Hur man laddar ner 64-bitarsversionen av Office 365

De flesta moderna datorer, bärbara datorer, 2-i-1-enheter, surfplattor och till och med många smartphones körs på 64-bitars processorer. Detta leder bland annat också till en allmän rörelse mjukvaruvärlden(mjukvaruvärlden) mot 64-bitars applikationer. Eftersom det Microsoft är ett av de största mjukvaruföretagen i världen, många av de program som utvecklats av dem finns tillgängliga i både 32-bitars och 64-bitars versioner. Vissa användare kanske föredrar Kontor 365 i 64-bitars, så i den här artikeln visar vi dig hur du kommer till det. Vi kommer också att berätta varför du kanske vill använda 64-bitarsversionen. Kontor 365 istället för standardversionen av 32-bitars, som Microsoft erbjuder sina abonnenter. Låt oss börja:

Varför du kanske föredrar 64-bitarsversionen kontor (Kontor 365)365(Office 365) Office 365 32-bitars?

En anledning är att du kan behöva en 64-bitars version av Office 365(Office 365) för att du gillar att vara så uppdaterad som möjligt. Beroende på hur du tänker använda applikationerna Kontor 365 , kan deras 64-bitarsversioner fungera bättre än 32-bitarsversioner. Här är de främsta anledningarna till varför du bör uppgradera till 64-bitars version av Office 365:(Kontor 365)

  • Du kan arbeta med mycket stora excel-böcker(Excel-arbetsböcker) . Du kan till exempel arbeta med excel-böcker(Excel-arbetsböcker) som innehåller komplexa beräkningar, ansluter till externa databaser eller är större än 2 GB var.
  • Du kan arbeta med stora presentationer PowerPoint som innehåller stora bilder, högupplösta videor och komplexa animationer.
  • Du kan arbeta med stora dokument Ord , som innehåller mer än bara text. Om de har stora bilder eller stora tabeller, 64-bitars Microsoft Word kommer att fungera bättre.

Naturligtvis finns det nackdelar med att använda Kontor 365 64-bitars: om du har några tillägg som är designade för att endast fungera i 32-bitars kontor slutar de att fungera i 64-bitarsversionen. Detta är dock en situation som är vanligast i företag där särskilda tillägg har skapats för att möta specifika behov. Hemanvändare eller företagsanvändare som inte använder tillägg bör inte uppleva dessa problem.

Hur man laddar ner och installerar 64-bitarsversionen Kontor 365

Eftersom vi pratar om Kontor 365 vi antar att du redan har en giltig prenumerationsplan(prenumerationsplan) på den och du vet din användarkonto och lösenord (användarkonto och lösenord)Kontor 365 . Om så är fallet, gå till Office.com och logga in(Logga in) ditt konto.

När du har loggat in, klicka eller tryck på länken “Installera Office”.(“Installera Office”)

Klicka eller tryck på länken Installera Office.

Sen på webbsida (webbsida)Kontor 365 klicka eller tryck på Installera Office” under (Installera Office)“Installera Office på alla datorer”(“Installera Office på alla datorer”) .

Klicka eller tryck på länken Installera Office igen.

Sedan Microsoft(Microsoft) visar en dialogruta “Ladda ner och installera Office 365…”(“Ladda ner och installera Office 365…”) . Som standard får du 32-bitarsversionen Kontor 365 så skynda dig inte att trycka på knappen ” Installera(Installera)”.

Om du vill använda 64-bitarsversionen av Office 365, klicka eller tryck på länken “Andra alternativ”.(“Andra alternativ”)

Välja andra alternativ än standardversionen av 32-bitars Office 365

Du bör nu se rullgardinsmenyer. “Välj språk”(“Välj ett språk”) och “Välj version”. (“Välj en version”) Använd den första listan för att välja det språk du föredrar och använd den andra listan för att välja “Kontor – 64-bitars”(“Office – 64-bitars”) . Om du vill kan du också välja “Ladda ner offlineinstallationsprogram”(“Ladda ner ett offlineinstallationsprogram”) . När du är klar, klicka eller tryck på ” Installera(Installera) ” .

Språkval och sedan Office 365 64-bit

Efter att du klickat på ” Installera(Installera)”, kommer din webbläsare att börja ladda ner 64-bitars installationsprogrammet Kontor 365. Du kan köra den direkt eller spara den någonstans på din enhet.

Ladda ner Office 365 64-bit

Sedan är det bara att ha en 64-bitars version av Office 365(Office 365) på din PC är att köra programmet installation och vänta(installerare och vänta) tills installationen är klar.

Kör installationsprogrammet för 64-bitars Office 365

När du är klar, om du vill dubbelkolla att du har 64-bitarsversionen Kontor 365 kan du använda en av metoderna som vi beskriver här: 5 sätt att hitta den exakta versionen Microsoft Office som du använder.

Om du inte har tid att också läsa den här guiden bör du veta att ett av de bästa sätten att hitta versionen av din Kontor 365 är att öppna någon av applikationerna i den, till exempel Ord och gå till “Hem -> Konto -> Om” .

Om avsnittet i Office 365 Word

I fönstret ” O(Om) program » du kan se versionen av programmet du använder. I fönstret ” O(Om) program” ska skrivas ungefär som Microsoft Word för Office 365 […] 64-bitars version”(“Microsoft Word för Office 365 […] 64-bitars”).

