Hur man migrerar eller importerar Minecraft-konto

Det kan komma en tid när du känner ett behov av att flytta din minecraft konto(Minecraft-konto) till ett annat. Detta är mycket viktigt eftersom Minecraft är ett populärt spel och de flesta spelare skulle föredra att behålla sitt konto istället för att överge det och skapa ett helt nytt. Planen är att överföra ditt konto till en annan e-post på enklast möjliga sätt. Björn(Bear) Tänk på att den här metoden bara fungerar med gamla konton Minecraft så du måste ta hänsyn till det innan du går vidare.

Nu är det första du bör göra innan du går vidare att se till att ditt nya e-postkonto är igång om du inte redan har skapat ett. Vi föreslår att du använder Syn men du kan använda vilket alternativ du tycker är bäst.

Hur man överför eller importerar minecraft konto(Minecraft-konto)

Det är väldigt enkelt att överföra ditt Minecraft-konto till ett nytt, men om du stöter på problem så finns vi här för att hjälpa dig som alltid. Stegen är:

  1. Besök Mojang-migreringssidan
  2. Detaljer om ditt nya Mojang-konto
  3. Om allt ovanstående inte fungerar, kontakta Mojang .

1]Besök Mojang-migreringssidan(1]Besök Mojang migreringssida)

Så det första steget för användaren är att besöka migreringssidan som tillhandahålls av Mojang . Om du inte förstår vem eller vad som är Mojang då är det här företaget som skapade Minecraft som nu tillhör Microsoft .

På sidan kan du se att du kommer att behöva fylla i några formulär. Var noga med att lägga till dina kontouppgifter Minecraft. Din e-postadress, användarnamn och lösenord krävs här för att allt ska fungera smidigt.

2]Detaljer om ditt nya Mojang-konto(2]Detaljer för ditt nya Mojang-konto)

Hur man överför eller importerar ett Minecraft-konto

Detta avsnitt kommer att uppmana användaren att ange sina nya kontouppgifter Mojang som är det nya kontot Minecraft . Logga in med samma e-postadress och lösenord som du använde för att skapa ditt nya konto.

Användare kommer att uppmanas att lägga till sitt födelsedatum och acceptera villkoren innan de går vidare.

Villkoren är ganska omfattande, så vi går inte in på dem här. Du kan göra det själv om du känner behov.

Klicka slutligen på ” Överför konto”(Migrera konto) för att migrera data från det gamla kontot direkt till det nya.

3]Om allt ovanstående inte fungerar, kontakta Mojang.(3]Om allt ovan misslyckas, kontakta Mojang)

Det är osannolikt att de steg vi har beskrivit någonsin kommer att misslyckas, men om något går fel så skulle vi vilja föreslå att du kontaktar Mojang (kontakt med Mojang) .

Besök kontaktsidan, följ instruktionerna så går det bra.

Det kan komma en tid då du känner ett behov av att överföra ditt minecraft konto till en annan. Detta är mycket viktigt eftersom Minecraft är ett populärt spel, och de flesta spelare föredrar att bevara sitt konto snarare än att gå därifrån och skapa ett helt nytt. Planen är att överföra ditt konto till en annan e-post på enklast möjliga sätt. Tänk på att den här metoden bara fungerar med äldre Minecraft-konton, så det är något du måste ta hänsyn till innan du går vidare.

Nu är det första du måste göra innan du går vidare att se till att ditt nya e-postkonto är igång om du inte har skapat ett ännu. Vi föreslår att du använder Outlook, men du kan använda det alternativ som är bäst enligt din åsikt.

Hur man överför eller importerar Minecraft-konto

Att migrera ditt Minecraft-konto till ett nytt är superenkelt, men om du har problem, ja, vi kommer att ha din rygg som alltid. Stegen är som följer:

  1. Besök Mojang migreringssida
  2. Detaljer för ditt nya Mojang-konto
  3. Skulle allt ovan misslyckas, kontakta Mojang.

1]Besök Mojang migreringssida

Hur man överför eller importerar Minecraft-konto

OK, så det första steget här är att användaren besöker migreringssidan från Mojang. Om du är förvirrad över vem eller vad Mojang är, ja, det är företaget som skapade Minecraft, som nu ägs av Microsoft.

På sidan kan du se att du kommer att behöva fylla i några formulär. Se till att lägga till dina Minecraft-kontouppgifter i detalj. Din e-postadress, användarnamn och lösenord krävs här för att allt ska gå smidigt.

2]Detaljer för ditt nya Mojang-konto

Hur man överför eller importerar Minecraft-konto

Från det här avsnittet kommer användaren att bli ombedd att lägga till skriv detaljerna för sitt nya Mojang-konto, vilket är det nya Minecraft-kontot. Logga in med samma e-postadress och lösenord som användes för att skapa det nya kontot direkt.

Användare kommer att uppmanas att lägga till sitt födelsedatum och att acceptera villkoren innan de går vidare.

Villkoren är ganska omfattande, så vi går inte in på dem här. Du kan göra det själv om du känner att du behöver göra det.

Klicka slutligen på knappen Migrera konto för att flytta data från det gamla kontot direkt till det nya.

3]Om allt ovan misslyckas, kontakta Mojang

Det är osannolikt att de steg vi har lagt ut någonsin misslyckas, men om saker och ting går åt sidan, så skulle vi vilja föreslå att du tar kontakt med Mojang.

Besök kontaktsidan, följ instruktionerna där, så borde det gå bra.

Relaterade Artiklar

Back to top button