Hur man konverterar LinkedIn-profilen till CV gratis

Många människor nuförtiden drar full nytta av vad som har att erbjuda. LinkedIn när de behöver ett jobb. (LinkedIn) Det är dock inte alla som vet hur man utför vissa åtgärder. Visste du till exempel att användare kan skapa ett CV(skapa ett CV) via LinkedIn utan att lägga en hel dag på att gå in i det Microsoft Word ?

Hur man konverterar en profil LinkedIn Sammanfattningsvis

Ja, du kan välja att använda LinkedIn CV Assistant i Microsoft Word men vet du vad? Vissa människor prenumererar inte på Microsoft Office 365; därför krävs ett alternativ.

LinkedIn CV Builder är bra

Alternativet som övervägs är att generera ett CV direkt från LinkedIn CV Builder . Du förstår, för att skapa ett automatiskt CV i PDF-format(PDF) måste du först se till att din profil är LinkedIn fullt förberedd. Detta beror på att tjänsten använder ditt profilinnehåll för att generera ett potentiellt korrekt CV.

Gå till profilvy

Innan du kan skapa ett CV måste du först öppna LinkedIn i din favoritwebbläsare.

Därifrån trycker du på “I” och väljer sedan ” Visa profil(Visa profil)” från rullgardinsmenyn.

Spara som PDF

Slutligen måste du klicka på “Avancerat” och sedan “Spara(Spara) i PDF » . Se till att spara filen på en lättillgänglig plats på din hårddisk, det är allt.

Skapa ett individuellt CV

Om du vill skapa ett individuellt CV föreslår vi att du går tillbaka till menyn ” Profil(Profil)”, och tryck sedan på knappen ” Dessutom(Mer) ” . Välj därifrån “Skapa ett CV(Skapa ett CV) » > « Skapa från profil(Skapa från profil) » .

Verktyget kommer att be dig lägga till titel(Jobbtitel) Jobb, så vänligen slå på det. Klicka på knappen(Klick) ” Tillämpa(Apply) ” för att gå vidare till nästa steg.

Du kommer nu att tas till skärmen för att skapa CV. Gör nödvändiga ändringar och klicka sedan på ” Spara “.(Spara)

Klicka slutligen på ” Förhandsgranska > Ladda ner i PDF-format(PDF) ”, och det är det, du har slutfört uppgiften att skapa ett individuellt CV genom LinkedIn .

Läs mer(Läs nästa) : Hur ser man vem som tittade på din LinkedIn-profil?

Många människor dessa dagar dra full nytta av vad LinkedIn har att erbjuda när de vill ha ett jobb. Men inte alla vet hur man utför vissa åtgärder. Visste du till exempel att det är möjligt för användare att skapa ett CV via LinkedIn utan att behöva lägga hela dagen på att skriva en i Microsoft Word?

Hur man konverterar LinkedIn-profilen till CV

Ja, du kan välja att använda LinkedIn Resume Assistant i Microsoft Word, men vet du vad? Vissa personer har inte ett Microsoft Office 365-abonnemang; därför krävs ett alternativ.

LinkedIn CV Builder är bra

Alternativet i fråga är att skapa ett CV direkt inifrån med hjälp av LinkedIn CV Builder. Du förstår, för att generera ett automatiskt CV i PDF måste du först se till att din LinkedIn-profil är helt förberedd. Detta beror på att tjänsten använder innehållet i din profil för att generera ett potentiellt korrekt CV.

Navigera till Visa profil

Hur man konverterar LinkedIn-profilen till CV

Innan du kan skapa ett CV måste du först öppna LinkedIn i din favoritwebbläsare.

Därifrån klickar du på Mig och väljer sedan Visa profil från rullgardinsmenyn.

Spara som PDF

Slutligen vill du klicka på Mer och sedan Spara till PDF. Se till att spara filen på en lättillgänglig plats på din hårddisk och det är allt för det.

Skapa ett anpassat CV

Om du vill skapa ett anpassat CV föreslår vi att du återvänder till Profil menyn och klicka sedan på Mer knapp. Därifrån väljer du Bygg ett CV > Skapa från profil.

Verktyget kommer att be dig lägga till en jobbtitel, så fortsätt och inkludera det. Klicka på tillämpa för att gå vidare till nästa steg.

Du kommer nu till skärmen för att skapa CV. Gör alla nödvändiga ändringar och tryck sedan på Spara knapp.

Klicka slutligen på Förhandsgranska > Ladda ner som PDF, och det är allt, du är klar med uppgiften att generera ett anpassat CV via LinkedIn.

Läs nästa: Hur ser man vem som tittade på din LinkedIn-profil?

Relaterade Artiklar

Back to top button