Hur man laddar ner och installerar Valheim Plus Mod på Windows 10

Det finns ett coolt tv-spel för Windows PC och Xbox och det heter Valheim . Vad vi kan säga är spelet inte alls dåligt. Du förstår, spelet är baserat på mytologi Vikingar(Vikings) , och därför måste spelare besegra många bossar. Spelet är också rollspel(RPG) överlevnadsspel där människor kan spela på en öppen världskarta där de har möjlighet att möta riktiga fiendespelare eller bara spela solo. Oavsett vad du väljer kommer du att älska det här spelet.

Hur man använder moden Valheim Plus på PC med Windows

Nu, för den bästa upplevelsen, vill vi föreslå att du laddar ner och installerar Valheim Plus mod(Valheim Plus mod) . Detta är intressant eftersom utvecklarna av spelet tidigare har sagt att de inte kommer att stödja mods, och här är vi. Processen är enkel:

 1. Ladda ner modden från Nexus Mods.
 2. Extrahera dess innehåll
 3. Kopiera och klistra in dess innehåll i en mapp Valheim.
 4. Öppna filen BepInEx.
 5. Öppna även valheim_plus.cfg
 6. Förändra(Ändra) olika värden för att passa din karaktär.

Eftersom utvecklaren inte stöder mods kommer du inte att hitta den på någon av de officiella sidorna. Valheim . Därför måste du besöka NexusMods.com. Gå dit och ladda ner Valheim Plus .

(Make) Innan vi går vidare, se till att du har tillräckligt med hårddiskutrymme eller SSD.

När du har laddat ner filerna till din dator måste du extrahera filerna. Högerklicka och välj alternativ blixtlås som standard i Windows 10 eller, om du använder 7-Zip, håll muspekaren över 7-Zip och välj ” Extrahera(Extrahera) in”. Se till att kopiera alla filer i den okomprimerade mappen.

Direkt från Utforskare(Filutforskaren) vi vill att du ska hitta mappen Valheim och klistrade in de nyligen kopierade filerna i den.

Därifrån måste du öppna en fil med namnet BepInEx .

Så när det gäller att modifiera spelet så att det passar hur du vill spela, föreslår vi att du öppnar filen valheim_plus.cfg(valheim_plus.cfg) med anteckningsblock(Anteckningar) eller någon annan liknande textläsare.

Från en textfil kan du använda alternativen för att göra ändringar i spelet.

Du kan till exempel ändra tid, dag, vikt på din karaktär och mer. Nu, när ändringar görs, bör spelet omedelbart peka på det, vilket är bra.

Låt oss veta hur det går!

Det finns ett coolt videospel för Windows PC och Xbox och det heter Valheim. Vad vi kan säga är spelet inte alls dåligt. Du förstår, spelet är baserat på Vikings mytologi, och som sådan kommer spelare att ha många bossar att besegra. Spelet är också ett överlevnads-RPG där folk kan spela på en öppen världskarta där de har möjlighet att stöta på riktiga fiendespelare eller bara spela singelspelare. Oavsett ditt val kommer du att njuta av det här spelet.

Valheim

Hur man använder Valheim Plus mod på Windows PC

Nu, för en bättre upplevelse, vill vi föreslå att du laddar ner och installerar Valheim Plus Mod. Detta är intressant eftersom utvecklarna av spelet tidigare sagt att de inte kommer att stödja mods, men här är vi. Processen är enkel:

 1. Ladda ner modden från Nexus Mods.
 2. Extrahera dess innehåll
 3. Kopiera-klistra in dess innehåll i Valheim-mappen
 4. Öppna BepInEx-filen
 5. Öppna även valheim_plus.cfg
 6. Ändra olika värden som motsvarar din karaktär.

Eftersom utvecklaren inte stöder mods hittar du den inte på någon av de officiella Valheim-sidorna. Därför måste du besöka NexusMods.com. Gå dit och ladda ner Valheim Plus.

Se till att du har tillräckligt med utrymme på din hårddisk eller SSD innan du går vidare.

Efter att ha laddat ner filerna till din dator måste du nu packa upp filerna. Högerklicka och välj standardalternativet ZIP i Windows 10, eller om du använder 7-Zip, håll muspekaren över 7-Zip och välj sedan Extrahera till. Se till att kopiera alla filer i den från den okomprimerade mappen.

Direkt från Filutforskaren vill vi att du ska hitta Valheim-mappen och klistra in de nyligen kopierade filerna i den.

Därifrån måste du öppna en fil som heter BepInEx.

OK, så när det kommer till att modifiera spelet så att det passar hur du vill spela, föreslår vi att du öppnar valheim_plus.cfg med Notepad eller någon annan liknande textläsare.

Inifrån textfilen kan du dra nytta av alternativen för att göra ändringar i spelet.

Du kan till exempel ändra tid, dag, din karaktärs vikt och mer. Nu, när ändringar görs, bör spelet indikera detta omedelbart, vilket är bra.

Låt oss veta hur det går!

Relaterade Artiklar

Back to top button