Hur man laddar ner och installerar Rambox Mail App på Ubuntu

De meddelandeappar låter dig kommunicera i realtid samtidigt med flera personer vid önskad tidpunkt.

När du skriver ditt meddelande på din mobila enhet skickas ditt meddelande omedelbart över Internet, telefonens datasystem, oavsett din enhets bandbredd. Ett bra alternativ om du kan inte skicka eller ta emot textmeddelanden på din mobil .

Ursprunget till meddelandesystemet föddes på 70-talet där det skapades i ett system som heter PLATO som senare ersattes av ett annat system som heter Talk som skapades i LINUX/UNIX operativsystem.

Talk gjorde det möjligt för användare att kommunicera över Internet, vilket blev en favorit bland ingenjörer och lärare. 1996 föddes ICQ-systemet, som kunde implementeras inte bara i LINUX utan också som ett proprietärt operativsystem.

Under åren har dessa meddelandesystem har utvecklats och erbjuder användarna olika tjänster för att ansluta till meddelanden som uppfyller deras förväntningar.

Bland de funktioner du vet mest om dessa tjänster är: när du ser din status väljer du det alternativ du bor i realtid, till exempel när du inte är ansluten, du inte är tillgänglig, tillgänglig, placera bilder, tankar, videor eller ett visst ämne. Många undrar också hur gå med i eller gå med i alla chattar i en app .

En annan fördel som meddelandetjänster ger dig är att du kan chatta med flera personer i en etablerad grupp eller separat kan du inkludera eller exkludera vem du vill i Windows eller Linux.

Varje dag utvecklar teknikkunniga företag dessa meddelandesystem för att inte bara locka entreprenörer utan även yngre människor att använda dem, som är fallet med WhatsApp.

I fallet med’ Ubuntu, som är en Linux-distribution baserad på Debian-programmet, som tillhör ett fritt system.

Ubuntu har olika versioner av Ubuntu 13.10, Ubuntu14.04, Ubuntu16.04, Ubuntu 16.10, Ubuntu17.04, Ubuntu 17.10, Ubuntu 18.04 och för närvarande finns det planer för dess utveckling.

Det finns en mängd olika meddelandetjänster såsom: Pidgin, Kopete, Psi, Jabbim, Gajim, Empathy, BitlBee, Gyache Improved, emesene, aMSN, Mercury Messenger, KMess, Telegram, AIM, Bonjour, Gadu-Gadu, Google, Talk , Groupwise, ICQ, IRC, MSN, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime, XMPP, Yahoo!, Zephyr och Rambox, men vad är de bästa?

Vad är Rambox?

Det är en verktyg eller programvara med öppen källkod där du kan skicka meddelanden och e-postmeddelanden som harmoniserar med alla populära meddelandetjänster som WhatsApp, Telegram, Skype, Facebook Messenger, TweetDeck, Outlook, Gmail, Openmailbox, Yahoo, LinkedIn.

Rambox ger dig möjlighet att konsolidera alla e-postmeddelanden och meddelanden som du har i andra applikationer i ett, på ett ordnat sätt för att spara resurser och pengar, särskilt är det fördelaktigt för företag, oavsett om det är offentligt eller privat. Rambox är MIT-licensierad och dess kod kan användas på GitHub.

Den erbjuder dig sin tjänst gratis och med olika plattformar, du kan bestämma om du vill att aviseringar ska aktiveras eller ljud för att meddela dig om hur du skriver dina meddelanden i dess många tjänster, organisera tjänsterna som du vill, antingen i grupper antingen individuellt .

Rambox fokuserar på din integritet, eftersom den inte sparar informationen som hanteras i det här verktyget. När du vill söka efter ny information som har kommit in i den här tjänsten, kommer du att se en liten bild i ikonen som kommer att meddela dig om inmatningen av informationen eller meddelandet.

Rambox är inte tung vid tiden för ladda ner, det är effektivt och effektivt den är kompatibel med andra Linux-distributioner, inklusive Windows.

Hur laddar jag ner och installerar Rambox Mail App på Ubuntu?

För att installera Rambox måste du följa följande steg för att göra det på bästa sätt och inte missa något. Det här är två enkla steg.

Steg 1

Gå in i officiella webbplats och välj enligt din utrustning eller bärbara enhet vilken som är den mest kompatibla versionen. Du installerar operativsystemets zip enligt din dators formfaktor eller arkitektur och ladda ner i din katalog.

2:a steget

Sätt i chmod +x Rambox och låt den utföra sin funktion på din mobila enhet eller skrivbord, var du än föredrar. Uppträd nu utförandet av. / Rambox och dra nytta av de tjänster som detta verktyg erbjuder dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button