Hur man öppnar Action Center i Windows 10

Centrum handling(Action Center) av Windows 10 är platsen där operativ system(operativsystem) centraliserar alla meddelanden du får och är tillgängliga snabb handling(Snabbåtgärder) . Att använda produktivt Centrum(Action Center) stöd, måste du först veta hur du öppnar det. Här är alla sätt att öppna Aviseringscenter(Action Center) i Windows 10 använda musen, tangentbordet, pekgester eller Cortana(Cortana):

RÅD.(TIPS:) Om du behöver hjälp med att lära dig hur du använder Centrum(Action Center) aviseringar och alla dess funktioner, läs: Hur man använder aviseringar från Centrum(Action Center) aviseringar i Windows 10 .

Hur man öppnar Aviseringscenter(Action Center) med musen

Om du använder en PC eller bärbar dator med en mus kan du komma åt Centrum(Action Center) stöd genom att klicka på dess ikon i det nedre högra hörnet av skrivbordet. Ikonen ser ut som en kontur av en chattbubbla när det inte finns några nya aviseringar tillgängliga. Om du har nya aviseringar fylls chatt-popupen och visar antalet aviseringar.

Ett annat sätt att använda musen är att högerklicka på ikonen Centrum(Action Center) aviseringar och välj i menyn som öppnas “Öppna meddelandecenter”.(“Öppna åtgärdscenter.”)

Öppna Action Center i Windows 10 genom att högerklicka.

Även om det inte är den snabbaste metoden, gör den jobbet med att öppna meddelandecenter(Action Center) från Windows 10.

Hur man öppnar Supportcenter(Action Center) med tangentbordet

Det snabbaste sättet att öppna Aviseringscenter(Action Center) i Windows 10 – använd tangentbordet. Tryck på tangenterna samtidigt Windows+A och den högra sidan av skärmen visas Aviseringscenter.(Action Center)

Öppna Action Center i Windows 10 med ditt tangentbord.

Hur man öppnar Centrum(Action Center) stöd för pekskärm

Om du använder en surfplatta med Windows 10 , Ytenhet(Surface device) eller laptop med pekskärm, du kan svepa från höger sida av skärmen till vänster för att öppna Aviseringscenter(Action Center) .

Öppna Action Center i Windows 10 genom att svepa från höger till vänster.

Centrum meddelanden(Action Center) laddas på höger sida av skärmen, som visas i skärmdumpen nedan.

Meddelandecentret visas på höger sida av skrivbordet.

RÅD.(TIPS:) För att anpassa knappar snabb handling(Snabb åtgärd) visas i meddelandecenter(Action Center), läs: Snabb(Snabb) åtgärder i Windows 10 : tillgång till dem, deras användning, anpassning!

Hur man öppnar Aviseringscenter(Action Center) i Windows 10 genom att använda Cortana

Du kan också fråga Cortana(Cortana) för att hjälpa dig med denna uppgift. för det första(Först), se till Cortana(Cortana) hör dig och pratar “notifikationscenter”. (“action center.”) Bevittna sedan henne “Öppna ditt åtgärdscenter”.(“Öppna ditt Action Center.”)

Öppna Action Center i Windows 10 med Cortana.

Vilken metod föredrar du att öppna Aviseringscenter(Action Center) i Windows 10 ?

Personligen gillar jag att använda tangentbordet. brådskande Windows+A är det snabbaste sättet att öppna Aviseringscenter(Action Center) och jag använder den här metoden mycket. Och du? Lämna en kommentar(Kommentera) nedan och berätta hur du öppnar Aviseringscenter(Action Center) . Föredrar du en mus eller kanske prata med Cortana(Cortana) och be henne öppna den?

Från Windows 10 är det där operativsystemet centraliserar alla meddelanden som du får, och de tillgängliga . För att använda produkten produktivt måste du först veta hur du öppnar den. Här är alla sätt att öppna i Windows 10 med hjälp av musen, tangentbordet, pekgester eller Cortana:

DRICKS: Om du behöver hjälp med att lära dig hur du använder och alla dess funktioner, läs: Så här använder du aviseringarna från Action Center i Windows 10.

Hur man öppnar Action Center med musen

Om du använder en PC eller en bärbar dator med en mus kan du komma åt den genom att klicka på dess ikon i det nedre högra hörnet av skrivbordet. Ikonen ser ut som konturerna av en chattbubbla när det inte finns några nya aviseringar tillgängliga. Om du har nya aviseringar fylls chattbubblan i och deras nummer visas.

Öppna Action Center i Windows 10 med ett klick

Ett annat sätt du kan använda musen på är att högerklicka på ikonen och, i menyn som öppnas, välja

Öppna Action Center i Windows 10 med ett högerklick

Även om detta inte är den snabbaste metoden, gör den sitt jobb med att öppna från Windows 10.

Hur man öppnar Action Center med tangentbordet

Det snabbaste sättet att öppna i Windows 10 är att använda tangentbordet. Tryck på tangenterna samtidigt, så visas på höger sida av skärmen.

Öppna Action Center i Windows 10 med tangentbordet

Hur man öppnar Action Center på en pekskärm

Om du använder en surfplatta med Windows 10, en Surface-enhet eller en bärbar dator med pekskärm kan du svepa från höger sida av skärmen till vänster för att öppna .

Öppna Action Center i Windows 10 genom att svepa från höger

Den laddas på höger sida av skärmen, som i skärmdumpen nedan.

Action Center visas på höger sida av skrivbordet

DRICKS: För att anpassa knapparna som visas i , läs: Snabbåtgärderna i Windows 10: komma åt dem, använd dem, anpassa dem!

Hur man öppnar Action Center i Windows 10 med Cortana

Du kan också be om att få hjälpa dig med denna uppgift. Se först till att Cortana kan höra dig och säga Sedan, bevittna henne

Öppna Action Center i Windows 10 med Cortana

Vilken metod föredrar du för att öppna Action Center i Windows 10?

Jag personligen älskar att använda tangentbordet. Att trycka är det snabbaste sättet att öppna , och jag använder den här metoden ofta. Hur är det med dig? Kommentera nedan och berätta hur du öppnar . Föredrar du musen, eller kanske prata med och be henne öppna den?