Hur man kör webbläsaren Chrome i inkognitoläge eller felsäkert läge

Med det senaste tillägget av tillägg och skript Mekaniker Google Chrome gick in i världen av helt utbyggbara webbläsare. Men tillsammans med dem kommer det oundvikliga problemet med frekventa webbläsarkrascher.

Din Google Chrome Krockar den regelbundet eller fungerar den inte som den ska? Då kan du behöva starta webbläsaren i säkert läge(Säkert läge) och åtgärda problemet. Läge inkognita(Inkognitoläge) används om du vill förbli privat i Internet(Internet) och vill inte bli spårad.

I det här inlägget kommer vi att se hur du startar webbläsaren Google Chrome i inkognito läge(Inkognitoläge) för att hålla din integritet och öppen Krom i säkert läge(Säkert läge) med tillägg och tillägg inaktiverade för felsökning Windows 10/8/7 .

Kan du starta Chrome i säkert läge?

ja du kan springa Krom i säkert läge. För att göra detta måste du öppna den i inkognitoläge. Detta kommer automatiskt att inaktivera alla tillägg och tillägg. Klicka på “Arkiv”(Klicka på Arkiv) från menyn och välj ” Nytt inkognitofönster(Nytt inkognitofönster). Du kan också klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välja samma alternativ.

Starta Chrome i inkognitoläge

Inkognito läge(Inkognitoläge) Chrome skyddar användarnas integritet när de surfar webb(Webbsidor. Samtidigt är den väldigt användbar för felsökning.

Sidor som du visar på inkognitoflikar kommer inte att finnas kvar i din webbläsares historik, cookie-butik eller sökhistorik efter att du har stängt alla dina inkognitoflikar. Alla filer du laddar ner eller bokmärken du skapar kommer att behållas. Men du är inte osynlig. Att gå inkognito döljer inte din surfning för din arbetsgivare, din internetleverantör eller de webbplatser du besöker.

För att starta det Krom i fönstret inkognita(Inkognito)

Öppna en webbläsare Krom och klicka på skiftnyckelikonen i det övre högra hörnet på skärmen.

Inkognito läge

Klicka på “Nytt inkognitofönster”(Klicka på Nytt inkognitofönster) och börja surfa.

Du kan också klicka Ctrl+Skift+N för att öppna ett nytt inkognitofönster utan att gå in i inställningsmenyn Krom.

Skapa en genväg för krom inkognitoläge(Chrome inkognitoläge)

För att skapa en genväg på skrivbordet som öppnas Krom i inkognitoläge, duplicera en befintlig genväg Krom högerklicka på genvägen, välj Egenskaper och lägg till denna flagga till målvärdet: -inkognito (glöm inte att lägga till ett mellanslag för att separera flaggan). Nu är det bara att dubbelklicka på den redigerade genvägen för att komma in inkognito läge(Inkognito läge) .

När den ses i ett fönster inkognita(Inkognito) användare kan surfa säkert på nätet utan rädsla för att deras information lagras på datorn. Google Chrome registrerar inte besökta webbplatser när Windows används i inkognitoläge. Det nedladdade materialet och bokmärkena kommer dock att sparas.

Läsa(Läs) : Skillnad mellan gästläge och inkognitoläge i Chrome(Skillnad mellan gästläge och inkognitoläge i Chrome) .

Starta Chrome(Kör Chrome) med tillägg och tillägg inaktiverade

Vi vet hur man kör Firefox i säkert läge med tillägg inaktiverade och hur man kör Internet Explorer i inget tilläggsläge. – men i Krom det finns ingen knapp eller omkopplare för att släppa in den säkert läge(Säkert läge) .

I Chrome inkognitoläget inaktiverar alla tillägg och tillägg(Inkognitoläge inaktiverar alla tillägg och tillägg) , men du kan också aktivera eller inaktivera tillägg och tillägg om du vill köra Krom i säkert läge(Säkert läge), manuellt enligt följande:

Klicka på knappen(Klicka på) “Meny” i det övre högra hörnet av fönstret och välj sedan “Verktyg” och “Tillägg”.

säkert inkognitoläge i krom

Avbocka alla ” Enabled” och starta om din webbläsare. (Aktiverad) Detta låter dig köra Krom utan förlängningar. Detta är användbart för att testa tillägg om du tror att en av dem orsakar fel i Krom .

Om du är orolig för Chromes prestanda och behöver felsöka är aktivering av “Inkognitoläge” det bästa sättet att göra det.(Om du har problem med Chrome-prestanda och behöver felsöka är det bästa sättet att aktivera “Inkognitoläge”.)

Hur man alltid öppnar Krom i säkert och anonymt läge?

Att alltid öppna Krom i säkert läge eller inkognitoläge på din PC måste du skapa en genväg till Chrome inkognitoläge . öppna den” Egenskaper(Egenskaper)” och lägg till denna flagga till målvärdet: -inkognito .

