Hur man öppnar Smart Notebook-filer utan programvaran

Smart Notebook är ett program som låter användare skapa, redigera och spara digitala anteckningar. Även om programvaran främst används inom utbildning, kan den också användas för personliga eller affärsmässiga ändamål. Smart Notebook-filer kan delas med andra användare och öppnas på vilken dator som helst med programvaran installerad. Men om en användare inte har programvaran finns det flera sätt att öppna filerna.

Du kan läsa och öppna notebook-filer utan ytterligare programvara genom att använda din webbläsare. Dokumentanteckningar, bilder, diagram, videor och ljudfiler kan alla delas via en SMART-anteckningsbok. Du kan till och med få färdiga lektioner från SMART Exchange-webbplatsen. Det är enkelt att köra Windows eller Linux på båda plattformarna. De flesta öppna program och fönster kan skrivas och ritas på med SMART Ink. I Notebook-menyn väljer du Hjälp. Appen Mina filer låter dig komma åt Google Drive och OneDrive. Med SMART Notebook kan lärare skapa interaktiva lektioner och göra dem tillgängliga online.

Du kan öppna en fil genom att klicka på filen i alla versioner av SMART Notebook. Du kan öppna filen genom att trycka på Öppna fil. Det tar dig till dialogrutan Öppna. För att komma åt filen, klicka på den.

Om du inte kan se den anteckningsbok du vill ha i den här listan, klicka eller tryck på Mer. Du har möjlighet att öppna en ytterligare anteckningsbok från kontot du för närvarande är inloggad med genom att klicka eller trycka på Öppna fler anteckningsbok i fönstrets avsnitt Öppna fler anteckningsböcker.

Kan du öppna en Smart Notebook-filer utan Smart Notebook?

Det är enkelt att läsa och öppna notebook-filer från din webbläsare utan att behöva någon programvara. Appen fungerar bara när den körs på de lokala servrarna.

Hur använder jag en smart anteckningsbok utan att ha en smart board? Du kan komma åt den kostnadsfria SMART Notebook Interactive Reader från din dator. För att visa en befintlig anteckningsbok, klicka helt enkelt på knappen Visa anteckningsböcker. Dessutom stöder den Windows 10 och de senaste versionerna av Mac OS – och den är fri från Flash-element. Chromebook-användare som kör Chrome-operativsystemet behöver inte installera SMART Notebook eller SMART-produktdrivrutinerna. Du kan använda PowerPoint för att spela in din skärm och röst medan du presenterar en presentation. Det iQ-aktiverade SMART Board kan också användas för att ladda upp och säkerhetskopiera filer till Google Drive och Microsoft OneDrive.

Hur öppnar jag en Smart Notebook-fil online?

Det finns inget sätt att öppna en Smart Notebook-fil online. Smart Notebook-filer kan endast öppnas med programvaran Smart Notebook, som inte är tillgänglig online.

Hur kan du öppna en Smart notebook-fil i en webbläsare? Applikationen finns på SMART Technologies webbplats och kan nås via en webbläsare. Adobe Flash Player måste vara installerad. Operativsystemen Windows eller Linux kan köras normalt. Hur kan jag installera Smartbook på Chromebook? Eftersom operativsystemet Chromebook är installerat kan du inte installera sådan programvara. Smarta anteckningsböcker kan användas för att konvertera presentationer till PowerPoint.

Du kan göra detta genom att öppna SMART notebook-filen och välja “Arkiv”Exportera som. Som ett resultat kan du spela in din skärm och röst under en presentation så att du kan spela in ljudet. anteckningar, diagram, bilder, ljud, video och flash-animationer.

