Hur man laddar ner Visual Studio Code Insider

Om du gör Windows eller utveckla mjukvara för Windows Jag är säker på att du har hört talas om Visual Studio. Detta är ett proprietärt verktyg från Microsoft , som hjälper dig att skriva kod. En av de bästa sakerna med det här verktyget är att det är automatiserat och fyller i en del av koden med autokomplettering. Sedan har vi Visual Studio Code (Visual Studio Code) . Detta är programvara med öppen källkod som hjälper dig att koda. Den är tillgänglig gratis. I det här inlägget visar jag hur du laddar ner Visual Studio Code Insider .

Hur man laddar ner Visual Studio Code Insider

visuell Studio Code är en kodredigerare som liknar visuell Studio .

  • Syntaxmarkering(Syntax) och autokomplettera med intelligent sinne .
  • intellektuell(Smarta) tillägg baserade på variabeltyper, funktionsdefinitioner och importerade moduler.
  • Det är utbyggbart och anpassningsbart, stöder kommandon git och så vidare.

Men om du redan använder det och vill prova de funktioner som inte har släppts kan du ladda ner Visual Studio Code Insider från sidan VSCode Insider (VSCode Insider-sidan). Du behöver inte registrera dig med ett konto eller något.

Skillnader mellan Visual Studio Code och Visual Studio Code Insider

Visuell Studio Code Insiders är en betaversion. Den innehåller de senaste funktionerna och buggfixarna, men nya funktioner kan vara stabila eller inte.

Om du inte vill ge upp standard- eller gratisversionen kan du installera båda versionerna av programmet. Du kan använda dem samtidigt. Du kan också enkelt synkronisera inställningar mellan dem med tillägget Settings Sync.

Skillnader mellan Visual Studio Code och Visual Studio IDE

Visuell Studio Code liknar en avskalad version av Visual Studio IDE. Det är en kodredigerare där du kan skriva koder, den stöder felsökning, uppgiftskörning och versionskontroll. Den finns även för Mac vilket gör det lättare att arbeta med HTML/JS/CSS , dvs. klientteknologier.

De flesta utvecklare använder Windows och utvecklas för Windows kommer att använda Visual Studio IDE , som också kan utföra komplexa arbetsflöden. Men om du letar efter ett snabbare och enklare sätt att koda; Visual Studio-kod(Visual Studio Code) är vad du behöver.

Berätta för oss om din erfarenhet av Visual Studio Code Insider.(Berätta för oss din erfarenhet av Visual Studio Code Insider.)

Om du gillar Windows eller utveckling av programvara som körs på Windows, är jag säker på att du måste ha hört talas om Visual Studio. Det är ett proprietärt verktyg från Microsoft som hjälper dig att koda. En av de bästa sakerna med verktyget är att det är automatiserat och en komplett del av koden med hjälp av autokomplettering. Sedan har vi Visual Studio Code. Det är en programvara med öppen källkod som hjälper dig att koda. Den är tillgänglig gratis. I det här inlägget kommer jag att dela hur man laddar ner Visual Studio Code Insider.

ladda ner Visual Studio Code Insider

Hur man laddar ner Visual Studio Code Insider

Visual Studio Code är en kodredigerare precis som Visual Studio erbjuder

  • Syntaxmarkering och autokomplettering med IntelliSense.
  • Smarta kompletteringar baserade på variabeltyper, funktionsdefinitioner och importerade moduler.
  • Det är utbyggbart och anpassningsbart, stöder Git-kommandon och så vidare.

Som sagt, om du redan använder det och vill prova funktioner som inte har släppts, kan du ladda ner Visual Studio Code Insider från VSCode Insider-sidan. Du behöver inte registrera dig med ett konto eller något annat.

Skillnader mellan Visual Studio Code och Visual Studio Code Insider

Visual Studio Code Insiders är en betaversion. Den innehåller de senaste funktionerna och buggfixarna, men nya funktioner kan vara stabila eller inte.

Om du inte vill släppa standard- eller gratisversionen så är det möjligt att ha båda versionerna av programmet installerade. Du kan använda dem samtidigt. Du kan också enkelt hålla inställningar synkroniserade mellan de två med tillägget Settings Sync.

Skillnader mellan Visual Studio Code och Visual Studio IDE

Visual Studio Code är som stripdownversionen av Visual Studio IDE. Det är en kodredigerare där du kan skriva koder, stöder felsökning, körning av uppgifter och versionskontroll. Den finns även för Mac, vilket gör det enkelt att hantera HTML/JS/CSS, det vill säga teknologier på klientsidan.

De flesta utvecklare som använder Windows och utvecklar för Windows kommer att använda Visual Studio IDE, som också kan göra komplexa arbetsflöden. Men om du letar efter ett snabbare och lättare sätt att koda; Visual Studio Code är vägen att gå.

Relaterade Artiklar

Back to top button