Hur man laddar upp videor snabbare till mitt Facebook-konto

Nu har alla en smartphone och med den spelar de in eller fotograferar alla incidenter i sitt dagliga liv när som helst. Men varför gör detta är att de bara gör det så att de kan dela det med sina vänner eller kontakter genom någon socialt nätverk som låter dig enkelt ladda ner videor eller bilder.

Detta är fallet med Facebook som ger dig möjlighet att göra det. Och i denna handledning kommer vi att förklara hur man laddar upp videor snabbare till mitt Facebook-konto.

Vi använder detta sociala nätverk eftersom det är det mest spridda och använda i världen och med det kommer vi att lära oss en mycket enkel metod för att kunna ladda upp videor till mitt Facebook-konto snabbare. Fortsätt läsa så att du mycket väl vet vilka steg du ska följa för att bli en riktig paparazzi på Facebook-plattformen.

Hur man laddar upp videor snabbare till mitt Facebook-konto

Då ska vi lär dig hur du laddar upp videor snabbare till mitt Facebook-konto och för det måste du göra följande. Det första du ska göra är att gå direkt till ditt Facebook-konto, när du redan är det ansluten . Du kommer att gå till avsnittet eller rutan där den ber dig att skriva något, du väljer det genom att göra ett klipp och du kommer att se ett fönster med flera ikoner.

På vänster sida visas en ikon, som när den är markerad visar dig följande information Lägg till foton eller video till din komposition . Du kommer att göra ett klipp på den här ikonen, den här åtgärden tar dig till dina filer som finns på din PC. Du måste söka efter den videon som du vill dela med dina kontakter eller vänner och efter att ha valt den måste du skapa ett klipp i alternativet Öppna.

Det är viktigt för dig att veta att videorna du laddar upp till den här plattformen får inte överstiga mer än 1024 MB annars kommer din video inte att laddas. Men det accepterar många olika format, bland vilka vi kan nämna bland annat MP4 eller MPEG-4, AVI, MKV, MOV, FLV. När du laddar ner din video behöver du bara vänta så kommer den att visa dig hur det går via nedladdningsfältet.

Konfigurera videoalternativ i mitt Facebook-konto

Medan du väntar på att videon ska laddas kan du fylla i den begärda informationen för att publicera den. Som till exempel titeln på videon, lägger du också till taggar för videon, som den aktuella videon är länkad till. Detta kommer att vara fliken Grundläggande och du kan se att den har flera andra flikar, som Undertext, Avancerat.

För att fortsätta konfigurationen väljer vi fliken Avancerat, när vi skapar ett klipp tar det oss till ett annat fönster. Och vi ska hitta det första alternativet som är distribution. Där du väljer var du vill att ditt meddelande ska visas. Och du kommer att ha tre alternativ Anywhere, Exclude from news section och Custom.

Men det är bättre att välja alternativet Anywhere, till höger har du ett annat alternativ med en kryssruta. Det här alternativet berättar “Den här videon spelades in i 360°-format,” det är i de fall din video är gjord på detta sätt. Om så är fallet måste du skapa ett klipp i kryssrutan för att aktivera det här alternativet, annars lämna det som det är.

Också högst upp hittar du ett alternativ att använda i flera inlägg, det här alternativet låter dig lägga upp din video på olika fansidor. Men först måste du lägga till fansidan om du har några, gör i så fall ett klipp i Inställningar. Nu till slut och du kan publicera din video, du måste göra ett klipp längst upp där det ber dig att kommentera.

När du har gjort detta behöver du bara skapa ett klipp i alternativet Publicera och du behöver bara vänta några minuter på att publiceringen ska ske. Och på så sätt blir det så enkelt att du har lärt dig för att ladda upp videor snabbare på mitt Facebook-konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button