Hur man laddar ner appar som inte är tillgängliga i mitt land eller region iPhone iOS

Ett vanligt problem bland användare som använder mobila enheter är att de av en eller annan anledning inte kan ladda ner vissa applikationer eftersom, som varningen säger, de är inte aktiverade för den region du befinner dig i .

Med tiden ansvarar företagen för att utöka och förbättra tillgängligheten för nedladdning av de program de har utvecklat, för att öka andelen användarvänlighet. Men många användare i Apple-gemenskapen föredrar det hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna teknologier och deras applikationer, så att de ständigt uppdaterar innehållet i sitt bibliotek.

Om du identifierar dig själv som en av användarna medveten om de senaste nyheterna och trenderna, presenterar vi dig en mycket enkel lösning som gör att du kan ladda ner alla applikationer du vill, oavsett land eller region där du befinner dig.

Lär dig hur du laddar ner appar som inte är tillgängliga i ditt land från din iPhone!

Butikerna av iOS-katalog är kända över hela världen för att ha ett stort antal program som försöker tillfredsställa alla användarbehov. Oavsett om det är för underhållning eller nytta, i detta operativsystem kan du hitta ett stort antal appar som ber dig att ladda ner dem dagligen.

Tyvärr har flera personer haft besväret att lockas in i ett program och inte kunna köpa det på sin telefon på grund av bristande tillgänglighet. Även om det verkar lite ologiskt så finns det många appar som anses nya och därför endast publiceras i sitt ursprungsland .

Om du hamnar i det här problemet, oroa dig inte, eftersom samma gemenskap av detta populära operativsystem har visat hur bryta denna begränsning och ladda ner innehållet till din telefon.

Det bör noteras att detta förfarande äventyrar inte ditt välbefinnande iPhone, data som har lagrats på den och inte förtjänar att använda tredje part för att uppnå detta.

Tidigare steg för att ladda ner appar som inte är tillgängliga i ditt land

Syftet med den här artikeln är att hjälpa dig komma åt applikationsbutiken i regionen där programmet du vill ladda ner är aktiverat.

Det finns bara en metod som hittills har erkänts för att slutföra denna uppgift i iOS-operativsystemet. Dess metod är att ändra apple id registrerat på din mobil, men endast för ett konto skapat av dig själv i den region som har den appbutik du vill använda.

För att slutföra detta första steg, ange “Inställningar” för din iPhone-version och klicka på ditt Apple-ID. En lista kommer att visas framför dig, som i slutet visar alternativet “Stäng session” som du måste välja.

Det är möjligt det all data du har lagrat i iCloud vara raderade så det rekommenderas att spara en säkerhetskopia innan du gör detta.

Skapa ett nytt Apple-ID från valfri plats

Det andra steget för att ladda ner appar som inte är tillgängliga i ditt land är att skapa id som vi nämnde ovan. Detta kan göras på samma sätt som du skapade ditt personliga konto, eftersom du bara behöver gå till telefonens “Inställningar” och välja alternativet “Anslut till iPhone”.

Mobilen kommer att ta hand om att ge dig möjligheten att registrera dig för första gången hos Apple, där du kommer att behöva använda en annan e-post än den du använder personligen.

Allt du behöver göra är att fylla i alla fält tills du har verifierat e-postmeddelandet du använde, och väntar på meddelandet “Detta Apple-ID har ännu inte använts i iTunes Store”. Där kan du klicka på “Verifiera”-knappen och så lägg till det land som har applikationen som du vill ladda ner, fyll även i de obligatoriska fakturerings- och betalningsfälten.

Genom att utföra alla dessa steg kommer du att kunna komma till din Apple Store för att ladda ner appar som inte är tillgängliga i ditt land till din mobila enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button