Hur man konverterar SketchUp-layoutfil till PDF online gratis

Fil skissa upp är en 3D-modellfil med filtillägget .skp . SKP-fil(SKP) är utvecklad med 3D-modelleringsprogramvara och en webbtjänst som heter skissa upp . Den innehåller olika 3D-element inklusive maskor, texturer, nyanser, scener, trådramar och mer. Om du har en fil skissa upp och du letar efter en lösning för att konvertera den till en fil PDF , den här guiden hjälper dig. Här kommer jag att visa dig konverteringsstegen SKP i PDF .

Konvertera en SketchUp-fil till PDF

För att konvertera en fil SKP in (SKP)PDF kan du följa dessa steg:

 1. Öppna en webbläsare på en Windows 10-dator.
 2. Gå till Sketchup-webbappen.
 3. Importera en SKP-fil
 4. Konvertera den till PDF med ” Täta “.(Skriva ut)

Låt oss nu ta en titt på dessa steg.

Att konvertera skissa upp i PDF jag kommer att använda den officiella webbappen sketchup. Du kan använda deras kostnadsfria plan för att skapa, visa och redigera filer SKP.

Så öppna bara en webbläsare på din dator, gå till dess webbplats, välj en gratis plan och registrera dig för ett konto för att börja använda den här webbtjänsten.

Nu i huvudgränssnittet, klicka på menyn med tre rader till vänster och välj sedan alternativet ” Öppna(Öppna).”

Klicka sedan ” Lägg till modell(Lägg till modell)” och importera filen skissa upp som du vill konvertera.

Efter det dubbelklickar du på den tillagda filen SKP , och det kommer att dyka upp i den webbappen. Du kan se 3D-modellen som finns i källfilen sketchup med hjälp av olika 3D-visningsverktyg såsom information om objekt, planerare, modellinformation, panorering, zoom, omloppsvy,(entitetsinformation, outliner, modellinformation, panorering, zoom, orbit view, se dig omkring, genomgång), inspektion, bypass och mer.

När du har läst klart filen SKP gå till trefältsmenyn och tryck på ” Täta(Skriva ut).

Fönstret ” Skriv ut till PDF “, där du kan justera vissa inställningar för att få önskad utdata (Skriv ut till PDF)PDF -fil, inklusive pappersstorlek, orientering, utskriftsläge(pappersstorlek, orientering, utskriftsläge) och aktivera/avaktivera vit bakgrund . Du kan växla utskriftsläget till nuvarande åsikt(nuvarande vy) eller scener(scener) (top, front, presentation, elevation, etc.) enligt dina krav.

Klicka slutligen på ” Skriv ut till PDF(Skriv ut till PDF) » för att starta konverteringsprocessen sketchup i PDF. Det kommer att konvertera och ladda det mottagna PDF -fil en tid.

Andra funktioner:

Här är några fler funktioner du får i denna webbapplikation skissa upp :

 • Du kan skapa eller redigera SketchUp 3D-modell(SketchUp 3D) med hjälp av olika verktyg som t.ex push/pull, lägg till former, måla, bågverktyg, materialredigerare, stilredigerare, sceneredigerare, och mycket mer.
 • Det tillåter ladda upp SKP-fil i olika versioner(ladda ner en SKP-fil i dess olika versioner) , inklusive 2021, 2020, 2019, 2018 och 2017.
 • Du kan också exportera SKP till filformat PNG och STL .
 • Du kan skapa och lagra projekt skissa upp i ditt molnkonto.

Besök sketchup.com för att komma igång.

Jag hoppas att den här guiden hjälper dig att konvertera filer utan problem Sketchup’s (Skissa upp)PDF i Windows 10.

A skissa upp fil är en 3D-modellfil med en .skp filtillägget. SKP-filen är designad med en 3D-modelleringsprogramvara och webbtjänst som heter SketchUp. Den innehåller olika 3D-element inklusive maskor, texturer, nyanser, scener, trådramar och mer. Om du har en SketchUp-fil och letar efter en lösning för att konvertera den till en PDF-fil, kommer den här handledningen att hjälpa dig. Här kommer jag att visa dig stegen för att konvertera SKP till PDF.

Konvertera SketchUp-fil till PDF

För att konvertera en SKP-fil till PDF kan följande steg följas:

 1. Öppna en webbläsare på din Windows 10-dator
 2. Gå till webbappen Sketchup online.
 3. Importera en SKP-fil
 4. Konvertera den till PDF med alternativet.

Låt oss utveckla dessa steg nu.

För att konvertera SketchUp till PDF kommer jag att använda den officiella SketchUp-webbapplikationen. Du kan använda deras kostnadsfria plan för att skapa, visa och redigera SKP-filer.

Så öppna helt enkelt en webbläsare på din dator, gå till dess webbplats, välj den kostnadsfria planen och registrera ett konto för att börja använda den här webbtjänsten.

Nu, i huvudgränssnittet, klicka på menyn med tre rader som finns till vänster och välj sedan öppna alternativ.

Klicka sedan på Lägg till modell och importera en SketchUp-fil som du vill konvertera.

Efter det, dubbelklicka på den tillagda SKP-filen och den kommer att visas i denna webbapplikation. Du kan se 3D-modellen som finns i källfilen Sketchup med hjälp av olika 3D-visningsverktyg som och många fler.

När du är klar med att titta på SKP-filen, gå till trefältsmenyn och tryck på skriva ut alternativ.

A Skriv ut till PDF fönster öppnas där du kan anpassa vissa parametrar för att få önskad utdata PDF inklusive och . Du kan växla utskriftsläge till eller (topp, fram, presentation, höjd, etc.) enligt dina krav.

Slutligen klickar du på Skriv ut till PDF knappen för att starta Sketchup till PDF-konverteringsprocessen. Det kommer att konvertera och ladda ner den resulterande PDF-filen inom en viss tid.

Andra funktioner:

Några fler funktioner som du får i denna SketchUp-webbapplikation är:

 • Du kan skapa eller redigera en SketchUp 3D-modell med en mängd olika verktyg som push/pull, lägg till former, måla, bågverktyg, materialredigerare, stilredigerare, sceneredigerare, och mer.
 • Det låter dig inkludera 2021, 2020, 2019, 2018 och 2017.
 • Du kan också exportera SKP till PNG och STL filformat.
 • Du kan skapa och lagra SketchUp-projekt på ditt molnkonto.

Besök sketchup.com för att komma igång.

Förhoppningsvis hjälper den här guiden dig att konvertera SketchUp-filer till PDF i Windows 10 utan krångel.

Relaterade Artiklar

Back to top button