Hur man öppnar en anteckningsbok-fil

Det finns flera applikationer tillgängliga för gratis nedladdning på SMART Technologies webbplats för att hjälpa dig att öppna notebook-filer lagrade på din dator. Du kan installera den bärbara datorn och öppna den via en webbläsare efter att den har installerats på din dator. Alternativt kan standardmjukvaran SMART notebook användas för att öppna notebook-filer. Den bärbara datorn är kompatibel med Windows, Mac OS X och Linux.
Om du vill öppna en anteckningsbok-fil som du har lagrat på Google Drive kan du göra det via Google Drive-appen eller Google Drive-webbplatsen. Google Drive är en onlinelagringstjänst som kan nås från vilken enhet som helst, och den är gratis att använda. Efter att ha loggat in på Google Drive kan du öppna din anteckningsbok-fil genom att klicka på “Öppna i Drive” i anteckningsbokens menyrad. Om du har.notebook-tillägg på dina anteckningsbokfiler kan du öppna dem via antingen Google Drive-appen eller Google Drive-webbplatsen.

Öppna Smart Notebook-filer online

Öppna Smart Notebook-filer online kan göras genom att gå till webbplatsen och klicka på länken “Öppna Smart Notebook”. Detta gör att du kan komma åt dina filer var som helst som har en internetanslutning.

Du kan skapa och öppna filer i.notes-formatet med SMART Notebook-programvaran. Varje sida i anteckningsboken har sin egen egenskap och sitt eget objekt. Sidsorteraren eller menykommandot kan användas för att sortera en fil efter sida. Du kan också spara dina dokument som anteckningar i SMART Notebook 18 genom att öppna och stänga dem i formatet Notepad, vilket är standardfilformatet i SMART Notebooks 9.5 till 16. Öppna en ny fil i Windows och välj Arkiv. Tidssparningsguiden sparar din fil när du byter sida.

Smart Notebook File Viewer

En smart notebook-filvisare är en mjukvara som låter dig visa och interagera med smart notebook-filer. Detta kan vara ett bra sätt att dela filer med andra, eller att helt enkelt visa filer på din egen dator.

Hur man säkert ignorerar varningsmeddelanden när du öppnar en anteckningsbokfil

Vissa varningsmeddelanden kan visas om notebook-filen inte är korrekt formaterad när du öppnar den. Om du ser några varningsmeddelanden kan du fortfarande öppna filen, men vissa funktioner kanske inte fungerar korrekt. Om varningsmeddelandena inte påverkar filens funktionalitet kan du ignorera dem.

Smart Notebook-programvara

Smart Notebook-programvaran är ett program som låter användare skapa och dela digitala anteckningsböcker. Programvaran innehåller verktyg för att skapa och manipulera text, bilder och multimediafiler. Den innehåller också en mängd olika samarbetsfunktioner, såsom möjligheten att dela anteckningsböcker med andra användare och att arbeta på anteckningsböcker tillsammans i realtid.

Ange produktens serienummer i fältet Produktnyckel om du har ett. Om du inte har ett serienummer kan du använda länken Skaffa ett serienummer för att få det.
Om du har tillgång till en dator som du inte äger men inte har behörighet att använda, kan du fortfarande använda SMART Notebook genom att följa stegen nedan:
Smart Notebook finns på https://www.smart.com/product/smart-notebook/br. Detta är en länk till vår hemsida. När du har klickat på länken Skaffa ett serienummer kan du få en kopia av det.
Ange din e-postadress i fältet E-postadress och klicka på knappen Skicka.
Du kommer att få ett bekräftelsemail med ditt serienummer.
Öppna SMART-anteckningsboken och logga in.
Genom att klicka på Aktivera kan du aktivera systemet.
Programvaran kommer att aktiveras så att du kan använda den på vilken dator som helst.

Smart Learning Suite: Ett kraftfullt verktyg för att skapa och leverera lektioner på skrivbordet

Vad är SMART Learning Suite?
SMART Learning Suite, ett kraftfullt verktyg för att skapa och leverera lektioner på skrivbordet, tillhandahåller en mängd ämnesspecifikt interaktivt lektionsinnehåll. Lärare kan använda SMART Notebook för att skapa och genomföra interaktiva lektioner på Windows- eller Mac-datorer.
Vilken produkt från Google går inte längre att köpa på ms.com?
Produkten har tagits bort från SMARTs hemsida. Som en del av produktgarantin kommer SMART att tillhandahålla kundservice och reservdelar så länge produkten används. SMART kommer att tillhandahålla ett antal andra tjänster utöver programuppdateringar, såsom kritiska buggfixar och säkerhetskorrigeringar.
Vad är Smart iQ?
Smart iQ är en Android-baserad enhet som låter dig samarbeta med andra på en whiteboard, dela bilder på en skärm och komma åt appar utan att behöva en dator. Med SMART Ink® gratis anteckningsprogram kan du kombinera anteckningar till text eller skriva till PDF, Microsoft Office och andra filer.

