Hur man läser Kindle-böcker på PC med eller utan app

Amazon Kindle är en favorit bland e-boksläsare. Alla läsare som har turen att bli en favorit bland digitala tidskrifter eller e-böcker äger redan en Kindle-surfplatta eller e-bläckenhet. Kindle-enhet(Kindle) är till för varje läsare som vill ladda ner tidningar, böcker, tidningar och andra digitala medier via Kindle Store . Enkelt uttryckt, tända är den mest efterfrågade enheten för de flesta läsare för att få tillgång till miljontals böcker till hands.

Vissa användare föredrar dock att läsa e-böcker på PC. Lyckligtvis finns det många sätt att läsa e-böcker. tända på andra enheter som smartphones eller datorer. Att läsa e-böcker på din helskärmsenhet som PC ger dig en fantastisk läsupplevelse. En PC är en enhet som passar de flesta läsare som vill läsa serier och romaner. Det är också mycket bekvämare att referera till texter för användning i arbetet.

Du kan också läsa böcker. tända med någon av dina applikationer läsare ta bort Kindle DRM från böcker. I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa möjliga sätten att läsa böcker. tända på en Windows-dator.

Bäst(Bästa) sätten att läsa böcker tända på PC

Nuförtiden finns det flera sätt på vilka du inte bara kan läsa e-böcker på enheter tända men också komma åt titlarna tända och se dem på PC och andra enheter. Förutom, Amazon Kindle gör det lättare att läsa böcker tända på din dator utan en verklig enhet tända . Detta är en fantastisk plattform som låter människor läsa Kindle-böcker utan att spendera pengar på en annan. tända läsare. du kan läsa böcker tända på din Windows-dator med ett skrivbordsprogram som heter tända för PC. Men om du inte vill installera någon programvara på din dator kan du använda Kindle Cloud Reader med webbgränssnitt.(Kindle Cloud Reader) Den låter dig läsa Kindle-böcker utan att ladda ner appen.

 1. Använd Amazon Kindle för PC
 2. Använd Kindle Cloud Reader
 3. Använd en tredje parts läsarapp

Du kan också läsa böcker tända med någon av dina applikationer läsare ta bort Kindle DRM från böcker. I den här artikeln kommer vi att förklara några av de bästa möjliga sätten att läsa böcker. Kindle på ditt system (Tända)Windows .

1. Använd Amazon Kindle för PC

Kindle för PC är en populär programvara från Amazon som låter dig läsa böcker Kindle utan enhet (Tända)tända . Utan tvekan är detta ett av de mest populära sätten att läsa e-böcker på PC. För att använda det, ladda bara ner programvaran från den officiella sidan Amazon och registrera det på ditt konto Amazon. Efter det kan du ladda ner böckerna tända till din dator. Förutom att kunna läsa böcker tända på en enhet med stor skärm låter den dig också använda läsfunktioner som bokmärken, kort och lägga till anteckningar.

2. Använd Kindle Cloud Reader

Hur man läser Kindle-böcker på PC

Kindle Cloud Reader låter dig läsa Kindle-böcker utan att ladda ner någon programvara eller applikation. Detta är ett webbverktyg utvecklat Amazon vilket gör att du omedelbart kan läsa böcker tända online i en webbläsare. Läsaren är kompatibel med webbläsare som t.ex Google Chrome , Internet Explorer , safari och Firefox . Detta kräver inte e-post. Kindle bok eller surfplatta. (Tända)Bara(Helt enkelt) ange special URL – adress att använda Kindle Cloud Reader . Följ dessa steg för att läsa böcker tända online i en webbläsare.

