Hur man laddar ner och lägger till spårtitlar till Windows Media Player

Här är en snabbguide för att ladda ner och lägga till spårnamn (Spårtitlar) in Windows mediaspelare(Windows mediaspelare). Om du har för många låtar med felaktiga titlar kan det vara en skrämmande uppgift att manuellt uppdatera titlarna för varje låt med File Explorer. Men lyckligtvis, Windows mediaspelare(Windows Media Player) låter dig ladda ner och uppdatera grundläggande låtinformation från onlinedatabaser utan att behöva några externa plugin-program. Så om du har ljudspår med saknade eller felaktiga namn, och ditt bibliotek ser väldigt stökigt ut, kan du använda WMP för att automatiskt uppdatera låttitlar.

WMP hämtar låttitlar från en onlinedatabas och låter dig välja en lämplig titel för din låt. Det kan hjälpa dig att organisera ditt musikbibliotek väl. Låt oss börja med handledningen nu!

Hur man laddar ner och lägger till spårnamn(Spårtitlar) in Windows mediaspelare(Windows mediaspelare)

Här är de grundläggande stegen för att ladda ner och lägga till titlar till låtar i Windows mediaspelare(Windows mediaspelare) :

 1. Öppna programmet Windows Media Player.
 2. Gå till Bibliotek > Musik.
 3. Klicka på avsnittet “Album”.
 4. Högerklicka på en låt.
 5. Välj alternativet ” Hitta albuminformation(Hitta albuminformation)”.
 6. Välj rätt spårnamn från den visade listan.
 7. Klicka på alternativet ” Redo(Finish)” för att ladda spårets titel.
 8. Gå till alternativet “Organisera”.
 9. Klick(Klick) parameter ” Tillämpa ändringar i mediainformation(Apply Media Information Changes) ” för att spara titlarna.

Låt oss titta på dessa steg i detalj.

Öppna först appen Windows mediaspelare på din PC och gå sedan till ” Bibliotek”. (Bibliotek) Efter det klickar du på kategorin ” musik(Musik)” och välj sedan underkategorin ” Album”.(Album)

Högerklicka nu på låten med den saknade titeln och välj alternativet från snabbmenyn ” Hitta albuminformation(Hitta albuminformation)”.

Sedan Windows Player media(Media Player) kommer att försöka ansluta till onlinedatabaser och hitta alla titlar som kan matcha låten. Det kommer att visa en lista med titlar som visas i skärmdumpen nedan. Om du inte hittar rätt titel i listan kan du klicka på uppdateringsknappen (webbikon) för att få tillbaka resultaten.

Efter det väljer du bara titeln du vill lägga till låten och klickar på ” Redo(Avsluta) ” . Du kommer tillbaka till huvudskärmen WMP med uppdaterade titlar.

Du kan upprepa steget ovan för alla dina låtar med felaktiga eller saknade titlar.

När du är klar med att ladda upp och lägga till spårnamn klickar du på ” Ordna.” ( Organisera ) Välj sedan ” Tillämpa ändringar i mediainformation(Tillämpa ändringar av mediainformation). Detta kommer att uppdatera alla spårtitlar och du kommer att se ett rent och organiserat musikbibliotek med korrekta låttitlar.

Hoppas du tycker att handledningen är till hjälp!

Läs nu: (Läs nu:) Hur man använder Mini Lyrics Plugin för Windows Media Player .(Hur man använder Mini Lyrics Plugin för Windows Media Player)

Här är en snabb handledning som du kan ladda ner och lägga till Spårtitlar i Windows mediaspelare. Om du har för många låtar med olämpliga titlar kan det vara en stor uppgift att manuellt uppdatera titlarna på varje låt med File Explorer. Men tack och lov låter Windows Media Player dig ladda ner och uppdatera den grundläggande informationen för en låt från onlinedatabaser utan att behöva någon extern plugin. Så om du har ljudspår med saknade eller felaktiga titlar och ditt bibliotek ser väldigt stökigt ut, kan du använda WMP för att uppdatera låttitlar automatiskt.

WMP hämtar låttitlar från en onlinedatabas och låter dig välja en lämplig titel för din låt. Detta kan hjälpa dig att organisera ditt musikbibliotek väl. Nu, låt oss börja med handledningen nu!

Hur man laddar ner och lägger till spårtitlar i Windows Media Player

Här är de viktigaste stegen för att ladda ner och lägga till titlar till låtar i Windows Media Player:

 1. Öppna appen Windows Media Player.
 2. Gå till biblioteket > Musik.
 3. Klicka på avsnittet Album.
 4. Högerklicka på en låt.
 5. Välj alternativet Hitta albuminformation.
 6. Välj rätt spårtitel från listan som visas.
 7. Tryck på alternativet Slutför för att ladda ner spårtiteln.
 8. Gå till alternativet Organisera.
 9. Klicka på alternativet Apply Media Information Changes för att spara titelspår.

Låt oss ta en titt på dessa steg i detalj.

Öppna först Windows Media Player-appen på din PC och gå sedan till Bibliotek flik. Efter det klickar du på musik kategori och välj sedan Album underkategori.

ladda ner och lägg till spårtitlar i Windows Media Player

Högerklicka nu på låten med den saknade titeln och välj från snabbmenyn Hitta albuminformation alternativ.

Windows Media Player kommer sedan att försöka ansluta till onlinedatabaser och hitta alla titlar som kan passa låten. Det kommer att visa en lista med titlar som visas i skärmdumpen nedan. Om du inte hittar rätt titel i listan kan du klicka på uppdateringsknappen (webbikonen) för att hämta resultaten igen.

Efter det väljer du helt enkelt titeln du vill lägga till låten och klickar sedan på Avsluta knapp. Du kommer tillbaka till WMP-huvudskärmen med uppdaterade titlar.

Du kan upprepa steget ovan för alla dina låtar som har felaktiga eller saknade titlar.

När du är klar med att ladda ner och lägga till spårtitlarna klickar du på Organisera rullgardinsmenyn. Välj sedan Tillämpa ändringar av medieinformation alternativ. Detta kommer att uppdatera alla spårtitlar och du kommer att se ett rent och organiserat musikbibliotek med rätt låttitlar.

Hoppas du tycker att handledningen är till hjälp!

Läs nu: Hur man använder Mini Lyrics Plugin för Windows Media Player

Relaterade Artiklar

Back to top button