Hur man manuellt uppdaterar appar och spel från Microsoft Store

Microsoft Store uppdateras automatiskt appar och spel(appar och spel) om de laddas ner från den och inte från andra distributionskanaler som t.ex Ånga , webbplatser eller appar från tredje part. Men ibland mellan releasen av uppdateringar och det ögonblick de dyker upp PC eller enhet(PC eller enhet) det finns en fördröjning med Windows. För att lösa detta problem kan du manuellt söka efter uppdateringar för att installera dem så snabbt som nödvändigt. Så här kontrollerar du tillgängligheten manuellt app- och speluppdateringar(app- och speluppdateringar) i Microsoft Store :

NOTERA.(OBS:) Nedan använde vi skärmdumpar från Windows 11 men artikeln diskuterar också Windows 10 eftersom man kör en manuell uppdatering i appen Microsoft Store är densamma oavsett vilket av de två operativsystemen du använder.

Hur man manuellt tar emot app- och speluppdateringar i Microsoft Store

Se till(Se till) att du är ansluten till Internet och öppna sedan Microsoft Store . Ett sätt att göra detta är att söka efter ordet ” Göra(butik)”, och klicka eller tryck sedan på lämpligt sökresultat(sökresultat) .

Öppna Microsoft Store genom att använda Sök(Sök i Windows 11.

I applikationen Microsoft Store klicka eller tryck på ” Bibliotek(Bibliotek)” i det nedre vänstra hörnet. Här är en lista över alla applikationer och spel(appar och spel) installeras via Microsoft Store .

Det första avsnittet på denna sida visar program som behöver uppdateras. Om det inte finns några väntande uppdateringar är det här avsnittet tomt förutom meddelandet att ” Dina appar och spel är uppdaterade. (Dina appar och spel är uppdaterade.) Det betyder inte att vi tror på det, eller hur? Låt oss köra en manuell sökning efter uppdateringar och installera alla tillgängliga genom att klicka eller knacka på ” Få uppdateringar(Få uppdateringar)” i det övre högra hörnet.

Gå till biblioteket och klicka sedan på

Gå till ” Bibliotek(Bibliotek)” och klicka “Skaffa sig(Hämta) uppdateringar” för att köra en manuell kontroll.

Göra Microsoft(Microsoft Store) börjar leta efter tillgängliga uppdateringar. Om uppdateringarna börjar installeras kan du se framstegen genom att titta på cirkeln på knappen. Sluta(Stopp)” bredvid varje applikation. Alternativt kan du också pausa nedladdningen av en, några eller alla uppdateringar genom att klicka på samma ” Sluta(Stopp)” bredvid varje app eller spel.

Knapparna bredvid de uppdaterade apparna fungerar också som förloppsindikatorer.

Knapparna bredvid de uppdaterade apparna fungerar också som förloppsindikatorer.

Om det av någon anledning ansökan är inte(appen uppdateras inte automatiskt, du kan klicka på ” Uppdatera(Uppdatera)” bredvid den för att starta processen.

Klicka på knappen Uppdatera bredvid appen för att starta uppdateringsprocessen.

Klicka på knappen(Tryck)” Uppdatera(Uppdatera-knapp) » bredvid programmet för att starta uppdateringsprocessen.

När alla installerade applikationer har uppdaterats, Microsoft Store kommer att visa ett välbekant meddelande bredvid ” Få uppdateringar(Få uppdateringar)” att ” Dina appar och spel är uppdaterade. (Dina appar och spel är uppdaterade.)

Det här meddelandet visas efter att Microsoft Store har uppdaterat alla appar.

Detta meddelande visas efter Microsoft Store kommer att uppdatera alla applikationer.

Det är allt! Nu kan du njuta av uppdaterade spel och applikationer.

RÅD.(TIPS: ) Om du vill veta vad mer du kan göra inom Microsoft Store kolla in den här artikeln: 10 saker du kan göra i Microsoft Store för Windows .

