Hur man lägger till Personalize (Classic) till snabbmenyn i Windows 10

Personalisering av vår skrivbordet(Skrivbord) som vi önskar är det vi människor älskar mest. Sedan releasen Windows 10 hela anpassningsmenyn har flyttats till appen Inställningar. Människor som går direkt från Windows 7 ibland är det svårt att kringgå appen” alternativ(inställningar)”. I den här artikeln kommer vi att berätta hur du lägger till det gamla klassiska alternativet ” Personalisering(Anpassa) » Windows 7 Stil till kontextmeny Windows 10.

Parameter ” Personalisering(Personlig) “innehåller vissa inställningar för utseendet på vårt system. Det inkluderar inställningar för skrivbordsbakgrund, ljud, skärmsläckare, ikoner, muspekare, teman, etc. Det nya alternativet i snabbmenyn kommer att visas som ” Personalisering (klassisk)(Anpassa (klassisk)) » . Det kommer att öppna anpassningsinställningar direkt från deras klassiska plats kontrollpaneler,(Kontrollpanelen) och inte från programmet ” inställningar(Inställningar) ” .

Eftersom alla dessa inställningar har flyttats till Appen Inställningar(Settings App)”, kan du enkelt använda stegen nedan för att använda dem på det gamla klassiska sättet.

Lägg till “Anpassning ( klassisk(Classic) )” i innehållsmeny(Innehållsmeny) Windows 10

För att kunna lägga till alternativet ” Personalisering(Personalize) (classic)” i snabbmenyn, ladda ner dessa registerfiler från vår . Skapa nu först en systemåterställningspunkt och följ sedan stegen som nämns nedan.

 1. Packa upp filen ARPCCM.zip(ARPCCM.zip) och navigera till mappen.
 2. Dubbelklicka på filen Add_Personalize-classic_to_desktop_context_menu.reg .
 3. Klick ” Ja(Ja)” när du uppmanas UAC och klicka sedan på ” OK(OK)” när du uppmanas av registret.

lägg till anpassa (klassisk) till snabbmenyn

Ta bort anpassning(Ta bort anpassa) ( Klassisk(Klassisk)) från innehållsmeny(Innehållsmeny)

 1. Navigera till mappen där du packade upp den nedladdade filen.
 2. Dubbelklicka på filen Remove_Personalize-classic_from_desktop_context_menu.reg .
 3. Klick ” Ja(Ja)” när du uppmanas UAC och klicka sedan på ” OK(OK)” när du uppmanas av registret.

När du är klar med att lägga till eller ta bort alternativ från snabbmenyn kan du ta bort de nedladdade filerna. Men det gamla alternativet ” Personalisering(Anpassa) ” kommer fortfarande att finnas där även om du lägger till eller tar bort ” Personalisering(Anpassa) » (klassisk) från menyn.

Varning:(Varning:) Det rekommenderas att du inte ändrar registerfilerna själv om du inte vet hur det fungerar. Alla ändringar av dem kan skada ditt system.

Relaterad läsning(Relaterad läsning) : Hur man lägger till valfri applikation till snabbmenyn.

Att anpassa vårt skrivbord enligt vår önskan är det vi människor älskar mest. Sedan lanseringen av Windows 10 har all personaliseringsmeny flyttats till applikationen Inställningar. Personer som migrerar direkt från Windows 7 har ibland svårt att komma runt inställningar Ansökan. I den här artikeln kommer vi att berätta hur du lägger till den gamla klassiska Windows 7-stilen personifiera alternativet till Windows 10 snabbmenyn.

Alternativet för anpassning inkluderar vissa utseendeinställningar för vårt system. Den innehåller inställningar för skrivbordsbakgrund, ljud, skärmsläckare, ikoner, muspekare, teman, etc. Det nya alternativet i snabbmenyn visas som Anpassa (klassisk). Den öppnar anpassningsinställningarna direkt från deras klassiska kontrollpanelplats istället för från appen Inställningar.

Eftersom alla dessa inställningar flyttas till Inställningar-appen kan du enkelt använda stegen nedan för att ha det på det gamla, klassiska sättet.

Lägg till “Anpassa (Classic)” till snabbmenyn i Windows 10

För att kunna lägga till alternativet Anpassa (klassisk) i snabbmenyn, ladda ner dessa registerfiler från våra servrar. Skapa nu en systemåterställningspunkt först och följ sedan stegen nedan.

 1. Packa upp ARPCCM.zip filen och navigera till mappen.
 2. Dubbelklicka på Add_Personalize-classic_to_desktop_context_menu.reg fil.
 3. Klicka på Ja när UAC uppmaningar och klicka sedan på OK när registret uppmanar det.

anpassa-klassisk-kontextmeny

lägg till Anpassa (Klassisk) till snabbmenyn

Ta bort Personalize (Classic) från snabbmenyn

 1. Navigera till mappen där du packade upp den nedladdade filen.
 2. dubbelklicka på Remove_Personalize-classic_from_desktop_context_menu.reg fil.
 3. Klicka på Ja när UAC uppmaningar och klicka sedan på OK när registret uppmanar det.

När du är klar med att lägga till eller ta bort alternativet från snabbmenyn kan du ta bort de nedladdade filerna. Det gamla alternativet Personalize kommer dock att finnas kvar även om du lägger till eller tar bort Personalize (klassiskt) från menyn.

varning: Det föreslås att du inte ska ändra registerfilerna på egen hand om du inte vet hur det fungerar. Alla ändringar av dem kan skada ditt system.

Relaterad läsning: Hur man lägger till valfri applikation i högerklicksmenyn.

Relaterade Artiklar

Back to top button