 1. Gå till inloggningssidan Kindle Cloud Reader (Kindle Cloud Reader Logga in)här.(här.)
 2. Logga in Kindle Cloud Reader använda din kontoinformation Amazon.
 3. Ett popup-fönster visas som ber dig att konfigurera Kindle Cloud Reader för läsning.
 4. Om du vill anpassa Kindle Cloud Reader för att läsa in off-line, (Off-line)klick ” (Klick)Aktivera offline(Aktivera offline)”, tryck annars på alternativet ” Inte nu”(Inte nu).
 5. Om du har valt att läsa offline kommer du att uppmanas att installera ett webbläsartillägg.
 6. Klicka på knappen Installera(Installera)”, och efter att installationen är klar kommer du att kunna läsa böcker offline.
 7. Nu när du går in Kindle Cloud Reader kommer du att se biblioteket tända på startsidan.
 8. Bara(Helt enkelt) dubbelklicka på bokomslaget för att börja läsa boken.

3. Använd en läsapp från tredje part

e-boksläsarappar för Windows (4)

Kindle-böcker(Kindle) kan läsas i ditt favoritprogram för e-boksläsare installerat på din dator. Att läsa böcker tända bör det noteras att böckerna tända köpt på hemsidan Amazon reserverad Kindle DRM och kan endast användas på relaterade tända enheter och programvara. Däremot kan du läsa böcker tända på en tredjepartsläsare genom att radera Kindle DRM från Kindle-böcker.

Det finns många verktyg och programvara som hjälper dig att konvertera proprietära format. tända till ett format som stöds av din läsare. caliber-ebook är ett av de populära verktygen med öppen källkod som kan användas för att ta bort Kindle DRM .

Så här använder du det:

 • Ladda ner(Ladda ner) böcker tända till din dator med hjälp av programmet tända .
 • Ladda ner Caliber-e-bok förvaltning
 • Importera böcker till bibliotek(Bibliotek) Caliber , och verktyget kommer att markera formaten Kindle Property(Kindle Propriety) till önskad filtyp.
 • När konverteringen är klar kommer du att se den konverterade e-boken i huvudbiblioteksfönstret Kaliber.(kaliber)
 • Lägg till böcker tända till en läsapp för att njuta av att läsa din favorit-e-bok på PC.

Jag hoppas att du tycker att dessa tips är användbara.

Amazon Kindle är en e-bokläsares favorit. Alla läsare som råkar vara en favorit av digitala tidskrifter eller e-böcker skulle redan ha ägt en Kindle-surfplatta eller en e-bläckenhet. Kindle-enheten är för alla läsare som vill ladda ner tidskrifter, böcker, tidningar och andra digitala medier via Kindle Store. Med enkla ord, Kindle är den mest eftertraktade enheten för de flesta läsare för att komma åt miljontals böcker till hands.

Men några av användarna föredrar att läsa e-böcker på PC. Lyckligtvis finns det många sätt med vilka du kan läsa Kindle e-böcker på andra enheter som din smartphone eller PC. Att läsa e-böcker i din helskärmsenhet som PC ger en utmärkt läsupplevelse. Datorer är en bra enhet för den mest läsare som vill läsa serier och romaner. Det är också mycket bekvämare att referera till texter för din arbetsrelaterade användning.

Dessutom kan du läsa Kindle-böcker med någon av dina Reader-appar genom att ta bort Kindle DRM från böcker. I den här artikeln förklarar vi några av de bästa möjliga sätten att läsa Kindle-böcker på din Windows-dator.

Bästa sätten att läsa Kindle-böcker på PC

För närvarande finns det få sätt genom vilka du inte bara kan läsa e-böcker på Kindle-enheter, utan du kan också komma åt Kindle-titlar och se dem på PC och andra enheter. Dessutom underlättar Amazon Kindle att läsa Kindle-böcker på din dator utan att äga en riktig Kindle-enhet. Detta är en fantastisk plattform som låter människor läsa Kindle-böcker utan att behöva spendera pengar på ännu en Kindle-läsare. Du kan läsa Kindle-böcker på din Windows-dator med ett skrivbordsprogram som heter Kindle för PC. Men om du inte vill installera någon programvara på din PC kan du använda en webbaserad Kindle Cloud Reader som gör att du kan läsa Kindle-böcker utan att ladda ner appen.

