Hur man laddar ner royaltyfria bilder från Pexels-appen

Fysiska personer och, i vissa rättsfall, som har skapat musikaliska, litterära, konstnärliga, teatrala, audiovisuella eller vetenskapliga verk; Det är de som håller upphovsrätten till sådana verk. Det är det med andra ord skyddas av ett särmärke mot plagiat ; hur författaren beskriver, förklarar och även illustrerar sina idéer. Om en person vill placera en bild, till exempel i ett skrift och de äger upphovsrätten, då tillstånd eller tillstånd från skaparen måste begäras för att inte begå ett brott. Däremot kan du ladda ner royaltyfria Pexels-bilder utan oro, ta reda på hur.

Vad är Pexels-appen?

Pexels, är ett program där du kan ladda ner bildbanker foton och till och med bakgrundsbilder att dela; WHO skapades av fotografer som utgör denna gemenskap, de är också gratis; licenserna tillhör Pexels eller Creative Commons, utan att behöva nämna uppfinnaren.

Vilka är gränssnittselementen i Pexels-applikationen?

Vi börjar på Pexels hemsida, det bör nämnas att titlarna är på engelska, eftersom de inte är översatta till spanska; på den här sidan, vi kommer att se följande :

I den övre vänstra delen kan du se siluett av en person om vi klickar på den kommer alla användarens personliga data att visas. Sedan mot denna övre del men till höger ser vi en cirkel med en romb inuti interiör; om du klickar på den visas de olika kategorierna, “Populära sökningar” eller Populära sökningar.

Sedan och Lite lägre “Most Popular Connections” och nedan är “Top Photographers” eller toppfotografer; Det är här namnet på den visas och antalet bilder som den har laddat upp; även under rubriken “Pexels” och mot vänster sida ser vi förstoringsglas ikon .

Detta är en sökmotor, bredvid den en annan titel med namnet “Sök efter gratis foton” eller sök gratis foton ; äntligen under förstoringsglaset är ordet “Trending” i grönt, var finns trenderna mest nedladdade eller bilder för tillfället.

Hur laddar jag ner royaltyfria bilder från Pexels-appen?

Det första du ska göra är att ladda ner applikationen Pexels och installera det: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pexels.app&hl=es-419. För att nu söka efter en bild av ett specifikt ämne, namn är placerad i sökmotorn eller förstoringsglaset; till exempel biltvätt och vi letar efter. Då kommer ett stort antal foton att dyka upp alla relaterade till det föreslagna temat.

Senare väljer du den du gillar; Detta foto visas med diverse information inklusive fotografens namn och foto, och antalet visningar till vänster. Storleken eller storleken till höger, antalet pixlar som indikerar kvaliteten på bilden och om den är i HD ; och vikten uttrycks i MB.

Ovanför dessa uppgifter, tre symboler observeras från höger till vänster, först ett hjärta kopplat till ett socialt nätverk, sedan symbolen + i en cirkel; detta låter dig spara den i molnet på internet och slutligen en pil som pekar nedåt och i en cirkel.

Om vi ​​klickar på den, andra fotoalternativ dyka upp dvs. “Ladda ner och dela”, ladda ner och dela eller “Ändra storlek” för att ändra storleken på bilden, mellan “Original”, “Large”, “Medium “Och liten “; Det rekommenderas att lämna det i “Klart” för att inte försämra dess kvalitet.

Nedan ser vi att du kan spara den till molnet. Sedan “Dela” för att dela det på sociala nätverk och sedan visas det under denna “Ladda upp” eller ladda ner; Sedan klickar vi här och där kommer att laddas ner heltspara den i din fotomapp på din mobil.

Vi ser att metodiken är enkel och enkel att använda, med en tydlig och väldefinierad uppföljning, kanske kan det göra dig obekväm att hela gränssnittet är på engelska. Men vilken översättare som helst kan hjälpa dig; Dessutom olika foton av applikationen är viktigt .

Relaterade Artiklar

Back to top button