Hur man laddar upp eller lägger upp foton och videor samtidigt på Facebook

Tydligen vill alla sociala nätverk som finns i världen bevara sig själva över tid och snarare än att utvecklas vill de lägga till eller ha samma funktioner och attribut. Oavsett om det handlar om att dela berättelser eller att dela bilder och videor.

Vi har inte längre svårt att tro att detta kan göras på vilket socialt nätverk som helst. Men hur man laddar upp eller lägger upp foton och videor samtidigt på facebook.

Samma fråga ställde vi oss själva för en tid sedan, men med hänvisning till ett annat välkänt socialt nätverk som heter Instagram. Där vi undrade hur ladda upp flera bilder i samma berättelse, men det kan göras på samma sätt med hjälp av Facebook . Därefter kommer vi att förklara mycket kort hur man gör detta.

Det är välkänt att publicering av denna typ av innehåll, på sociala nätverk som t.ex Facebook görs inte bara av människor som bara önskar dela med vänner . Det är ett av de mest använda reklammedierna i världen. Eftersom nästan alla, för att inte säga allt, är en del av minst ett socialt nätverk.

Det är av denna anledning som miljontals människor anförtros uppgiften att lära sig hur man gör dessa spektakulära grafiska verk för att publicera dem och på så sätt marknadsföra sin webbplats. Och mer, den ständiga strävan att bli viral på sociala nätverk är ytterligare en tillgång för att göra dessa publikationer mer och mer imponerande.

Hur man laddar upp eller lägger upp foton och videor samtidigt på Facebook.

Därefter kommer vi att visa dig flera sätt att ladda upp eller lägga upp foton och videor på Facebook. Till att börja med kommer vi att logga in på vårt konto och sedan kan vi göra det på två sätt. Först kan vi gå till hemsidan och uppdatera vår status . Under tiden kan vi lägga till ett foto genom att göra ett klipp på ikonen för kamera eller så kan vi göra ett klipp på lägg till foto/video.

Endera av de två metoderna tar oss till vårt arkiv där de bilder vi vill välja och dela med vänner finns. Efter att ha valt foto gör vi ett klipp in öppna, samma procedur kan utföras om jag tvärtom vill ladda ner en video. Det kommer att fungera likadant i båda fallen.

Videon börjar laddas upp på Facebook, medan du väntar kan du kommentera bilden. När bilden har laddats upp och du har skrivit klart din kommentar måste du trycka på knappen Publicera . När detta är gjort, foto kommer att publiceras och kan ses av alla dina vänner och de kan kommentera, lägga till likes och du kan göra detsamma.

Ladda upp flera foton

För att använda det här alternativet måste vi skapa ett fotoalbum, men först går vi till Facebook och uppdatera vår status. Vi kommer att ha två alternativ som är Ladda upp bilder/video och skapa fotoalbum. Dessutom, om du trycker på fotoknappen kan du skapa fotoalbumet, i båda fallen är det samma.

Vi gör ett klipp i alternativet Skapa ett fotoalbum och detta tar oss till våra bilder som vi har sparat på datorn. Jag väljer alla bilder eller foton som jag vill ladda upp till det sociala nätverket, sedan skapar jag ett klipp i öppna . Efter det kommer vi att se ett fönster där bilderna och olika alternativ laddas ner.

Med dessa alternativ kommer du först att ge albumet ett namn, sedan kort beskriva motivet för fotografierna, för det tredje var de togs. Det ger dig också möjlighet att tagga vilken vän som helst som visas på bilden. Alternativet att skapa ett delat album och alternativet att ändra upplösningen visas också.

Ett annat alternativ du kan lägga till och ändra är datumet och möjligheten att välja vem du vill dela bilderna med. Om du klickar på den här knappen kommer tre alternativ att visas, Public, som kan ses av alla som går in i din profil. Vänner, bara dina vänner kommer att se dem. Bara jag, de kan bara ses av dig.

Och allt som återstår att göra är gör ett klipp på publicera-knappen och ditt fotoalbum är klart och kommer att ses av de personer du väljer i inställningarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button