Hur man pausar Windows Update i Windows 10 i upp till 365 dagar

Windows 11/10 kommer alltid med några verkliga ändringar gjorda i operativsystemet. Windows 10 ger nu användare mer kontroll över Windows-uppdateringar(Windows-uppdateringar). Detta var en av de mest efterfrågade funktionerna i den kommande utgåvan. Windows och Microsoft slutligen enades genom att föreslå ett alternativ som tillåter användare fördröja eller fördröja Windows-uppdateringar(fördröja eller skjuta upp Windows-uppdateringar) i upp till 365 dagar in Windows 11/10 Proffs , Windows 10 Enterprise och Windows 10 . Utbildning. Du kan till och med Pausa Windows 11/10-uppdateringar i upp till 35 dagar.

Skjuta upp(Defer Feature) funktionsuppdateringar i Windows 11/10

Tidigare, när en uppdatering var tillgänglig, visas ett meddelande som föreslår antingen,

 1. Installera uppdateringar omedelbart
 2. Schema(Schemalägg) uppdatering vid en specifik tidpunkt
 3. Skjut upp det genom att klicka på Skjut upp.

Det sista alternativet är snooze får fördröja installationen av uppdateringen i tre dagar. Efter det fick du ytterligare ett uppdateringsmeddelande och du kunde trycka på knappen igen Skjuta upp.” (Snooze) Så ett sätt att fördröja installationen av uppdateringen.

Windows 11/10 erbjuder en enkel lösning för detta. Så här skjuter du upp eller skjuter upp funktionsuppdateringar i upp till 365 dagar kl Windows 11/10 . Att skjuta upp uppdateringar(Funktion) Komponenter i Windows 11/10 gör följande:

Öppna Windows 11/10-inställningarna och välj avsnittet Uppdatering och säkerhet. Leta upp posten “Avancerade alternativ” under “Uppdatera inställningar” och klicka på den.

Skrolla(Scrolla) ner en bit så ser du ett avsnitt där du kan välja grenens beredskapsnivå(Grenens beredskapsnivå) för att avgöra när funktionsuppdateringar kommer att installeras och få information om funktioner och förbättringar i funktionsuppdateringar.

Under Branch Ready(Branch Readiness) kommer du att se två alternativ:

 • nuvarande gren
 • Nuvarande verksamhetsgren.

Det här avsnittet är av intresse för oss, eftersom det gör det möjligt för oss att skjuta upp uppdateringar. Funktionsuppdateringar(Funktionsuppdateringar) kan fördröjas från 0 till 365(0 till 365) dagar. Du kan välja vilket nummer som helst från 1 till 365 från rullgardinsmenyn.

Det sista alternativet är för kvalitetsuppdateringar(Kvalitetsuppdateringar) . Kvalitetsuppdateringar, inklusive säkerhetsförbättringar, kan försenas från 0 till 30(0 till 30) dagar.

RÅD(DRICKS) . Se detta inlägg om alternativet ” Pausa uppdateringar(Pausa uppdateringar) (Pausa uppdateringar) » är inaktiv.

Pausa Windows 11/10-uppdateringar

För att pausa automatiskt uppdateringar(Windows-uppdateringar) Windows in Windows 11 :

 • Öppna Inställningar
 • Välj på höger sida Windows uppdatering.(Windows uppdatering)
 • Klicka nu på knappen till höger Paus i 1 vecka(Paus i 1 vecka) » .

Procedur i Windows 10 som följer:

pausa Windows-uppdateringar

inställningar Uppdateringscenter(Uppdatera) Windows in Windows 10 erbjuder nu en enkel ettklickslänk till pausa uppdateringar i 7 dagar(Pausa uppdateringar i 7 dagar) . Den finns även i upplaga Windows 10 Home.

Efter en paus ändras ikonen. Knapptexten har också ändrats – och nu kan du pausa i ytterligare 7 dagar.

Om du klickar på ” Extra tillval(Avancerade alternativ) » , kan du välja data och pausa windows uppdateringar(Windows-uppdateringar).

Pausa, fördröj, skjut upp Windows-uppdateringar

 • Funktionsuppdateringar(Funktionsuppdateringar) kan fördröjas från 0 till 365(0 till 365) dagar. Du kan välja vilket nummer som helst från 1 till 365 från rullgardinsmenyn.
 • Kvalitetsuppdateringar(Kvalitetsuppdateringar), inklusive säkerhetsförbättringar, kan försenas från 0 till 30(0 till 30) dagar.

NOTERA(NOTERA) . Microsoft tog bort alternativet Defer Updates från Inställningar i Windows 10 v2004 och senare. Nu måste du ställa in en period för att skjuta upp uppdateringar och uppgraderingar med GPEDIT och REGEDIT.

När du har konfigurerat alla nödvändiga inställningar kommer din dator att fortsätta att ta emot antivirusuppdateringar WindowsDefender men uppdateringar (Windows Defender)funktioner(Funktion) eller kvalitet(Kvalitet) kommer att försenas eller försenas – eller avbrytas – under en viss tidsperiod.

Läsa(Läs) : Windows-servicegrenar och uppdateringsleverans .

