Hur man lägger till aktieticker till skrivbordet i Windows 10

Vill lägg till aktiekurs på skrivbordet(lägg till en aktiekurs på skrivbordet) för att få aktiemarknadsuppdateringar i realtid? I den här artikeln kommer du att lära dig hur du lägger till en skrivbordsram till Windows 11/10 . aktieticker(aktieticker) ger dig uppdateringar i realtid under handelssessioner på flera börser. Du kan lägga till den direkt på skrivbordet i Windows 11/10 och missa inga uppdateringar angående börsen. I den här artikeln kommer jag att dela två gratisprogram som gör att du kan lägga till en aktieticker på ditt skrivbord. Windows 10 . Låt oss kolla in denna gratis aktieticker-programvara!

Hur man lägger till aktieticker(aktiekort) på Skrivbord(Skrivbord) till Windows 11/10

Här är två gratisprogram som du kan använda för att lägga till en ticker till ditt skrivbord Windows 11/10 :

 1. Gratis aktieticker
 2. Desktopticker

1]Gratis aktieticker

Free Stocks Ticker är ett dedikerat verktyg för att lägga till ett aktieticker på ditt skrivbord med Windows 10. Ladda bara ned denna programvara som är mindre än 1 MB och installera den på din dator. Starta programvaran och aktiekursen läggs till på ditt skrivbord.

Du kan anpassa olika alternativ för skrivbordssymboler för att passa dina preferenser. Bara(Högerklicka helt enkelt på en aktieticker så ser du en lista med alternativ att konfigurera. Låt oss kolla in några av dess inställningar och andra funktioner.

Funktioner:

Detta gör att du kan hålla rullningshastigheten för titlarna på en långsam eller snabb nivå, beroende på vad du föredrar.

Det låter dig anpassa antalet rader att rulla, teckenstorlek, sekunder att uppdatera, textfärg RSS bakgrundsfärg, linjeposition och mer.

Dessa inställningar kan konfigureras med Inställningar > Rullningslinjer .

Du kan också lägga till din egen URL -flödesadress genom att välja ” Inställningar > RSS-flöden och tryck på plusknappen.

Du kan klicka på en aktietitel för att öppna och läsa hela artikeln i en webbläsare.

Du kan randomisera aktietitlar och andra flöden, eller hålla dem i ordning.

Läsa:(läsa:)

2]Desktopticker

Desktop Ticker är i grunden en gratis läsare RSS – kanaler som du kan använda för att lägga till en aktieticker på ditt skrivbord i Windows 10 . Det är lättviktsmjukvara som kommer i både installationspaket och bärbara paket. Du kan ladda ner och använda vilken version du föredrar.

I den måste du ange manuellt URL -adress för att lägga till och läsa din favorit RSS – band. Så du måste lägga till en länk till aktiemarknadskanalen för att få och visa den relaterade aktiekanalen i skrivbordstickern. Du kan följa dessa steg för att lägga till ett börsflöde till den här skrivbordstickern:

Starta först den här appen och klicka på dess trefilsmeny. Gå nu till Arkiv > Hantera flöden “.

Sedan i fönstret Kanaler(Feeds) » enter URL -adressen till börsflödet du vill spåra och klicka sedan på ” Lägg till(Lägg till) ” .

Slutligen, markera dess ruta och klicka på OK-knappen. Nu kommer den att visa aktiemarknadsnyheter live genom att rulla i skrivbordets ticker.

Du kan läsa flera börsflöden samtidigt. Bara(Helt enkelt) lägg till några kanaler, markera de du vill visa i tickern och klicka på knappen “OK”.

Funktioner:

 • Du kan lägga till en ticker längst ned eller överst på skrivbordet.
 • Detta gör att du kan ändra opaciteten för aktiekursen så att den passar dina krav.
 • Du kan justera nyhetsrullningsriktningen, bildhastigheten och rullningshastigheten.
 • Det låter dig skapa och hantera en lista med kanaler som du vill läsa senare. På det här sättet(Därför) se till att du inte missar några viktiga kanaler.
 • Du kan klicka på en artikel för att läsa den i sin helhet i din standardwebbläsare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig att lägga till en aktieticker på ditt skrivbord för att få information om handel i realtid på aktiemarknaderna.

