Hur man lägger till RSS-flöden till Outlook på Windows 10

Jag har nyligen köpt en ny bärbar dator Dell med Windows. (Dell Windows) På min tidigare bärbara dator. Jag använder Microsoft Syn som e-postklient. En av de saker jag ville göra var att lägga till RSS-flöden(RSS-flöden) Syn och även importera min tidigare RSS-flöden(RSS-flöden) Syn . Så här kan du göra det.

Lägg till RSS-flöden i Outlook

För att lägga till en ny RSS-flöde(RSS-flöde), öppen Syn gå till ” Fil”. (Arkiv)I avsnitt “Information(Info)” kommer du att se “Inställningar konto(Konto) och socialt nätverk”(Inställningar för sociala nätverk). Klick(Klicka på det.

Klicka sedan på Konton. Nu på fliken RSS(RSS-flöden) – flöden du kan lägga till, förändra(Ändra) eller radera RSS-flöden(Ta bort RSS-flöden) .

Lägg till RSS-flöden i Outlook

Om du lägger till din första RSS-flöde(RSS-flöde), kommer du att se den nya posten RSS-flöden(RSS-flöden) till vänster Syn .

Outlook-RSS

Nu om du vill lägga till mer RSS(RSS-flöden) -flöden, du kan bara högerklicka på den här länken och välja “Lägg till nytt RSS-flöde(Lägg till ett nytt RSS-flöde) » .

Importera RSS-flöden till Outlook

Om du vill importera dina RSS-flöden från din gamla e-postklient till Outlook måste du exportera filen OPML. Så exportera filen med din gamla e-postklient eller Internet Explorer .

importera rss-flöden till outlook

När du är klar högerklickar du på den länken igen och väljer “Importera OPML-fil”(Importera en OPML-fil) . Alla era RSS-flöden(RSS-flöden) kommer att importeras till Syn och kommer att visas här på denna länk.

RÅD(TIPS) : Det här inlägget hjälper dig om dina Outlook RSS-flöden inte uppdateras (Outlook RSS-flöden uppdateras inte) .

Om du använder Bing News-appen(Bing News App), du kan också lägga till RSS-flöden till din Bing News App. Gå hit om du letar efter en gratis RSS-läsare (gratis RSS Reader-programvara) . Desktop Ticker låter dig läsa RSS -kanaler direkt på skrivbordet Windows .

Jag köpte nyligen en ny bärbar dator från Dell Windows. På min tidigare bärbara dator. Jag använder Microsoft Outlook som min e-postklient. En av sakerna jag ville göra var att lägga till RSS-flöden till Outlook och även att importera mina tidigare RSS-flöden i Outlook. Så här kan du göra det.

Lägg till RSS-flöden i Outlook

För att lägga till ett nytt RSS-flöde, öppna Outlook, klicka på fliken Arkiv. Under Info ser du Konto- och sociala nätverksinställningar. Klicka på det.

outlook-2013

Klicka sedan på Konton. Nu under fliken RSS-flöden kan du lägga till, ändra eller ta bort RSS-flöden.

Lägg till RSS-flöden i Outlook

Om du lägger till ditt första RSS-flöde kommer du att se en ny post RSS-flöden till vänster i Outlook.

utsikter rss

Om du nu vill lägga till fler RSS-flöden kan du helt enkelt högerklicka på den här länken och välja Lägg till ett nytt RSS-flöde.

Importera RSS-flöden till Outlook

Om du vill importera ditt gäng RSS-feeds från din gamla e-postklient till Outlook, måste du exportera en OPML-fil. Så exportera filen med din gamla e-postklient eller Internet Explorer.

importera rss-flöden i outlook

När du har gjort det högerklickar du på den här länken igen och väljer Importera en OPML-fil. Alla dina RSS-flöden kommer att importeras till Outlook, och de kommer att visas här under den här länken.

DRICKS: Det här inlägget hjälper dig om dina Outlook RSS-flöden inte uppdateras.

Om du använder Bing News App kan du också lägga till RSS-flöden till din Bing News App. Gå hit om du letar efter en gratis RSS-läsare. Desktop Ticker låter dig läsa RSS-flöden direkt på ditt Windows-skrivbord.

Relaterade Artiklar

Back to top button