Hur man öppnar filen CRDOWNLOAD på Windows 10

De flesta av er kanske har upplevt med CRDOWNLOAD-filer(CRDOWNLOAD-filer) vid nedladdning av videor, musikfiler, dokumentfiler etc. Detta är en temporär fil som skapas av Chrome när filen laddas ner från alla Chromium-baserade webbläsare.

När webbläsaren börjar ladda ner en fil, markerar den först filnamnstillägget .crdownload och tar bort det när nedladdningen är klar. Den här artikeln förklarar hur crdownload-filer skiljer sig från andra filer och hur man öppnar dem i en webbläsare.

.CRDOWNLOAD alternativ nr.

crdownload fil(Crdownload) är en partiell eller ofullständig fil som vanligtvis kallas partiella nedladdningsfiler Krom. Dessa är temporära filer som skapas under nedladdningsprocessen och kan användas som en vanlig fil när nedladdningen är klar. Enkelt uttryckt, Krom skapar crdownload-filer under nedladdningsprocessen och tar bort det bifogade crdownload-filtillägget när nedladdningen är klar.

Detta filtillägg är specifikt för Chromium-baserade webbläsare som t.ex Google Chrome och nu även för Microsoft Edge Chromium .

Ansluten(Relaterat) : Laddar ner, säger Chrome (nedladdning pågår säger Chrome) ; Men ingenting laddas ner.

Hur öppnar man CRDOWNLOAD filer?

crdownload-filer är partiella nedladdningsfiler och de är värdelösa tills din webbläsare slutför nedladdningsprocessen. För att använda dessa filer fullt ut måste du återuppta nedladdningsprocessen och ta bort de onödiga.

Här är vad du kan göra för att öppna filen Crnedladdning :

  1. Starta din webbläsare och gå till nedladdningssidan.
  2. Hitta filer som har pausat nedladdningar.
  3. Återuppta nedladdningsprocessen eller starta en ny nedladdning igen.
  4. Om alla filer du laddar ner är pausade och har en crdownload-tillägg, kan detta tyda på ett problem med din Krom .
  5. Se i så fall till att du har en bra internetanslutning och uppdatera din webbläsare till den senaste versionen.

Du kan inte se crdownload när du laddar ner en fil i en webbläsare. Du kan dock se dem i mappen där du sparar filen. Som nämnts tidigare är crdownload-filer ofullständiga filer. Om du ser filer med .crdownload-tillägg betyder det bara det Krom laddar antingen fortfarande ned filen eller antar att nedladdningen avbröts.

Om nedladdningen avbryts kan du använda en del av filen genom att ta bort tillägget crdownload från filnamnet.

Till exempel, om det finns en ofullständig fil som heter audiofile.mp3.crdownload, kan du använda en del av ljudfilen genom att ta bort tillägget .crdownload och byta namn på den till audiofile.mp3. Nu kan du öppna och använda filen i din mp3-spelare. även om nedladdningen inte är klar ännu. På samma sätt, om du laddar upp en fil AVI , kan du använda en del av ljudfilen genom att ta bort tillägget .crdownload. Du kan sedan öppna och använda filen för att spela upp videon i VLC-spelare(VLC) medan din webbläsare fortsätter att ladda ner filen.

Du kan dock endast öppna och använda crdownload ljud- och videofiler i de program som du laddar ner för. Du kan inte använda dokument, arkiv, bilder etc. i crdownload-tillägget. Det är värt att notera att du inte kan konvertera crdownload-filen till andra format som t.ex Avi mp4 eller pdf eftersom de är ofullständiga filer.

Ibland kan du behöva högerklicka på den, välja “Egenskaper” och välja att avblockera filen.

Det är allt.

Läs mer . (Läs nästa: )Vad är en ASD-fil och hur man öppnar den i Word) ?

De flesta av er kanske har stött på CRDOWNLOAD filer medan du laddar ner video, musikfiler, dokumentfiler, etc. De är en tillfällig fil som skapas av chrome när du laddar ner en fil från alla Chromium-baserade webbläsare.

När webbläsaren börjar ladda ner en fil taggar den först .crdownload filtillägget till filnamnet och tar bort det när nedladdningen är klar. Den här artikeln diskuterar hur crdownload-filer skiljer sig från andra filer och hur du öppnar dem i din webbläsare.

Vad är en CRDOWNLOAD fil?

Crdownload-filen är en partiell eller ofullständig fil, vanligtvis känd som Chrome partial download-filer. De är temporära filer som skapas under nedladdningsprocessen och de kan användas som en vanlig fil när nedladdningen är klar. Med enkla ord, Chrome skapar crdownload-filer under nedladdningsprocessen och tar bort det bifogade crdownload-filtillägget när nedladdningen är klar.

Det här filtillägget är Det är specifikt för Chromium-baserade webbläsare som Google Chrome – och till och med Microsoft Edge Chromium nu.

relaterad: Nedladdning pågår säger Chrome; Men ingenting laddas ner.

Hur öppnar man CRDOWNLOAD filer?

Crdownload-filer är partiella nedladdningsfiler och de är till ingen nytta förrän din webbläsare har avslutat nedladdningsprocessen. För att fullt ut använda dessa filer måste du återuppta nedladdningsprocessen och ta bort de som är oanvändbara.

Här är vad du kan göra för att öppna en Crdownload-fil:

  1. Starta din webbläsare och gå till nedladdningssidan.
  2. Leta reda på filerna som har pausat nedladdningen.
  3. Återuppta nedladdningsprocessen eller starta den nya nedladdningen igen.
  4. Om alla filer du laddar ner är pausade och har filtillägget crdownload kan det betyda att det finns ett problem med din Chrome.
  5. Se i så fall till att din internetanslutning är bra och uppdatera din webbläsare till den senaste versionen.

Du kan inte se en nedladdning när du laddar ner en fil i webbläsaren. Du kan dock se dem i mappen där du sparar filen. Som nämnts tidigare är crdownload-filer ofullständiga filer. Om du ser filer med .crdownload-tillägg betyder det bara att Chrome antingen fortfarande laddar ner filen eller så tyder det på att nedladdningen har avbrutits.

Om nedladdningen har stoppat är det möjligt att använda en del av filen genom att ta bort tillägget crdownload från filnamnet.

Om det till exempel finns en ofullständig fil med namnet audiofile.mp3.crdownload kan du använda en del av ljudfilen genom att ta bort tillägget .crdownload och byta namn på den till audiofile.mp3. Du kan nu öppna och använda filen i en mp3-spelare även om nedladdningen fortfarande är ofullständig. På samma sätt, om du laddar ner en AVI-fil kan du använda en del av ljudfilen genom att ta bort tillägget .crdownload. Du kan sedan öppna och använda filen för att spela upp video i en VLC-spelare så länge din webbläsare fortsätter att ladda ner filen.

Du kan dock endast öppna och använda crdownload-filer med ljud och video i de program som du laddar ner för. Du kan inte använda dokument, arkiv, bilder etc i crdownload-tillägget. Det är värt att notera att du inte kan konvertera en crdownload-fil till andra format som Avi, mp4 eller pdf eftersom de är ofullständiga filer.

Ibland kan du behöva högerklicka på den, välja Egenskaper och välja att avblockera filen.

Det är allt.

Läs nästa: Vad är en ASD-fil och hur man öppnar den i Word?

Relaterade Artiklar

Back to top button