Hur man öppnar Google Chrome i helskärm som standard

Här kommer vi att fokusera på det mest använda förslaget av denna typ i världen som Google Chrome, ett program som ger oss möjligheten att arbeta i fullskärmsläge som vi kan ändra när vi vill när applikationen körs. För att växla till helskärmsläge måste vi alltså trycka på F11 nyckel av tangentbordet.

Således kommer detta helskärmsläge att vara exklusivt för flik där vi är för tillfället, det vill säga vi kommer inte att kunna byta till en annan flik medan vi arbetar i det här helskärmsläget, men vi måste lämna det , välj en annan flik och tryck sedan på F11-tangenten igen . Allt och så om du vill Kör Chrome in helskärm i sin första körning och ställ in den så att den alltid öppnar en viss webbplats i början, det kan vi göra med en liten ändring i konfiguration från Navigatör .

Därför, om vårt mål är att börja Google Chrome i helskärmsläge måste vi först köra den från en ny genväg som vi skapar på skrivbordet, vilket vi till exempel gör från Start-menyn på Windows 10 . Vi öppnar den nämnda startmenyn och i listan över appar, vi söker efter Google Chrome, sedan drar vi och släpper dess flik på skrivbord från systemet.

Kör alltid Google Chrome i helskärm

Sedan högerklickar vi på genvägen och väljer alternativet “Egenskaper” i Kontextuell meny låt oss sedan gå till fliken “Genvägar” där vi måste hitta fältet som heter “Destination”. Därför behöver vi bara lägga till ett område i slutet av detta fält och följande kommando “–start-helskärm”.

Efter att ha klickat på knappen tillämpa och acceptera, kommer ändringarna att träda i kraft, sedan kan vi använda samma genväg som vi skapade för att öppna Google Chrome och den körs direkt i helskärmsläge. Samtidigt måste vi komma ihåg att beroende på börja av konfiguration från Navigatör öppnas en ny flik eller en viss webbplats.

Å andra sidan, om vi vill definiera vilken hemsida måste öppnas när vi kör Chrome i helskärmsläge kan vi göra det från Chrome-inställningarna. Vi behöver bara klicka på konfigurationsalternativet på menyknappen och rulla ner till avsnittet “Vid öppning”, där vi kan specificera beteendet hos programvara till varje gång vi kör det igen.

Relaterade Artiklar

Back to top button