Har du uppdaterat(Ägde) du applikationer och spel för Windows(Windows-appar och spel) från butiken?

Som du kan se i den här guiden, kör en manuell kontroll app- och speluppdateringar(app- och speluppdateringar) är väldigt enkelt. Du behöver bara komma ihåg att detta görs från appen Microsoft Store och följ instruktionerna ovan. Har du stött på(Hade) du några problem med att uppdatera appar? Låt oss veta om det i kommentarerna.

hanterar uppdatering av appar och spel automatiskt, så länge de laddas ner från den, och inte från andra distributionskanaler som Steam, webbplatser eller andra appar från tredje part. Men ibland finns det en fördröjning mellan lanseringen av uppdateringarna och det ögonblick de visas som tillgängliga på din Windows-dator eller enhet. För att lösa detta kan du tvinga fram en manuell kontroll efter uppdateringar, för att installera dem så snabbt som behövs. Så här söker du manuellt efter app- och speluppdateringar i:

NOTERA: Nedan använde vi skärmdumpar från Windows 11, men artikeln täcker även Windows 10, eftersom att utlösa en manuell uppdatering i appen görs på samma sätt oavsett vilket av de två operativsystemen du använder.

Hur man manuellt får appuppdateringar och speluppdateringar i Microsoft Store

Se till att du är ansluten till internet och öppna sedan . Ett sätt att göra det är genom att söka efter “” och sedan klicka eller knacka på lämpligt sökresultat.

Öppna Microsoft Store med Sök i Windows 11

Öppna Microsoft Store med Sök i Windows 11

Klicka eller tryck på knappen i det nedre vänstra hörnet i appen. Detta visar en lista över alla appar och spel som installerats via .

Det första avsnittet på den här sidan visar de appar som behöver uppdateras. Om det inte finns några väntande uppdateringar är det här avsnittet tomt, förutom ett meddelande som säger att “” Det betyder inte att vi tror på det, eller hur? Låt oss utlösa en manuell sökning efter uppdateringar och installera alla tillgängliga genom att klicka eller trycka på knappen i det övre högra hörnet.

Gå till bibliotek och tryck sedan på Hämta uppdateringar för att utlösa en manuell kontroll

Gå till bibliotek och tryck sedan på Hämta uppdateringar för att utlösa en manuell kontroll

Den börjar leta efter tillgängliga uppdateringar. Om uppdateringar börjar installeras kan du se framstegen genom att titta på cirkeln i knappen bredvid varje app. Om du vill kan du även pausa en, några eller alla uppdateringar som laddas ner, genom att trycka på samma knapp bredvid varje app eller spel.

Knapparna bredvid apparna som uppdateras fungerar också som framstegsindikatorer

Knapparna bredvid apparna som uppdateras fungerar också som framstegsindikatorer

Om en app av någon anledning inte uppdateras automatiskt kan du trycka på knappen bredvid den för att starta processen.

Tryck på knappen Uppdatera bredvid en app för att starta uppdateringsprocessen

Tryck på knappen Uppdatera bredvid en app för att starta uppdateringsprocessen

När alla installerade appar har uppdaterats visas det välbekanta meddelandet bredvid knappen som säger att “”

Det här meddelandet visas efter att Microsoft Store har uppdaterat alla appar

Det här meddelandet visas efter att Microsoft Store har uppdaterat alla appar

Det är allt! Du kan nu njuta av dina uppdaterade spel och appar.

DRICKS: Om du vill veta vad mer du kan göra i , kolla in den här artikeln: 10 saker du kan göra i Microsoft Store för Windows.

Har du uppdaterat dina Windows-appar och spel från butiken?

Som du kan se i den här guiden är det enkelt att köra manuella kontroller för app- och speluppdateringar. Du måste bara komma ihåg att detta görs inifrån appen och följ stegen som delas ovan. Stötte du på några problem när du uppdaterade dina appar? Låt oss veta i kommentarerna.