Hur man laddar upp filer och tillhandahåller ytterligare information i en PayPal-tvist

Om du har problem med PayPal guidar vi dig så att du kan ladda ner filer som ger ytterligare information i en tvist med PayPal. Så att du kan lösa incidenten på ett tillfredsställande sätt. Det skulle vara bra att först överväga dess början och hur det fungerade.

PayPal Holdings, Inc. grundades ursprungligen som Konfinitet 1998, i mars 2000, slogs det samman med ett annat företag på nätbanksnivå; följande år 2001, efter denna sammanslagning, döptes det om till PayPal.

Sedan insåg företaget eBay, 2002, att 50 % av sina kunder gjorde sina betalningar via PayPal . Han var till och med bra på att skicka och ta emot pengar, så han bestämde sig för att köpa dem. Det var hård konkurrens om eBays eget system. Huvudkontoret ligger i Kalifornien.

Hur fungerar PayPal-verksamheten?

Det är ett företag som har blivit ett onlinebetalningsalternativ välkänd i de hela världen. Så det kommer att vara väldigt användbart om du bäddar in den som en betalningsknapp på din webbplats. Du kan utföra flera operationer, för att personliga och företagskonton. Med båda kan du skicka och ta emot betalningar.

Du burk också köpa varor online via mobiltelefoner eller direkt i butik. Dessutom kan betalningar göras med betalkort, kreditkort, bankkonto, med ditt PayPal-kontosaldo. Även om detta inte är begränsande, eftersom du kan ha ett Paypal-konto utan kreditkort. På samma sätt kan du skicka och begära betalningar från din familj eller vänner.

Med företags- eller företagskontot fungerar det i princip att sälja tjänster och produkter vilket ger sina anställda tillgång till vissa funktioner av densamma; företaget kommer att ta ut en provision på båda kontona med olika belopp.

Varför lämnas tvister i PayPal?

Tvister i PayPal kan uppstå av olika orsaker. En av dem kommer från själva PayPal-tjänsten när du har ett säkerhetsproblem med dina åtkomstkoder, om du vill ha mer information se avsnittet “Användarvillkor och säkerhet” i PayPal.

Tvister mellan användare kan också lämnas in, så det görs i avsnittet » PayPal-köparskydd och PayPal-säljarskydd» tanken är att köparen och säljaren löser problemet på ett vänligt sätt.

Upplösningsperioden är tjugo dagar, om detta inte görs, sedan går vi till skadestatus det är här PayPal ingriper i utredningen av faktum och fattar ett beslut; därför finns det skillnader mellan vad som är en tvist och ett krav.

Hur laddar jag upp filer och tillhandahåller ytterligare information i en PayPal-tvist?

Om du vill initiera eller svara på en tvist, det första du behöver göra är att gå till PayPal-sidan och starta vårt konto, gå sedan till alternativen “Hjälp > Upplösningscenter” sedan i “Åtgärd för varje begränsningssteg”, klicka på “Sortera”.

Klicka nu på “Ladda ner filer”. För att fortsätta med ett klick på “Bläddra” det är här du börjar bifoga alla nödvändiga filer med namn, typ av bevis och dess beskrivning. Klicka sedan på “Bifoga” och slutligen på “Skicka filer till PayPal”.

Det måste vi nämna var och en av dessa tvister har en deadline eller en rimlig tid att svara och lösa problemet; därför måste varje gräns för åtgärder beaktas.

Inga ytterligare filer kan läggas till . När en tvist har övergått till ett krav. Därför bör du kontakta företaget PayPal via webben eller något annat sätt. För att berätta vad du ska göra när du anger ny information och filer för tvisten.

Slutligen kan vi dra slutsatsen att de onlinetjänst PayPal är fördelaktigt för många användare eftersom det underlättar de transaktioner som du måste använda vid varje given tidpunkt; Vi har också sett att det i de olika verksamheterna finns tidsfrister som måste respekteras för att undvika framtida problem, särskilt på tvistnivån.

Relaterade Artiklar

Back to top button