Söker efter en 64-bitarsversion av Office 365

Du föredrar 64-bitarsversion av Office 365 eller (64-bitars eller Office)32(Office 365) -bitars version av Office 365?

Ladda ner och installera 64-bitarsapplikationer Office 365 är inga problem. (Office 365) Med lite uppmärksamhet får du det du vill ha på nolltid. Nu när du vet hur du får det, berätta för oss: föredrar du att använda 64-bitarsversionen Kontor 365 eller föredrar du att hålla fast vid 32-bitarsversionen? Dela med sig(Dela) din åsikt i kommentarsektionen nedan.

De flesta moderna datorer, bärbara datorer, 2-i-1-enheter, surfplattor och till och med många smarta telefoner körs på 64-bitars processorer. Detta leder bland annat också till en generell förflyttning av mjukvaruvärlden mot 64-bitars appar. Eftersom Microsoft är ett av de största mjukvaruföretagen i världen finns massor av mjukvara som utvecklats av dem tillgängliga både i 32-bitars och i 64-bitarsversioner. Vissa användare kanske föredrar Office 365 i 64-bitars, och det är därför vi i den här artikeln kommer att visa dig hur du kommer till det. Vi kommer också att berätta för dig varför du kanske vill välja 64-bitarsversionen av Office 365 istället för standardversionen av 32-bitars som Microsoft skickar till sina prenumeranter. Låt oss börja:

Varför kanske du föredrar Office 365 64-bitars framför Office 365 32-bitars?

En anledning är att du kanske vill ha Office 365 64-bit eftersom du föredrar att vara så uppdaterad som möjligt. Beroende på hur du tänker använda dina Office 365-appar kan deras 64-bitarsversioner fungera bättre än 32-bitars. Här är de främsta anledningarna till att du bör använda Office 365 64-bitars:

  • Du kan arbeta med mycket stora Excel-arbetsböcker. Du kan till exempel arbeta med Excel-arbetsböcker som har komplexa beräkningar, ansluter till externa databaser eller är större än 2 GB vardera.
  • Du kan arbeta med stora PowerPoint-presentationer, som har stora bilder, videor i hög upplösning och komplexa animationer.
  • Du kan arbeta med stora Word-dokument som inte bara handlar om text. Om de har stora bilder eller stora tabeller kommer Microsoft Word 64-bitarsversionen att fungera bättre.

Naturligtvis finns det också nackdelar när du använder Office 365 64-bitars: om du har några tillägg som utvecklats för att bara fungera i 32-bitarsversionen av Office slutar de att fungera i 64-bitarsversionen. Detta är dock en situation som oftast uppstår i företag där specifika tillägg skapades för att fylla specifika behov. Hemanvändare eller företagsanvändare som inte använder tillägg bör inte stöta på sådana problem.

Hur man laddar ner och installerar Office 365 64-bit

Eftersom vi pratar om Office 365, antar vi att du redan har en aktiv prenumerationsplan för det och att du känner till ditt Office 365-användarkonto och lösenord. Om det är sant, gå till Office.com och med ditt konto.

Logga in på ditt Microsoft-konto

När du har loggat in, klicka eller tryck på länken.

Klicka eller tryck på länken Installera Office

Sedan, på Office 365-webbsidan, klicka eller tryck på knappen från avsnittet.

Klicka eller tryck på länken Installera Office en gång till

Microsoft visar sedan en dialogruta som heter . Som standard får du 32-bitarsversionen av Office 365, så skynda dig inte att klicka/trycka på knappen.

Om du vill ha Office 365 64-bit, klicka eller tryck på länken.

Välj andra alternativ istället för standard Office 365 32-bitars

Nu bör du se och rullgardinslistorna. Använd den första för att välja det språk du föredrar och använd den andra listan för att välja . Om du vill kan du också välja . När du är klar klickar du eller trycker på .

Välj språk och sedan 64-bitarsversionen av Office 365

När du har tryckt på börjar din webbläsare ladda ner Office 365 64-bitars installationsprogrammet. Du kan välja att köra den direkt eller spara den någonstans på din enhet.

Ladda ner Office 365 64-bit

Sedan är allt som återstår att göra för att ha Office 365 64-bitars på din PC att köra installationsprogrammet och vänta på att det ska avsluta installationen.

Kör installationsprogrammet för Office 365 64-bitars

När du är klar, om du vill dubbelkolla att du har Office 365 64-bitars, kan du använda en av metoderna som vi har beskrivit här: 5 sätt att hitta den exakta versionen av Microsoft Office som du använder.

Om du inte har tid att läsa den guiden också bör du veta att ett av de bästa sätten att hitta versionen av din Office 365 är att öppna någon av apparna i den, som Word, och gå till .

Avsnittet Om från Office 365 Word

I fönstret kan du se vilken version av appen du använder. Fönstret ska säga något i stil med .

Kontrollera om du har Office 365 64-bitars

Föredrar du Office 365 64-bitars eller Office 365 32-bitars?

Att ladda ner och installera Office 365 64-bitarsapparna är inte komplicerat. Med bara lite uppmärksamhet bör du få det du vill ha på nolltid. Nu när du vet hur du skaffar det, berätta för oss: föredrar du att använda Office 365 64-bitars eller föredrar du att hålla fast vid 32-bitarsversionen? Dela din åsikt i kommentarsfältet nedan.