Hur man lägger till flera foton till en Instagram-berättelse

Instagram har för närvarande ett stort antal aktiva användare som under dessa tolv månader har sett funktioner som det nyligen släppta mörka läget eller “försvinnande” av inlägg som dessa, bland andra. Det sociala nätverket meddelade att det kommer att avsluta året med en ny funktion som tillåter användare att multiplicera bilderna i sina berättelser.

Det populära sociala fotonätverket har meddelat sin nya funktion Layaout för dess berättelser på sitt Twitterkonto. Det är en funktion som gör det möjligt för användare av plattformen att inkludera flera fotografier i samma inlägg i sina berättelser, något som användare har efterfrågat under en tid. Layout finns tillgänglig för Android- och iOS-enheteroch är ett verktyg för att skapa en collage att dela med följare i samma berättelse.

Vi rekommenderar | Vad är den verkliga anledningen till att Instagram döljer inlägg som gillar?

I samma Twitter-inlägg förklarade Instagram att dess nya funktion, Layout, erbjuder fem layouter av collage olika och fördefinierade. Användare kommer till exempel att kunna dela flera bilder i ett enda inlägg till sina berättelser i olika layouter, som t.ex två bilder, en i övre halvan och en i nedre halvan; eller mosaiker av sex fotografier.

Hur man laddar upp flera bilder till Instagram Stories

Den nya Instagram-funktionen har börjat rullas ut till alla användare av plattformen, både på Android- och iOS-enheter. För att komma åt det, leta bara efter det bland kamerafunktionerna i appen i butikerna, och det finns precis mellan lägena Boomerang och Superzoom.

Men det är inte allt, eftersom det berömda sociala fotonätverket också har bekräftat att, precis som med alla bilder som laddas upp i en berättelse, låter applikationen dig anpassa collage med vissa element som GIF, musik, texter, teckningar och filterbland många andra.

Relaterade Artiklar

Back to top button