Hur man lägger till och använder ett Gmail-konto i Outlook.com

Om du har ett abonnemang på Outlook Premium eller Office 365 kan du (Kontor 365)lägg till gmail-konto till outlook.com(lägg till ett Gmail-konto i Outlook.com) och använd två identifierare(ID) av e-post samtidigt från samma gränssnitt. Även om användare av gratisversionen inte kan få den här funktionen just nu, kan du använda din prenumeration till Kontor 365 för att skaffa ett konto gmail i version Outlook på webben(Utsikter på webben).

Många användare har flera e-postkonton kopplade till olika e-postleverantörer som t.ex gmail , Syn etc. Att vara användare Syn och gmail , det är ganska svårt att hantera båda e-posttjänsterna utan en dedikerad e-postklient för Windows 10 (e-postklient för Windows 10) . För att bli av med detta problem kan du använda den nya funktionen Outlook.com för att aktivera din Gmail-ID(Gmail ID) till Outlook.com så att du kan använda två e-postkonton samtidigt.

Hur man lägger till ett konto gmail i Outlook.com

För att lägga till ett konto gmail i Outlook.com gör följande.

  1. Öppna Outlook.com och logga in på ditt konto Microsoft.
  2. Öppna panelen meddelanden(Meddelande) , synlig bredvid din profilbild .
  3. Klicka på knappen(Klick) ” Prova(Försök) » relaterat till Google Mail + Kalender i Outlook .(Syn)
  4. Logga in på ditt konto Google och tillåta Outlook.com tillgång till din profilinformation.
  5. Klick(Klicka) på ikonen gmail till vänster för att komma åt ditt konto.

För att lära dig stegen i detalj, upprepa nästa.

Öppna webbplats Outlook.com och logga in på ditt konto Microsoft . Detta konto måste vara samma konto som du använde för att köpa prenumerationen till Outlook Premium eller Kontor 365.

Efter det klickar du på ” Vad är nytt”(Vad är nytt) , som är synligt framför din profilbild i det övre navigeringsfältet. Här kan du hitta ett verktygstips med namnet Google Mail + Kalender i Outlook .

Du måste klicka på lämplig knapp Prova(Försök) ” . Ange sedan dina inloggningsuppgifter till ditt konto gmail som du vill använda i Outlook.com . Syn kommer att be dig att tillåta åtkomst till diverse information relaterad till profilen så att den kan visa e-post och annan information i Outlook.com . Du måste låta dem integreras.

Efter det bör du hitta ditt konto gmail i Outlook.com . För att byta från ett konto till ett annat måste du klicka på motsvarande ikon, som är synlig till vänster. Från och med nu kan du hitta dina e-postmeddelanden gmail i Outlook.com .

På tal om kompatibilitet kan du utföra nästan alla grundläggande uppgifter i Outlook.com som finns i gmail . Du kan till exempel ta bort eller arkivera ett e-postmeddelande, ändra etikett, markera ett e-postmeddelande som skräppost, flytta e-post till en annan mapp etc. Å andra sidan kan du hitta några viktiga funktioner Outlook.com för ditt konto gmail . Det betyder att du kan få mörkt läge, en fokuserad inkorg, en skrivbordsavisering och mer.

Det är allt! Efter att du tillåter Outlook.com tillgång till din Gmail-ID(Gmail ID) behöver du inte logga in på ditt konto Google i webbläsaren. Du kan ta dig ur det här Gmail-ID(Gmail ID) och fortsätt använda gmail i Outlook.com .

Visste du att du kan använda Gmail från (använd Gmail från Outlook.com) Outlook.com webbgränssnitt utan ett premiumabonnemang?(Vet du att du kan använda Gmail från webbgränssnittet Outlook.com utan ett premiumabonnemang?)

Om du har Outlook Premium eller Office 365-prenumeration kan du lägg till ett Gmail-konto i Outlook.com och använda två e-post-ID samtidigt från ett gränssnitt. Även om gratisversionsanvändare inte kan få den här funktionen just nu, kan du använda din Office 365-prenumeration för att få ett Gmail-konto i versionen.

Många användare har flera e-postkonton kopplade till olika e-postleverantörer, som Gmail, Outlook, etc. Som en Outlook- och Gmail-användare är det ganska komplicerat att hantera båda e-posttjänsterna utan en dedikerad e-postklient för Windows 10. För att bli av med det problemet kan du ta hjälp av den nya funktionen i Outlook.com för att inkludera ditt Gmail-ID i Outlook.com så att du kan använda två e-postkonton samtidigt.

Hur man lägger till Gmail-konto i Outlook.com

För att lägga till Gmail-konto i Outlook.com, följ dessa steg-

  1. Öppna Outlook.com och logga in på ditt Microsoft-konto
  2. Öppna meddelanderutan som är synlig nära din profilbild
  3. Klicka på Prova-knappen som är kopplad till Google Mail + Kalender i Outlook-bubblan
  4. Logga in på ditt Google-konto och ge Outlook.com åtkomst till din profilinformation
  5. Klicka på Gmail-ikonen till vänster för att komma åt ditt konto

Reda på för att känna till stegen i detalj.

Öppna Outlook.com-webbplatsen och logga in på ditt Microsoft-konto. Detta konto bör vara detsamma som du använde för att köpa en Outlook Premium- eller Office 365-prenumeration.

Efter det klickar du på Vad är nytt ikon som är synlig före din profilbild i det övre navigeringsfältet. Här kan du hitta en meddelandebubbla som heter Google Mail + Kalender i Outlook.

Hur man lägger till Gmail-konto i Outlook.com

Du måste klicka på respektive försök knapp. Ange sedan inloggningsuppgifterna för ditt Gmail-konto som du vill använda i Outlook.com. Outlook ber dig att tillåta åtkomst till olika profilrelaterad information så att den kan visa e-postmeddelanden och andra detaljer i Outlook.com. Du måste tillåta dem att få integrationen att hända.

Efter att ha gjort det bör du hitta ditt Gmail-konto i Outlook.com. För att byta från ett konto till ett annat måste du klicka på respektive ikon som är synlig på din vänstra sida. Från och med nu kan du hitta dina e-postmeddelanden från Gmail i Outlook.com.

På tal om kompatibiliteten kan du göra nästan alla viktiga uppgifter i Outlook.com som är tillgängliga i Gmail. Du kan till exempel ta bort eller arkivera e-post, ändra etikett, markera ett e-postmeddelande som skräppost, flytta e-post till en annan mapp, etc. På baksidan kan du hitta några viktiga funktioner i Outlook.com för ditt Gmail-konto. Det innebär att du kan få mörkt läge, fokuserad inkorg, skrivbordsavisering, etc.

Det är allt! När du tillåter Outlook.com att komma åt ditt Gmail-ID behöver du inte vara inloggad på ditt Google-konto i din webbläsare. Du kan logga ut från det Gmail-ID:t och fortsätta njuta av Gmail i Outlook.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button