Hur man lyssnar på WhatsApp-ljud innan du skickar dem

För en tid, WhatsApp arbetar för att införa möjligheten till lyssna på ljudet innan du skickar demför att kontrollera om de är korrekta eller, om tvärtom, det är nödvändigt att spara dem igen.

Väntan tills denna funktion kommer är lång. Men trots det faktum att WhatsApp fortfarande inte tillhandahåller detta alternativ, är det är möjligt att lyssna på röstanteckningar utan att behöva skicka dem tack vare ett enkelt knep som inte alla känner till, och som vi kommer att förklara för dig nedan.

WhatsApp låter dig lyssna på ljud innan du skickar dem med ett enkelt knep.

Lyssna på röstmemon innan du skickar dem

Processen lyssna på röstmemon utan att skicka dem är extremt enkelt. Det fungerar på både iOS och Android, och det spelar ingen roll vilken version av WhatsApp du använder, även om det alltid är en bra idé att uppdatera till den senaste versionen. Hur som helst, stegen du behöver följa är:

  1. Öppna WhatsApp-appen och tryck på valfri chatt.
  2. Tryck och håll ned mikrofonknappen längst ner till höger för att börja spela in en ljudanteckning.
  3. Svep uppåt för att låsa inspelningen.
  4. Gå tillbaka till din mobils startskärm genom att svepa uppåt från det nedre gestfältet eller trycka på “Hem”-knappen.
  5. Öppna WhatsApp igen och återgå till konversationen.
  6. Du kommer att se att WhatsApp-ljudet spelades in men inte skickades. För att lyssna på den, tryck på “Spela”-knappen till vänster.

Du kan spela ett WhatsApp-ljud utan att skicka det genom att trycka på knappen “Spela”.

Som du kan se är det en väldigt enkel process, och sanningen är att det är slående att WhatsApp tar så lång tid att implementera en så till synes enkel funktion.

Relaterade Artiklar

Back to top button