Varför i min Google Chrome inget inkognitoläge?

I vissa fall kan inkognitoläget försvinna om du leker med dina webbläsarinställningar. För att fixa detta är det enklaste och kortaste tricket att återgå till standardinställningarna. Att återställa webbläsarinställningen är det bästa sättet att göra detta.

Med det senaste tillägget av tillägg och Greasemonkey-skript, Google Chrome har kommit in i världen av helt utbyggbara webbläsare. Men tillsammans med dem kommer det oundvikliga problemet med ofta kraschar webbläsare.

kör webbläsaren Chrome i inkognitoläge eller felsäkert läge

Kraschar din Google Chrome regelbundet eller fungerar den inte korrekt? Då kan du förmodligen behöva starta webbläsaren och felsöka problemet. Den används om du vill vara privat på Internet och inte vill bli spårad.

I det här inlägget kommer vi att se hur du kör webbläsaren Google Chrome i Inkognito läge för att förbli privat och öppna Chrome i säkert läge med tillägg och tillägg inaktiverade för att felsöka problem i Windows 10/8/7.

Kan du köra Chrome i säkert läge?

Ja, du kan köra Chrome i säkert läge. För att göra det bör du öppna den i inkognitoläge. Detta kommer automatiskt att inaktivera alla tillägg och tillägg. Klicka på Arkiv från menyn och välj Nytt inkognitofönster. Du kan också klicka på de tre prickarna uppe till höger och välja samma alternativ.

Starta Chrome i inkognitoläge

Chromes inkognitoläge skyddar användarnas integritet när de surfar på webben. Samtidigt är det mycket användbart för felsökningsändamål.

Sidor som du visar på inkognitoflikar kommer inte att finnas kvar i din webbläsares historik, cookie-butik eller sökhistorik efter att du har stängt alla dina inkognitoflikar. Alla filer du laddar ner eller bokmärken du skapar kommer att behållas. Men du är inte osynlig. Att gå inkognito döljer inte din surfning för din arbetsgivare, din internetleverantör eller de webbplatser du besöker.

För att starta Chrome i ett inkognitofönster

Öppna webbläsaren Chrome och klicka på skiftnyckelikonen i det övre högra hörnet på skärmen.

Inkognito läge

Klicka på Nytt inkognitofönster och börja surfa.

Alternativt kan du trycka på för att ta fram ett nytt inkognitofönster utan att gå in i Chrome-inställningsmenyn.

Skapa en genväg för Chromes inkognitoläge

För att skapa en skrivbordsgenväg som öppnar Chrome i inkognitoläge, duplicera en befintlig Chrome-genväg, högerklicka på genvägen, välj “Egenskaper” och lägg till denna flagga till målvärdet: -inkognito (glöm inte att lägga till ett mellanslag för att separera flaggan). Nu, dubbelklicka helt enkelt på den redigerade genvägen för att gå in i inkognitoläge.

När de surfar i ett inkognitofönster kan användare säkert surfa på webben utan att vara rädda för att få sin information sparad på datorn. Google Chrome registrerar inte webbplatserna när du använder inkognitofönster. Det nedladdade materialet och bokmärkena kommer dock att sparas.

läsa: Skillnaden mellan gästläge och inkognitoläge i Chrome.

Kör Chrome med tillägg och tillägg inaktiverade

Vi vet hur man kör Firefox i felsäkert läge med tillägg inaktiverade och hur man kör Internet Explorer i läge utan tillägg. – men i Chrome finns det ingen knapp eller omkopplare som låter dig starta den i felsäkert läge.

I Chrome är Inkognitoläge inaktiverar alla tillägg och tillägg – men du kan också aktivera eller inaktivera tillägg och tillägg om du vill köra Chrome i säkert lägemanuellt enligt följande:

Klicka på “Meny”-knappen i det övre högra hörnet av fönstret och välj sedan “Verktyg” och “Tillägg”.

chrome inkognito säkert läge

Avmarkera alla kryssrutor och starta om webbläsaren. Detta låter dig starta Chrome utan tillägg. Det här är användbart för att testa tillägg om du tror att en orsakar fel i Chrome.

Hur öppnar jag alltid Chrome i säkert och anonymt läge?

För att alltid kunna öppna Chrome i säkert eller inkognitoläge på din PC måste du skapa en genväg för Chrome Inkognitoläge. Öppna dess “Egenskaper” och lägg till denna flagga till målvärdet: .

Varför har inte min Google Chrome inkognito?

I få fall kan inkognitoläget försvinna om du har lekt med webbläsarinställningarna. För att fixa detta är det enklaste och kortaste tricket att gå tillbaka till standardinställningarna. Att återställa webbläsarinställningarna är det bästa sättet att göra det.

Relaterade Artiklar

Back to top button