Hur man läser Instagram-meddelanden utan att det ses dyker upp

För länge sedan, när sociala nätverk och appar dem mest populär eftersom WhatsApp tog sina första steg, fanns det ingen anledning att oroa sig för det berömda “Seen” i privata meddelanden. Detta har dock förändrats ett tag och det är därför många som letar hur man läser instagrammeddelanden utan att det ses dyker upp .

Antingen på grund av en sekretessfråga eller på grund av du vill inte svara på alla meddelanden så fort de kommer till din enhet . Att kunna se dem utan att det ökända “Seen” dyker upp borde vara något som är inställt på Instagram på samma sätt som vi gör på WhatsApp.

Detta är dock för närvarande inte möjligt från appen. På samma sätt bör vi inte oroa oss för mycket eftersom det finns applikationer som inte bara låter oss läsa meddelanden utan att det som syns på Instagram dyker upp. Men de erbjuda oss också andra mycket attraktiva fördelar i applikationer som WhatsApp eller Facebook Messenger .

Därefter ska vi se två metoder så att ingen vet att vi har sett ett meddelande. Den första metoden är mer än något annat fokuserad på människor som måste göra det mycket punktligt. Visst är den andra mycket mer praktisk och kan användas bekvämt när som helst på ett mycket enkelt sätt.

Läs Instagram-meddelanden utan att lämna den sedda

Den första metoden är inte bekväm men det kräver inte att du laddar ner någon typ av applikation. Så för människor som inte vill ladda ner appar från tredje part kan det vara till hjälp.

När någon skickar ett Instagram-meddelande till dig, vad du behöver göra är att koppla bort Wi-Fi eller mobildata . När Internet är frånkopplat kan du öppna meddelandet i fråga. Om du vill återansluta till Internet utan att bockmarkeringen visas måste du först stänga programmet.

Denna metod är inte precis den mest bekväma, men om du vill läsa ett meddelande utan att lämna det sedda då och då, är det bäst eftersom du inte behöver ladda ner någon applikation .

Visa på Instagram utan att inlägg dyker upp

Om du inte gillar att lämna det sedda. Oroa dig inte för det finns en applikation som inte bara hjälper oss att kunna läsa meddelanden utan att lämna synen för Instagram; Det fungerar även för Facebook Messenger och WhatsApp. Dessutom kan du med WhatsApp lyssna på eller spela röstanteckningarna utan att markera rutan.

Den här applikationen fungerar inte bara för att visa meddelanden utan att det sett dyker upp. Men det fungerar också för läst borttagna whatsapp-meddelanden . Så det är mycket användbart och rekommenderas starkt att installera det.

Ansökan vi hänvisar till är osynlig . Denna applikation är tillgänglig i Play Butik så du har inga problem att ladda ner det snabbt.

När du har laddat ner appen är allt du behöver göra att öppna den och ange i appen att du ska använda den med Instagram. Om du vill använda den med budbärare eller WhatsApp måste du aktivera det här alternativet.

Nu, när du får ett nytt meddelande, kommer du att se två aviseringar visas. Den första kommer att vara den klassiska aviseringen från Instagram och den andra kommer att vara från Unseen. För att verifieringen i fråga inte ska visas måste du öppna meddelandet från Unseen-applikationen .

När du gör det mot den andra personen visas inte checken. Du kan svara när du vill och det kommer aldrig att visas att du har läst meddelandet . Även om du har Unseens chatt öppen hela tiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button