Hur man öppnar och skapar ett LiveLeak-konto för att spela och dela videor

Att skapa ett konto på en webbplattform som LiveLeak är en del av ett socialt nätverk som kännetecknas av att ladda upp kontroversiellt innehåll ; Eftersom många människor beskriver detta sociala nätverk som spännande, intressant och kanske lite utöver det vanliga.

När det gäller det så kallade känsliga eller kontroversiella innehållet som kan hittas när man skapar ett konto i Liveleak, det är annorlunda från det som finns i andra nätverk; I detta är det grafiska innehållet generellt starkt och delikat, till skillnad från skapa ett tiktok-konto där det finns mest roliga videor.

På samma sätt, i Liveleak, vi kan hitta starka bilder och videor som framför allt kunde visa oss olyckor, politiska problem, med en överdriven realism; det vill säga de som skapar ett konto på LiveLeak och laddar upp totalt originalinnehåll till det blir på sätt och vis en slags journalist.

Hur öppnar och skapar man ett konto på LiveLeak?

För att spela och dela videor på Liveleak måste vi först skapa ett konto och tillämpa följande steg; Vi söker först på ordet Liveleak i vår valda sökmotor, när vi går in på hemsidan möts vi av en välkomstsida.

Senare måste vi gå till alternativet skapa ett konto för att fylla i ett formulär där vi kommer att skriva en serie data; Bland dessa måste vi fylla i fälten användarnamn (användarnamn), e-post, lösenord eller lösenord samt födelsedatum (födelsedatum).

På samma sätt kan vi observera att huvudkravet är baserat på att tillhandahålla vår kontaktinformation, då kommer sidan att fråga efter vår plats; Dessutom kommer han att presentera oss en rad villkor och Villkor som det är mycket viktigt att uppmärksamma.

Slutligen måste kontoverifieringen göras genom ett captcha-fönster som kommer att visas; Vi måste också bekräfta vår e-post genom att aktivera kontot via ett e-postmeddelande som når oss. Resten av vad vi behöver göra är redigera vår kanal eller profil på LiveLeak .

Vad bör vi tänka på när vi skapar ett Liveleak-konto?

Det finns så många ofta använda sociala nätverk i världen att ibland idén om att skapa konton i var och en av dem kan göra oss komplexa; eftersom var och en av dem kunde avslöja olika innehåll och allt beror på vår smak, preferenser och användning vad vi ska göra med det.

Det är viktigt att ta hänsyn till att vi vid registrering på en webbplats utsätts för en rad vanliga faror med sociala medier ; Och att skapa ett konto i Liveleak undgår honom inte, för det kan vara riskabelt på ett sätt för sina användare.

När det gäller risken som skapandet av ett konto på Liveleak kan innebära så är det mer relaterat till vilken typ av innehåll som delas där; Till skillnad från de viktigaste övervägandena som måste göras med andra sociala nätverk, såsom dataanvändning och integritet .

Å andra sidan, en annan aspekt att överväga är det LiveLeak-sidan är på engelska eftersom det är ett socialt nätverk i London; Det är därför vi måste vara uppmärksamma på översättningen av orden som visas som alternativ, för att följa de korrekta stegen.

Spela och dela videor på Liveleak

Liveleaks sociala nätverk erbjuder möjligheten att spela och dela videor som många andra; Men det som gör det speciellt och väldigt annorlunda är den typ av innehåll som vi kan se och ladda ner där också.

Samtidigt är det möjligt att göra livesändningar detta är ett mycket likt alternativ som streama live på youtube ; även om det i själva verket är helt annorlunda vad vi kan observera i de sändningar som vi hittar när vi surfar på Liveleaks sökmotor.

Å andra sidan ger möjligheten att reproducera och dela videor i Liveleak oss tillgång till en mycket mer verkligt och mindre censurerat innehåll ; kanske annorlunda än vad vi vanligtvis ser på andra nätverk.

Likaså angående den grafiska kvaliteten på innehållet som ska reproduceras och delas på Liveleak; vi måste behålla tänka på att videorna som vi laddar ner kan vara upp till 50 MB . Videorna vi kommer att dela bör laddas upp på ett ansvarsfullt sätt, skydda vår säkerhet och respektera andras integritet.

Relaterade Artiklar

Back to top button