Hur man lägger till en hyperlänk till en bild i Gmail-meddelanden

Om du använder ditt konto gmail för att skicka dealrelaterade e-postmeddelanden till kunder kan du lägga till hyperlänkar(lägg till hyperlänkar) till bilder i gmail . Detta är ett mycket effektivt sätt att få fler klick på affiliatemarknadsföring när människor försöker öppna bilderna som ingår i e-postmeddelandet. Här är ett enkelt knep för att öka klick och försäljning för ditt företag. Innan du börjar bör du veta att detta endast kan göras i webbversionen. gmail . Det är inte möjligt att utföra samma steg i mobilappen.

Lägg till bildhyperlänkar i Gmail

För att infoga en hyperlänk i en bild i gmail gör följande:

  1. Infoga en bild i ett e-postmeddelande
  2. Välj en bild och ändra permalänken

Här är en detaljerad guide som du bör följa.

Logga in(Logga) till ditt konto gmail och klicka på ” Skapa”(Skriv ) för att skriva ett nytt e-postmeddelande. Infoga en bild i e-postmeddelandets brödtext. För att göra detta, klicka på knappen ” Infoga foto(Infoga foto ) ” synlig på den nedre menyraden.

Du kan ladda upp en bild från din persondator, eller så kan du infoga en bild från Google Foton(Google Foton) Google Drive(Google Drive) osv.

Se till att fönstret ” Infoga foto(Infoga foto) » alternativ valt « inbyggt(I kö) ” . Om alternativet är valt “Lägg till bilaga”, den här guiden kommer inte att fungera.(Bifoga fil)

När du har infogat bilden kan du ändra storlek på den enligt dina krav.

Sedan måste du välja en bild. För att göra detta, klicka utanför bilden och för muspekaren över bilden. Detta är det svåraste steget och måste göras försiktigt. Med andra ord måste du välja en bild på samma sätt som du väljer text. Efter att ha valt en bild ska den bli blå, som visas på skärmdumpen.

Tryck sedan på knappen ” Infoga länk(Infoga länk ) ” synlig i den nedre menyraden. Du kan också klicka Ctrl+K och klistra in webbadressen eller URL – adressen till valfri webbsida i fältet “Webbadress”.

Gör detta och klicka på OK för att slutföra inklistringen.

Det är allt! Din mottagare kan nu klicka på bilden för att öppna länken till webbsidan du har klistrat in.

Om du använder ditt Gmail-konto för att skicka dealrelaterade e-postmeddelanden till dina kunder kan du lägga till hyperlänkar i bild i gmail. Detta är ett mycket effektivt sätt att få fler klick för affiliate-marknadsföring eftersom människor försöker öppna bilder som ingår i e-postmeddelandet. Här är ett enkelt knep för att öka klick och försäljning av ditt företag. Innan du börjar bör du veta att du endast kan utföra detta på webbversionen av Gmail. Det är inte möjligt att utföra samma steg på en mobilapp.

Lägg till hyperlänkar i bilden i Gmail

För att infoga en hyperlänk i en bild i Gmail, utför följande steg-

  1. Infoga bild i mejlet
  2. Välj bild och ändra permalänken

Här är den detaljerade guiden du behöver följa.

Logga in på ditt Gmail-konto och klicka på Komponera knappen för att skriva ett nytt e-postmeddelande. I e-posttexten måste du infoga en bild. För det, klicka på infoga foto knappen synlig i den nedre menyraden.

lägga till en hyperlänk till en bild i Gmail

Du kan ladda upp en bild från din persondator, eller så kan du infoga en bild från Google Foton, Google Drive, etc.

Se till I kö alternativet är valt på infoga foto fönster. Om Bifoga fil alternativet är valt, kommer den här handledningen inte att fungera.

När du har infogat bilden kan du ändra storlek på den enligt dina krav.

Sedan måste du välja bilden. För att göra det, klicka utanför bilden och för musen över bilden. Detta är det svåraste steget, och du måste utföra det noggrant. Med andra ord måste du välja bilden som du väljer text. Efter att ha valt bilden ska den bli blå, som visas på skärmdumpen.

Efter det klickar du på Infoga länk knappen synlig i den nedre menyraden. Alternativt kan du trycka på och infoga webbadressen eller webbadressen till valfri webbsida i rutan “Webbadress”.

Gör det och klicka på OK för att slutföra infogningen.

Det är allt! Nu kan din mottagare klicka på bilden för att öppna webbsideslänken du infogade.

Relaterade Artiklar

Back to top button