Hur man lägger till bild till mp3-fil utan programvara?

Klicka på Musik i den vänstra rutan. Välj alternativet “Klistra in albumomslag” för att lägga till albumomslaget till MP3-filen du vill lägga till den i. Högerklicka på mp3-filen som du vill lägga till albumomslaget till. Du kan klistra in albumomslag genom att högerklicka på MP3:an och välja “Klistra in albumomslag”.

Hur lägger du till omslag till mp3-filer?

 • Genom att trycka på en låt eller ett album kommer du till fönstret “Välj bild från”.
 • Gör ett urval.
 • Du kan använda den albumomslag du vill ha genom att trycka på den.
 • Hur lägger jag till en bild till en mp3-fil i Windows 10?

  För att redigera albumets information, högerklicka på det och välj Redigera info. Genom att klicka på Redigera info kommer du att dirigeras till ett nytt fönster där du kan ändra all metainformation för albumet. Albumomslaget kan väljas från Utforskaren/Windows Utforskaren (om tillämpligt) och klicka på Öppna för att läggas till. Klicka sedan på Spara.

  Hur lägger jag till en bild i en mp3-fil?

 • Välj din MP3-fil från dina mappar och klicka på “Välj MP3-fil”. Välj sedan ljudfilen från dina mappar och dra den till redigeraren.
 • Du kan lägga till en bild eller bilder till din ljudfil genom att klicka på länken nedan…
 • Du kan exportera ditt arbete genom att klicka på “Exportera”.
 • Kan jag lägga till en bild till en ljudfil?

  omslagsbilder och andra relaterade bilder till ljudfilen kan läggas till med hjälp av ett bildtaggfält. För att lägga till en bild till ljudfilen, välj den, öppna fliken Bilder och klicka sedan på knappen Lägg till bilder till taggen.

  Hur lägger man till en bild till en mp3-fil?

  Du kan redigera en fil genom att klicka på den eller genom att välja den i listan. Textrutan “Katalog” till vänster på skärmen visas när du högerklickar. I det här fönstret hittar du ett albumomslag eller en bild av en skiva. Från menyn som visas väljer du “Lägg till omslag”.

  Hur lägger jag till omslag manuellt?

  Kopiera bild kan hittas genom att högerklicka på albumomslaget och välja Kopiera bild från menyn. Du kan komma åt Windows Media Player-biblioteket genom att gå till bibliotekssektionen i Windows Media Player. Du kan klistra in det nya albumomslaget på plats genom att högerklicka på det aktuella albumomslaget och välja Klistra in albumomslag från rullgardinsmenyn.

  Hur associerar jag en bild med en mp3-fil?

  Genom att trycka på ctrl+A kan du välja alla filer i den musikkatalogen. Du kommer att se en fyrkantig ikon i det nedre vänstra hörnet av programvaran om du tittar på en video eller skärmdump. Lägg till omslaget genom att högerklicka på det. Du kan sedan välja den bild du vill lägga till.

  Se hur man lägger till bild till mp3-fil utan programvara Video


  Relaterade Artiklar

  Back to top button