Hur man lägger till eller tar bort en profilbild på YouTube

Skapa ett konto Youtube och vill lägga till en profilbild för att göra din profil attraktiv och unik? Den här artikeln förklarar processen tillägg(Lägg till) och ta bort bild profil(Profilbild) på ditt konto Youtube .

Bild profil(Profilbild) är en bild som representerar ett socialt mediekonto som visas för tittarna att se. En profilbild på konton i sociala medier hjälper till att locka tittare till ditt konto om det är tillräckligt attraktivt. Profil bilder(Profil) används som avatarer(Avatarer) i en gruppchatt eller kommentarsektion. Skapar en profilbild på Youtube måste innehållsskaparen följa användarvillkoren profil bilder(Riktlinjer för profilbild).

Dessa riktlinjer är: bilder ska vara i formatet JPG , gif , BMP eller PNG ( inga animerade gifs(Inga animerade gifs) ), måste bilden vara 800×800 och fyrkant(Kvadratisk) eller rund upplösning 98 X 98 pixlar(98 X 98 px) .

Förändra profil bilder(Profilbild) på Youtube kommer att ändra dina bilder Google-konto(Google-konto) på alla plattformar Google.

Hur man lägger till eller tar bort profilbild(Profilbild) på Youtube

Klicka på bildobjektet på din YouTube-sida profil(Profilbild) . I rullgardinsmenyn.

Klick Din kanal(Din kanal) ; detta tar dig till sidan din kanal(din kanal).

På sidan ” Din kanal(Din kanal) » högerklicka “Enskild kanal”(Anpassad kanal) ; detta tar dig till sidan kanalinställningar(Channel Customization) , som visar alternativ för att anpassa din kanal.

På sidan kanalinställningar(Kanalanpassning) klicka Branding(varumärke).

där du ser profilbild(Profilbild), klicka på ” Ladda ner(Ladda upp) ” , dialogrutan “Ladda upp” visas. fil”.(filuppladdning)

I dialogrutan ” Filuppladdning(Filuppladdning) “Välj önskad bildfil och klicka sedan” Öppna(Öppna) ” .

Dialogrutan Anpassad bild visas med ett foto, klick (Anpassad bild)Gjort .

Klicka på i det övre högra hörnet Publicerad(Publicerad). Nu har vi en avatar.

För att ta bort din profilbild, klicka på ” Radera(Ta bort) ” , sedan ” Publicerad»(Publicerad) , bild profil(Profilbild) kommer att tas bort från kontot.

Jag hoppas att den här artikeln är till hjälp.

Skapar du ett YouTube-konto och vill lägga till en profilbild för att få din profil att se attraktiv och unik ut? Den här artikeln kommer att förklara processen för att lägga till och ta bort a profilbild på din Youtube konto.

A profilbild är en bild som betecknar ett socialt mediekonto som visas för tittarna att se. Profilbilden på konton i sociala medier hjälper till att locka tittare till ditt konto om det är tillräckligt attraktivt. Profilbilder används som avatarer i en gruppchatt eller kommentarsektion. När du skapar en profilbild på YouTube måste innehållsskaparen följa Riktlinjer för profilbild.

Dessa riktlinjer är: Bilder måste vara JPG-, GIF-, BMP- eller PNG-filer (inga animerade gifs), bilden ska vara , och en kvadratisk eller rund bild som återges vid .

Om du ändrar ditt på YouTube kommer bilderna på ditt Google-konto att ändras på alla Googles plattformar.

Hur man lägger till eller tar bort profilbild på YouTube

Hur man lägger till eller tar bort profilbild på YouTube

På din YouTube-sida klickar du på objektet för profilbilden. I rullgardinsmenyn.

Klick Din kanal; det tar dig till sidan.

Din kanal sida, till höger, klicka på Anpassad kanal; detta tar dig till sidan och visar alternativ för att anpassa din kanal.

Klicka på sidan varumärke.

där du ser profilbildKlick Ladda uppkommer en dialogruta att visas.

Välj önskad bildfil i dialogrutan och klicka sedan på .

A Anpassad bild dialogrutan visas med bilden, klicka Gjort.

Klicka på uppe till höger Publicerad. Nu har vi en profilbild.

För att ta bort profilbilden, klicka Ta bortPubliceradtas profilbilden bort från kontot.

Jag hoppas att den här artikeln är till hjälp.

Relaterade Artiklar

Back to top button