Hur man laddar ner privata Facebook-videor på PC på ett enkelt sätt

För den som inte har den minsta aning finns det en möjlighet ladda ner privata videor från facebook(ladda ner privata Facebook-videor) . Problemet är att detta inte kan göras med de verktyg som används för att fånga offentligt videoinnehåll. Facebook. Men oroa dig inte(Oroa dig) eftersom vi har kunnat hitta flera online- och offlineverktyg som är utformade för att hjälpa i detta avseende.

Användare av det populära sociala nätverket kan ha flera anledningar till varför de skulle vilja ladda ner privata videor, så det är vettigt för oss att prata om sätt att få detta att fungera. Björn(Kom ihåg) att ladda ner privata videor från Facebook inte så lätt jämfört med offentliga videor.

Hur man laddar ner privat(Privat Facebook) video från Facebook

Följande onlineverktyg är idealiska för att ladda upp privatägda videor till Facebook . Baserat på våra tester har de inte svikit oss ännu.

  1. ViewSaver
  2. Video Downloader Plus
  3. Facebook nere
  4. o Lastare.

1]ViewSaver

Den första, som vi kommer att överväga i dag, är inget annat än VidSaver . Vi har ett verktyg som är tillgängligt online och som förväntat är det väldigt enkelt att använda. Användare behöver bara få den privata videokällkoden genom att klicka CTRL+U på en dator med Windows 10 och sedan kopiera och klistra in koden VidSaver . Tryck sedan på knappen märkt Hämta och du är klar.

Tänk också på att detta onlineverktyg också stöder nedladdning av offentliga videor.

Besök webbplatsen VidSaver.

2]Video Downloader Plus

Detta är för dem som föredrar att ladda ner videor utan att behöva göra det via hemsidan. Genom att ladda ner tillägget Chrome, känd som (Krom)Video Downloader Plus kan användaren enkelt ladda ner privata videor.

Vad är intressant i Video Downloader Plus är att den kan användas var som helst för att ladda icke-relaterat innehåll DRM . Detta betyder att om du ser en video på Youtube du kan använda den i framtiden.

Ladda ner(Ladda ner) tillägg Video Downloader Plus .

3]Facebook nere

Saken är den att vi har ett onlineprogram utformat för att ladda ner privata videor från Facebook. Och gissa vad? Den skapades av samma personer som Video Downloader Plus .

Nu är det inte så lätt att ladda ner en video som att bara kopiera URL:en från panelen. Det här tillvägagångssättet fungerar bara för offentliga videor.

Om du vill ladda ner privat innehåll, vänligen klicka CTRL+U på en Windows 10-dator och detta bör öppna källkoden för webbsidan. Kopiera källkoden och klistra sedan in den fb nere och gå vidare.

Björn(Tänk på) att du måste besöka den unika URL videoadress. Att kopiera källkoden via nyhetsflödet fungerar inte.

Besök fbdown.net .

4]Lastare

Hur man laddar ner privata videor från Facebook

Nedladdningsprincipen är densamma som oDownloader, vilket är bra eftersom det betyder att du inte behöver lära dig något nytt. Bara(Bara) kopiera källkoden, klistra in den på en tillgänglig plats och ladda ner.

Observera att den här webbplatsen också stöder Youtube , Instagram , Twitter och mycket mer.

Läs mer(Läs nästa) : Hur man laddar ner Facebook-video utan att använda någon programvara(Programvara) eller uppkopplad(Online) – service.

För de som inte hade det minsta av idéer är det möjligt ladda ner privata Facebook-videor. Problemet är att man inte kan göra det med verktygen som används för att fånga offentligt Facebook-videoinnehåll. Oroa dig inte, för vi har lyckats hitta flera online- och offlineverktyg som är utformade för att hjälpa till i detta avseende.

Användare av det populära sociala nätverket kan ha flera anledningar till varför de skulle vilja ladda ner privata videor, så det är mycket vettigt för oss att prata om sätt att få jobbet gjort. Tänk på att det inte är lika enkelt att ladda ner privata Facebook-videor jämfört med offentliga videor

Hur man laddar ner privata Facebook-videor

Följande onlineverktyg är perfekta för att ladda ner privatiserade videor på Facebook. Från våra tester har de ännu inte misslyckats med oss.

  1. VidSaver
  2. Video Downloader Plus
  3. fb nere
  4. oNedladdare.

1]Vid Saver

Den första vi ska titta på idag är ingen annan än VidSaver. Det vi har här är ett verktyg som finns tillgängligt på webben, och som förväntat är det superenkelt att använda. Användare behöver bara ta tag i källkoden för den privata videon genom att trycka på CTRL + U via en Windows 10-dator, kopiera och klistra sedan in koden i VidSaver. När du har gjort det, tryck på knappen som säger Hämta, och du är igång.

Kom också ihåg att detta onlineverktyg också stöder nedladdning av offentliga videor.

Besök webbplatsen VidSaver.

2]Video Downloader Plus

Den här är för folk som föredrar att ladda ner videor utan att göra det via en webbplats. Genom att ladda ner Chrome-tillägget som kallas Video Downloader Plus kan användaren enkelt ta privata videor.

Det intressanta med Video Downloader Plus är det faktum att det kan användas någon annanstans för att ladda ner innehåll som inte är kopplat till DRM. Det betyder att om du ser en video på YouTube kan du hämta den för framtida användning.

Ladda ner tillägget Video Downloader Plus.

3]FB nere

Här är grejen, det vi har här är ett onlineprogram som är designat för att ladda ner privata Facebook-videor. Och gissa vad? Det skapades av samma folk bakom Video Downloader Plus.

Nu är det inte så enkelt att ladda ner en video som att bara kopiera URL:en från fältet. Att göra saker på det här sättet fungerar bara för offentliga videor.

Om du vill ladda ner privat innehåll, tryck CTRL + U på din Windows 10-dator, och det bör öppna webbsidans källkod. Kopiera källkoden, klistra in den i FB Down och gå vidare därifrån.

Tänk på att du måste besöka videons unika URL. Att kopiera källkoden via nyhetsflödet fungerar inte.

Besök.

4]Laddare

Hur man laddar ner privata Facebook-videor

Nedladdningsprincipen är densamma här är oDownloader, och det är bra eftersom det betyder att det inte finns något nytt att lära sig. Kopiera bara källkoden, klistra in den i det tillgängliga området och ladda ner den.

Observera att den här webbplatsen också stöder YouTube, Instagram, Twitter och mer.

Läs nästa: Hur man laddar ner Facebook-videor utan att använda någon programvara eller onlinetjänst.

Relaterade Artiklar

Back to top button