Betala(Vänligen) notera att alternativen för att konfigurera dessa inställningar endast är tillgängliga i Windows 11/10 Proffs , Företag och Utbildning . Däremot Windows 10 Hem v1903 och senare tillåter användare att pausa windows uppdateringar(Windows-uppdateringar) upp till 35 dagar enligt ovan.

Läsa(Läs). Hur man ställer in en period för att skjuta upp uppdateringar och uppgraderingar med GPEDIT eller REGEDIT.

Windows 11/10 funktionsuppdateringar levereras alltid med några verkliga ändringar gjorda i operativsystemet. Windows 10 ger nu användare mer kontroll över Windows-uppdateringar. Detta var en av de mest efterfrågade funktionerna i den kommande utgåvan av Windows och Microsoft som äntligen krävdes genom att erbjuda en inställning som låter användare fördröja eller skjuta upp Windows-uppdateringar i upp till 365 dagar på Windows 11/10 Pro, Windows 10 Enterprise och Windows 10 Education. Du kan till och med Pausa Windows 11/10-uppdateringar i upp till 35 dagar nu.

Skjut upp funktionsuppdateringar i Windows 11/10

Tidigare, när en uppdatering var tillgänglig, visas ett meddelande som uppmanar dig att antingen,

 1. Installera uppdateringarna omedelbart
 2. Schemalägg en uppdatering för en viss tid
 3. Stäng av det genom att klicka på Snooze.

Det sista alternativet är tillåtet för att fördröja installationen av uppdateringen i tre dagar. Efter det fick du ett nytt meddelande om uppdateringen och du kunde klicka på Snooze-knappen igen. På så sätt ett av sätten att fördröja installationen av uppdateringen.

Windows 11/10 erbjuder en enkel lösning för detsamma. Så här fördröjer eller skjuter upp funktionsuppdateringar upp till 365 dagar i Windows 11/10. För att skjuta upp funktionsuppdateringar på Windows 11/10, gör följande:

Öppna Windows 11/10 Inställningar och välj avsnittet “Uppdatera och säkerhet”. Hitta posten “Avancerade alternativ” under “Uppdatera inställningar” och klicka på den.

Scrolla ner lite så ser du ett avsnitt som låter dig välja en Filialens beredskapsnivå för att avgöra när funktionsuppdateringar är installerade och informeras om funktioner och förbättringar i funktionsuppdateringar.

Du kommer att se två alternativ under Filialberedskap:

 • nuvarande gren
 • nuvarande filial för näringslivet.

Det här avsnittet är av vårt intresse eftersom det gör det möjligt att skjuta upp uppdateringarna. Funktionsuppdateringar kan skjutas upp med 0 till 365 dagar. Du kan välja valfritt nummer mellan 1 och 365 från rullgardinsmenyn.

Det sista alternativet är för kvalitetsuppdateringar. Kvalitetsuppdateringar, inklusive säkerhetsförbättringar, kan skjutas upp till 0 till 30 dagar.

DRICKS: Se det här inlägget om alternativet är nedtonat.

Pausa Windows 11/10-uppdateringar

För att pausa automatiska Windows-uppdateringar i Windows 11:

 • öppna Inställningar
 • Från höger sida väljer du Windows Update
 • Klicka nu på till höger Paus i 1 vecka knapp.

Förfarandet i Windows 10 är som följande:

pausa Windows-uppdateringar

Windows Update-inställningar i Windows 10 erbjuder nu en enkel 1-klickslänk till Pausa uppdateringar i 7 dagar. Den finns i Windows 10 Home upplagan också.

När den har pausats ändras ikonen. Knapptexten ändras också – och den låter dig nu pausa i 7 dagar till.

Om du klickar på kan du välja data och pausa Windows Updates.

Pausa, fördröj, skjut upp Windows-uppdateringar

 • Funktionsuppdateringar kan skjutas upp med 0 till 365 dagar. Du kan välja valfritt nummer mellan 1 och 365 från rullgardinsmenyn.
 • kvalitetsuppdateringarinklusive säkerhetsförbättringar, kan skjutas upp med 0 till 30 dagar.

NOTERA: Microsoft har tagit bort alternativet Defer Updates från Inställningar i Windows 10 v2004 och senare. Nu måste du ställa in perioden för att skjuta upp uppgraderingar och uppdateringar med GPEDIT och REGEDIT.

När du har konfigurerat alla önskade alternativ kommer din dator att fortsätta att ta emot WindowsDefender antivirusuppdateringar, men funktions- eller kvalitetsuppdateringarna kommer att försenas eller skjutas upp – eller pausas – under en viss tid.

läsa: Windows servar grenar och leverans av uppdateringar.

Observera att alternativen för att konfigurera dessa inställningar endast är tillgängliga på Windows 11/10 Pro, Enterprise och Education. Windows 10 Home v1903 och senare tillåter dock användare att pausa Windows-uppdateringar upp till 35 dagar som nämnts ovan.

läsa: Hur man ställer in perioden för att skjuta upp uppgraderingar och uppdateringar med GPEDIT eller REGEDIT.

Relaterade Artiklar

Back to top button