Smart Notebook File Converter

En smart notebook-filkonverterare är en programvara som kan konvertera en smart notebook-fil till ett annat format. Detta kan vara användbart om du till exempel vill konvertera en smart notebook-fil till en PDF.

Vilken filtyp använder Smart Notebook?

Det är nödvändigt att inkludera xbk-filer för att få mer avancerade funktioner och bredda programmets omfattning. NOTEBOOK-filer kan öppnas med SMART Technologies notebooks eller SMART Technologies notebook Express för Windows, Linux eller Mac OS.

Hur man skriver ut från ett Windows-program till en Smart Notebook-fil

Du kan välja en skrivare i dialogrutan Skriv ut till SMART Notebook och ange önskade utskriftsinställningar där. Microsoft-applikationsdokumentet kommer att skrivas ut till en SMART notebook-fil.

Få tillgång till Smart Notebook

Access Smart Notebook är en app som låter dig skapa, redigera och dela digitala anteckningsböcker på din mobila enhet. Med den här appen kan du enkelt göra anteckningar, lägga till bilder och multimedia och dela dina anteckningsböcker med andra.

En bärbar dator med inbyggd berörings-, gest-, penn- och radergummitetektion är designad för att öka kraften hos SMART Boards. Du hittar inga menyer, verktyg eller driftsätt. Du kommer att kunna engagera dina elever på ett mer enkelt sätt. En lektionsplan som är enkel, flexibel och rolig att undervisa. Du kan ansluta dina undervisningsverktyg till webbläsare, applikationer och andra enheter genom att sömlöst integrera SMART ink. Du bör kunna komma åt Windows och Mac. Svara på din nuvarande teknik.

Följande läroplansmaterial kan importeras: PDF, PPT och din favoritläroplan. Du kan ansluta dina tekniska verktyg och SMART Document Camera samtidigt. Jag är stolt över att kunna presentera en omfattande uppsättning kostnadsfria och pågående resurser för studenters engagemang. Elever kan ansluta sina enheter till webben via funktioner som spelbaserade aktiviteter och enhetsintegrationer.

Hur kommer jag åt min Smart Board?

För att använda whiteboard- och dataprojektorfunktionen på din bärbara dator, anslut USB-kabeln och videokabeln till SMART Board-dataprojektorn. När du slår på din bärbara dator slås Smart Board på automatiskt. Den gröna lampan, som finns längst ner till höger på tavlan, indikerar att allt är korrekt anslutet.

Whiteboard felsökning

Om kortet inte är anslutet till rätt dator, försök att ansluta det till en annan via USB. Om ditt kort inte får ström, anslut det till ett uttag och sätt på det. Om den whiteboard-specifika drivrutinen inte är installerad eller körs på datorn kan du försöka ansluta tavlan till datorn och installera programvaran.

Är Smart Notebook fortfarande tillgänglig?

En produkt kan inte längre köpas från SMART. SMART kommer att fortsätta att tillhandahålla kundsupport samt reservdelar under produktens garanti. Smart kommer även att tillhandahålla mjukvaruuppdateringar i form av kritiska buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Smart Notebook 11: En fantastisk uppdatering av en redan fantastisk produkt

Tillägget av SMART Notebook 11 till vårt redan robusta sortiment är en fantastisk uppgradering. Verktyget innehåller många nya funktioner och förbättringar, vilket gör det till ett utmärkt val för klassrum. Dessutom kan lärare och elever använda programvaran utan att betala för Flash-element. SMART Notebook 11 är ett kraftfullt verktyg som är gratis att använda, så det är bra att du vill prova det.

Relaterade Artiklar

Back to top button