Hur man livestreamar med Action! ingen fördröjning på YouTube från PC

Sociala nätverk och digitala plattformar har blivit allmänt accepterade hittills, det finns en orimligt antal av användare som kommer åt underhållningswebbsidor, för att få eller dela information, träffa människor, kommunicera med vänner, bland annat.

Det finns olika sidor som ger det som krävs för att uppnå dessa mål som Twitter, Facebook, Instagram eller YouTube, den senare är en av de mest besökta, med totalt 200 miljarder användare , och ett stort antal personer som kommer in på sidan. varje dag.

Vad är Youtube till för?

Youtube är en webbplats dedikerad till videodelning och som tillåter användare att skapa sitt eget audiovisuella innehåll inom denna plattform, oavsett om det är för att dela information, berätta en anekdot, kommentera ett specifikt ämne, dela låtar eller helt enkelt skapa underhållning för människor genom sina videor , kallas innehållsskapare YouTubers .

Genom att ha en uppfattning om hur man skapar ett YouTube-konto, du har det redan möjlighet att ha prenumeranter och att veta hur du ser antalet prenumeranter du har, gå till din kanalsida och hitta avsnittet som säger prenumeranter.

Det finns flera metoder för att öka antalet prenumeranter och visningar, det finns även de som hävdar att det finns möjlighet att få 1000 prenumeranter på youtube genom att att vara ny på den här plattformen.

Hur skapar man bra innehåll på YouTube?

Normalt brukar människor som börjar på YouTube bli förvirrade av att inte veta vilket innehåll man ska göra vid dessa tillfällen analysera helt enkelt de aktiviteter som du är bra på, eller som du gillar att göra mest.

Från att spela ett instrument till någon som spelar många videospel, det senare är det videoinnehåll de vanligaste av de flesta befintliga YouTubers eftersom det är något de tycker om att göra, det gör det lättare för dem och de tenderar att vara mer öppna för allmänheten. när du spelar in spelvideor, antingen för att förklara eller spela upp.

De flesta spelare YouTubers föredrar sända sina videor live , detta är för att skapa större trovärdighet hos tittarna när de ser YouTuberns reaktioner, eftersom live, det finns inget sätt att ändra tillfällen som inträffar under uppspelning. .

Problemet med det här alternativet är att videon i början av liveinspelningen har tenderar att springa med eftersläpning eller en viss fördröjning och en viss brist på samordning mellan det som händer och det som hörs.

För att undvika dessa problem är det bra att använda en bra app som körs snabbt och utan fördröjning vid livestreaming, en app som utför denna funktion är Stock! vilket gör att du kan överföra dina livevideor utan problem och utan fördröjning.

Steg för att livestreama med Action! ingen fördröjning på youtube

Stock! är en applikation är ett av de bästa och mest avancerade programmen skärminspelning som låter dig spela in och streama din datorskärm i realtid med utmärkt videokvalitet, om du vill börja streama live med Action! följ instruktionerna nedan.

  • Du måste först ladda ner programmet till Mirillis officiella sida (det bör noteras att det är betalt, om du inte kan köpa det kan du söka efter en gratisversion)
  • När du har installerat och öppnat applikationen måste du öppna den och ändra ljudet, ange avsnittet “Ljudinspelning”. välj din mikrofon i dess respektive avsnitt och klicka sedan på » Spara alltid»
  • Efter det anger du » Videoinspelning » där du måste konfigurera volymen för varje alternativ, (Tänk på att ljudet från din mikrofon alltid måste vara över det interna ljudet på datorn)
  • När du redan har konfigurerat ljudet, gå till avsnittet leva välj sedan sändningsläget och välj det område på skärmen du vill se
  • I avsnittet av URL-server måste du klistra in adressen som YouTube ger dig i alternativen för livestreaming
  • I överföringskoden måste du lägga in samma som den du skrev på YouTube.

Relaterade Artiklar

Back to top button