Hur man lägger till plats i Google Maps

Vi rekommenderar inte att några onlineprodukter spårar din plats. Men om du behöver kommer vi att förklara hur du ställer in din plats. I det här inlägget kommer vi att visa dig hur du lägger till din hemlagad(Hem) eller arbetssätt(Arbets) plats eller adress i Google kartor på desktop och mobil.

Hur man lägger till eller ställer in en plats i Google kartor

Du förstår, att ställa in din plats gör det mycket enkelt att hitta rätt platser när du använder Google kartor(Google kartor). Om du bland annat regelbundet letar efter nya restauranger så är detta ett måste. Men behåll(Tänk på) att din integritet kan vara i fara om du ofta delar din plats med servrar Google. Om det passar dig, fortsätt läsa för att ta reda på vad du behöver göra. Processen är enkel:

  1. Besök Google Maps-sidan
  2. Tryck på menyknappen
  3. Välj dina platser
  4. Ange hemadress
  5. Lägg till plats via mobila enheter

Låt oss diskutera denna fråga mer i detalj.

1]Besök Google Maps-sidan

Så för att komma igång måste du först logga in på ditt konto Google och besök sedan den officiella webbplatsen Google kartor . Om du inte har bestämt dig för din favoritwebbläsare än, föreslår vi att du använder Firefox . Återigen, därför att Kort(Kartor) är en produkt Google, Krom kanske fungerar lite bättre.

2]Tryck på menyknappen

I det övre vänstra hörnet Google kartor(Google Maps) bör du se en horisontell menyfältet(menyraden), även känd som hamburgerknappen. Klick(Klicka) på den omedelbart.

3]Välj dina platser

Hur man lägger till en plats i Google Maps

Från rullgardinsmenyn väljer du alternativet ” Dina platser(Dina platser) » . Du bör se det nedan. “Platsdelning”(Platsdelning)”, så slösa inte bort din tid och välj det.

4]Ställ in hemadress

På fliken Märkt du bör se en lista med alternativ. “Hus”(Hem) och ” Arbete”(Arbete) är troligen de enda två, så fortsätt och välj ” Hus”(Hem) . Därifrån lägger du till din hemadress och slutför sedan uppgiften genom att klicka på ” Spara “.(Spara)

Gör samma sak för att arbeta om du också vill lägga till platsen för din arbetsplats(Arbetsplats).

Läsa(Läs) : Tips och tricks för Google Maps (Google Maps tips och tricks) .

5]Lägg till plats via mobila enheter

När det gäller att lägga till din plats till Google kartor(Google Maps) på mobila enheter som iOS och Android uppgiften är enkel.

Springa(brand) ansökan ” Kort(Kartor)” på lämplig plattform och klicka sedan i sökfältet. En rullgardinsmeny bör visas direkt efter det. I den här menyn ser du knappen ” Hem”. (Hem) Välj det och ange sedan namnet på din nuvarande plats.

Du kan till och med flytta hushållsnål(Home Pin) på kartan till din exakta plats eller någonstans i närheten.

Klicka på den blå knappen längst ner i menyn Spara(Spara) » för att avsluta processen.

Hoppas det här hjälper.

Vi rekommenderar inte att du har några onlineprodukter som spårar din plats. Fortfarande, om du måste, kommer vi att förklara hur du ställer in din plats. I det här inlägget visar vi dig hur du lägger till din hem- eller arbetsplats eller adress Google kartor på skrivbordet och mobilen.

Hur man lägger till eller ställer in en plats i Google Maps

Du förstår, att ställa in din plats gör det superenkelt att hitta platser när du använder Google Maps. Om du bland annat söker efter nya restauranger regelbundet, är det ett måste att få detta gjort. Kom dock ihåg att din integritet sannolikt kommer att vara i fara om du ofta delar din plats med Googles servrar. Om det är bra för dig, fortsätt sedan att läsa för att lära dig vad det är du behöver göra. Processen är enkel:

  1. Besök Google Maps-sidan
  2. Klicka på menyknappen
  3. Välj Dina platser
  4. Ange en hemadress
  5. Lägg till plats via mobila enheter

Låt oss diskutera denna fråga mer i detalj.

1]Besök Google Maps-sidan

OK, så till att börja med måste du först logga in på ditt Google-konto och sedan besöka den officiella Google Maps-webbplatsen. Om du ännu inte har valt en favoritwebbläsare att använda, föreslår vi att du använder Firefox. Sedan igen, eftersom Maps är en Google-produkt, kan Chrome fungera lite bättre.

2]Klicka på menyknappen

I det övre vänstra hörnet av Google Maps bör du se en horisontell menyfältet, även känd som hamburgerknappen. Klicka på den direkt.

3]Välj Dina platser

Hur man lägger till plats i Google Maps

Från rullgardinsmenyn vill du klicka på alternativet som heter, Dina platser. Du bör se det under Platsdelning, så slösa inte med tid och välj det.

4]Ställ in en hemadress

Under Märkt fliken bör du se en lista med alternativ. Hem och arbete är förmodligen de enda två där, så fortsätt och välj Hem. Därifrån lägger du till din hemadress och slutför sedan uppgiften genom att trycka på Spara-knappen.

Gör samma sak för Work om du vill lägga till platsen för din arbetsplats också.

läsa: Google Maps tips och tricks.

5]Lägg till plats via mobila enheter

När det kommer till att lägga till din plats i Google Maps på mobila enheter som iOS och Android är uppgiften enkel.

Starta Maps-appen på respektive plattform och tryck sedan på i sökrutan. En rullgardinsmeny bör visas direkt efter. Från den menyn kommer du att se Hem knapp. Välj den och skriv sedan namnet på din nuvarande plats.

Du kan till och med flytta Hem Pin på kartan till din exakta plats eller någonstans i närheten.

Från botten av menyn, tryck på den blå Spara-knappen för att slutföra processen.

Hoppas det här hjälper.

Relaterade Artiklar

Back to top button