Läs nu: (Läs nu:) Bästa gratis RSS-läsare för Windows PC. (Bästa gratis RSS-läsare för Windows PC.)

vill lägg till en aktiekurs på skrivbordet för att få liveuppdateringar av aktiemarknaden? Den här artikeln kommer att vägleda dig hur du lägger till en aktieticker för skrivbordet i Windows 11/10. A aktieticker ger dig uppdateringar i realtid under handelssessioner på flera börser. Du kan lägga till den direkt på skrivbordet i Windows 11/10 och se till att du inte missar någon uppdatering angående en börs. I den här artikeln kommer jag att dela två gratisprogram som gör att du kan lägga till en aktiekurs på Windows 10-skrivbordet. Låt oss kolla in dessa gratis aktieticker-programvara!

Hur man lägger till en aktiekurs på skrivbordet i Windows 10

Hur man lägger till en aktieticker till skrivbordet i Windows 11/10

Här är de två gratisprogram som du kan använda för att lägga till en aktieticker på skrivbordet i Windows 11/10:

 1. Gratis aktieticker
 2. skrivbordsticker

1]Gratis aktieticker

Free Stocks Ticker är ett dedikerat verktyg för att lägga till en aktieticker på skrivbordet på din Windows 10-dator. Ladda bara ner denna programvara som väger mindre än 1 MB och installera den på din PC. Starta programvaran och en aktiekurs kommer att läggas till på ditt skrivbord.

Du kan anpassa olika parametrar för skrivbordets aktieticker enligt dina önskemål. Högerklicka helt enkelt på aktiesymbolen så ser du en lista med alternativ att anpassa. Låt oss kolla in några av dess anpassningar och andra funktioner.

Funktioner:

Det låter dig hålla den rullande aktiens rubrikhastighet långsam eller snabb, vad du än föredrar.

Det låter dig ställa in antalet rullningslinjer, teckenstorlek, sekunder att uppdatera, RSS-textfärg, bakgrundsfärg, linjeposition och mer.

Dessa alternativ kan justeras med alternativ.

Du kan också lägga till en anpassad feed-URL genom att gå till alternativet och klicka på plusknappen.

Du kan klicka på en aktierubrik för att öppna och läsa hela artikeln i en webbläsare.

Du kan randomisera aktierubriker och andra flöden eller hålla dem i ordning.

Läsa:

2]Desktop Ticker

Desktop Ticker är i grunden en gratis RSS-läsare som du kan använda för att lägga till en aktieticker till ditt skrivbord i Windows 10. Det är en lättviktig programvara som kommer i både installationsprogram och bärbara paket. Du kan ladda ner och använda vilken version du föredrar.

I den måste du manuellt ange en URL för att lägga till och läsa ditt favorit-RSS-flöde. Så du måste lägga till en aktiemarknadsflödeslänk för att hämta och visa relaterat aktieflöde i skrivbordet. Du kan följa stegen nedan för att lägga till ett börsflöde till denna datorticker:

Starta först den här applikationen och klicka på menyn med tre rader. Gå nu till Arkiv > Hantera flöden alternativ.

Ange sedan webbadressen till börsflödet som du vill hålla koll på i flödesfönstret och tryck sedan på Lägg till knapp.

Slutligen, markera kryssrutan och tryck på OK-knappen. Det kommer nu att visa aktiemarknadsnyheter som rullar genom skrivbordstickern.

Du kan läsa flera börsflöden samtidigt. Lägg bara till flera flöden, markera de du vill visa i tickern och klicka på OK-knappen.

Funktioner:

 • Du kan lägga till aktiesymbolen längst ner eller överst på skrivbordet.
 • Det låter dig ändra opaciteten för aktiekursen enligt dina krav.
 • Du kan anpassa nyhetsrullningsriktning, bildfrekvens och aktiekursens hastighet.
 • Det låter dig skapa och hantera en lista med flöden som du vill läsa senare. Se därför till att du inte missar viktiga flöden.
 • Du kan klicka på en artikel för att läsa hela saken i din standardwebbläsare.

Hoppas den här artikeln hjälper dig att lägga till en stationär aktieticker för att få handelsinformation i realtid på aktiemarknaderna.

Läs nu: Bästa gratis RSS-läsare för Windows PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button