Hur man lägger och anpassar mina Facebook-färger på min Android-mobil

Sedan Facebook dök upp har vi vant oss vid att se det i samma vita och blåa färg som ibland kan tråka ut oss. Så vi undrade nog hur man lägger och anpassa min färgglada facebook på min Android-mobil ? Om du känner dig identifierad är du på rätt hemsida.

Som vi vet är Facebook ett av de mest använda sociala nätverken, men bland alla alternativ som det erbjuder oss finns det ingen som kan ändra färgen. Av denna anledning kommer vi att visa dig vilka appar du kan använda för att ge din Facebook den personliga touchen och ge den ett originellt utseende.

På samma sätt kommer vi också att visa dig, i några få steg, hur du anpassar Facebook-färgen på din Android-mobil. Så, utan vidare, läs vidare och anpassa din facebook med den färg du väljer.

Appar för att ändra Facebook-färg på Android-telefoner

Trots att Facebook ständigt ändrar de alternativ som de erbjuder sina användare, för att göra det mer intressant, har det fortfarande inte möjlighet att ändra färg . Det är därför nödvändigt att tillgripa applikationer som låter dig placera ditt konto för den färg du gillar mest.

Det finns flera applikationer och beroende på vilken du väljer så blir det färgen som du kan placera på din Facebook. Tja, vissa kommer med ett brett utbud av färger, medan andra kommer med bara en färg, det är upp till dig vilken du ska ladda ner.

Gå in i huvudapplikationerna för att ändra färgen på ditt Facebook-konto, det finns följande:

 • Fella för Facebook : Med denna applikation kan du välja från en rad färger som är den du vill ha för din Facebook. Bland huvudfärgerna hittar du rött, gult, grönt, lila eller grått.

Det bästa med den här appen är att om du inte kan hitta din önskade färg kan du ge alternativet som säger ” Välj en anpassad färg “. När du gör detta får du tre färgstaplar som du kan flytta runt tills du får den färg du letar efter.

 • Mörk Facebook: Det har varit en av de mest populära eftersom det är facebook mörkt läge eller nattläge och av många anledningar älskar folk det. Bland dem sticker det ut att det ger ditt konto ett mer elegant och modernt utseende.
 • Radera Facebook: i det här fallet kommer din Facebook att vara transparent, så om du gillar olika saker är det här alternativet för dig.

Hur kommer du att se även om det finns fler applikationer, de som vi kallar dig är de mest populära. Kom ihåg att dessa applikationer inte kommer att hittas på din mobils Google Play, du måste söka efter dem direkt i webbläsaren.

Steg för att anpassa mina Facebook-färger på min Android-mobil

Nu känner till de mest använda programmen för anpassa facebookfärg på en Android-mobil kommer du nu att se stegen för att göra det. I det här fallet kommer vi att använda Fella-appen för Facebook som ett exempel, så följ instruktionerna och inom några sekunder har du ditt konto anpassat:

 • Ha kvar din facebook uppdaterad med den senaste versionen.
 • Gå in i webbläsaren du ofta använder på din mobil och skriv “Fella för Facebook”.
 • När du har hittat den går du in på sidan och klickar på alternativet “Ladda ner”.
 • När den har laddats ner kommer den att sparas i din mobilmapp som heter “Mina filer”.
 • Gå till “Mina filer” och klicka på “Fella för Facebook”.
 • Medan du skriver trycker du på “Inställningar” som är kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av skärmen.
 • Flera alternativ kommer att visas och du kommer att välja “Färg”.
 • Av alla färger du kommer att se, välj den som du föredrar och klicka på den.
 • Slutligen, klicka på “Spara” alternativet och du är klar.

På detta sätt färgen på ditt facebookkonto kommer att ändras automatiskt eftersom den är synkroniserad med applikationen. Om du vill ha en annan färg, gå in i appen igen och välj den du vill placera.

hur du kommer att se sätt och anpassa dina Facebook-färger på Android-telefoner är enklare än det ser ut och det bästa är att det inte tar lång tid. Och när vi pratar om att spara tid kan du också posta flera gånger samtidigt automatiskt i Facebook-grupper för att underlätta arbetet och spara mer tid.

Relaterade Artiklar

Back to top button