Hur man laddar ner och installerar Telegram gratis på en Android-mobil, iPhone, PC eller MAC

Telegram-applikationen har lyckats få mycket styrka sedan starten på plattformen för appar för snabbmeddelanden . Den har lyckats uppnå nästan samma popularitet som WhatsApp Messenger-appen.

De är säkert väldigt lika, men Telegram har några egenskaper som gör den unik upp till här. Denna applikation är tillgänglig för enheter med Android-operativsystem, iOS-operativsystem, för PC och MAC.

Telegram anses till och med vara ett snabbmeddelandeapp säkrare än whatsapp eftersom det erbjuder flera sätt att skydda innehållet vi tar emot och skickar, förutom att göra åtkomsten till grupper av chattar mer exklusiva genom att implementera ett lösenord för att ange dem.

Dess synkronisering uppdateras ständigt i molnet, vilket gör det svårare och minskar chanserna för förlora ditt kontoinnehåll . Det ger dig också möjlighet att komma åt ditt Telegram-konto genom olika enheter samtidigt.

Vad är Telegram?

Telegram är en plattform för snabbmeddelanden, den tillåter också skicka och ta emot multimediafiler det erbjuder också sina användare möjligheten att skapa diskussionsgrupper, underlättande Således masskommunikation.

Detta kan göras med de kontakter som vi redan har lagt till eller som vi lägger till just nu, i vår vanlig lista över telefonkontakter . Telegram-applikationen är mycket lik andra mobila snabbmeddelandeapplikationer, som WhatsApp-applikationen.

I detta kan vi placera en profilbild, ett viktigt meddelande på vår profil, bland annat. På samma sätt kan vi spåra de meddelanden vi har skickat för att se om kontakten tagit emot och läst .

Precis som du kan skicka textmeddelanden kan du också skicka röstanteckningar, ringa videosamtal med en eller flera kontakter, röstsamtal, bland annat.

Denna plattform är välkänd för nyhetssändning tack vare en av dess mest populära funktioner, som är förmågan att skapa av telegramkanaler exklusivt för distribution av specifikt innehåll. Därför har det blivit ett mycket användbart verktyg i mediet för social kommunikation, särskilt för journalister.

Hur laddar man ner och installerar Telegram gratis på en Android- eller iPhone-mobil?

För ladda ner appen telegram på vilken mobil enhet som helst, oavsett om den har Android-operativsystemet eller iOS-operativsystemet, är det i princip samma procedur, vilket görs snabbt och enkelt.

Denna procedur består av att öppna biblioteket med applikationer som vår mobila enhet ger som standard, oavsett operativsystemet vars han har. Skriv sedan i sökmotorn » Telegram “, kommer du att få flera resultat som hänvisar till den ursprungliga ansökan.

Sedan kommer du att hitta den verifierade ursprungliga Telegram-appen och du kommer att ladda ner den. Med iPhone behöver du inte söka efter den verifierade, eftersom Apple tillåter alla appar som finns i appbutiken, d.v.s. är säker .

När du har laddat ner och installerat, logga in eller skapa ditt konto i Telegram med ett aktivt telefonnummer eller ett mejl där du får en kod för validera ditt konto som du måste gå in i ansökan. När allt ovan är gjort kommer du att kunna njuta av funktionerna som erbjuds av Telegram-appen via din Android- eller iPhone-mobil.

Hur laddar man ner och installerar Telegram gratis på PC eller MAC?

För att ladda ner Telegram på en PC är det nödvändigt att skaffa denna applikation via en Android-emulator, som t.ex BlueStacks till exempel. Med denna applikation på din dator kan du utföra samma funktioner som via din Android- eller iPhone-enhet.

För detta måste du ladda ner BlueStacks och söka efter Telegram inuti, här ikonen för Spela butik kommer vara visas dit du kommer åt med ett Google-konto. Sedan går du tillbaka till Telegram-sökning och nu kan du ladda ner det som på Android-enhet.

Du kan också ladda ner Telegram PC som är den officiella versionen av Telegram för PC. Nu, om du vill ladda ner Telegram för MAC, är proceduren enklare eftersom det är mycket likt att ladda ner Telegram på en iPhone.

Gå bara på App Store från MAC och kör den vanliga proceduren, d.v.s. hitta applikationen, ladda ner den och installera den.

Relaterade Artiklar

Back to top button