 1. Använd Amazons Kindle för PC
 2. Använd Kindle Cloud Reader
 3. Använd appen för tredjepartsläsare

Du kan också läsa Kindle-böcker med någon av dina Reader-appar genom att ta bort Kindle DRM från böcker. I den här artikeln förklarar vi några av de bästa möjliga sätten att läsa Kindle-böcker på ditt Windows-system.

1. Använd Amazons Kindle för PC

Kindle för PC är en populär programvara från Amazon som låter dig läsa Kindle-böcker utan en Kindle-enhet. Utan tvekan är detta ett av de mest eftertraktade sätten att läsa e-böcker på PC. För att använda detta, ladda bara ner programvaran från Amazons officiella sida och registrera programvaran med ditt Amazon-konto. När du är klar kan du ladda ner Kindle-böckerna på din PC. Förutom att du kan läsa Kindle-böcker på en enhet med stor skärm, låter den dig dessutom använda läsfunktioner som bokmärken, flashcards och lägga till anteckningar.

2. Använd Kindle Cloud Reader

Hur man läser Kindle-böcker på PC

Kindle Cloud Reader gör att du kan läsa Kindle-böcker utan att ladda ner någon programvara eller app. Det är ett webbaserat verktyg utvecklat av Amazon som gör att du omedelbart kan läsa Kindle-böcker online i en webbläsare. Läsaren är kompatibel med webbläsare som Google Chrome, Internet Explorer, Safari och Firefox. Det kräver inte en Kindle e-läsare eller en surfplatta. Ange bara den speciella URL-adressen för att använda Kindle Cloud Reader. Följ stegen nedan för att läsa Kindle-böcker online i en webbläsare.

 1. Gå till Kindle Cloud Reader-inloggningssidan här.
 2. Logga in på Kindle Cloud Reader med din Amazon-kontoinformation.
 3. Ett popup-fönster visas som ber dig att ställa in Kindle Cloud Reader för läsning.
 4. Om du vill ställa in Kindle Cloud Reader för offlineläsning klicka aktivera offline knappen annars tryck på alternativet Inte nu.
 5. Om du har valt att aktivera offlineläsning kommer du att bli ombedd att installera ett webbläsartillägg.
 6. Klicka på Installera och när installationen är klar kommer du att kunna läsa böcker när du är offline.
 7. Nu när du loggar in på Kindle Cloud Reader kommer du att se Kindle-biblioteket på huvudsidan.
 8. Dubbelklicka bara på bokomslaget för att börja läsa boken.

3. Använd appen Third-Party Reader

e-boksläsarappar för Windows (4)

Kindle-böcker kan läsas på din favoritapp för eBook Reader installerad på din dator. För att läsa Kindle-böcker bör det noteras att Kindle-böckerna som köps från Amazons webbplats skyddas av Kindle DRM och kan endast användas på Kindle-relaterade enheter och programvara. Du kan dock läsa Kindle-böcker på en tredje parts läsare genom att ta bort Kindle DRM från Kindle-böcker.

Det finns många verktyg och programvara som hjälper dig att konvertera Kindle proprietära format till dina läsare-stödda format. Caliber-ebook är ett av de populära verktygen med öppen källkod som kan användas för att ta bort Kindle DRM.

Så här använder du det:

 • Ladda ner Kindle-böckerna på din dator med hjälp av Kindle-appen.
 • Ladda ner Caliber-ebook management
 • Importera böckerna till Calibre’s Library, och verktyget kommer att ta bort Kindle Propriety-format till önskad filtyp.
 • När konverteringen är klar kommer du att se den konverterade e-boken i huvudfönstret i Caliber-biblioteket.
 • Lägg till Kindle-böckerna i din läsarapp för att njuta av att läsa din favorit-e-bok på PC.

Jag hoppas att du tycker att dessa tips är användbara.

Relaterade Artiklar

Back to top button