Hur man konverterar en PDF till ett Word-dokument som kan redigeras

Du har pdf-fil,(PDF-fil) som du vill redigera med Microsoft Word ? Vill du lära dig hur du gör det utan att köpa specialiserad programvara eller ladda ner PDF-filer(PDF-fil) till onlinekonverteringsverktyg? Om du svarade ja, här är två enkla och gratis sätt att konvertera PDF-fil(PDF-fil) för att redigeras word-dokument(Word-dokument) med hjälp av Microsoft Word eller Google Drive(Microsoft Word eller Google Drive):

1. Konvertera PDF-fil(PDF-fil) för att redigeras word-dokument(Word-dokument) med hjälp av Microsoft Word.

Microsoft Word erbjuder det enklaste sättet att konvertera PDF-fil(PDF-fil) för att redigeras word-dokument(Word-dokument). Du kan dock bara göra detta om du har en prenumeration eller licens för Microsoft kontor (Microsoft)365(Kontor 365) Office 2019 , Office 2016 eller Office 2013 . Du måste läsa 5 sätt för att hitta den exakta versionen Microsoft Office som du använder om du vill kontrollera vilken version kontor du har.

Att redigera PDF-fil(PDF-fil) in Ord först öppna Ord . Sedan klicka eller tryck(klicka eller tryck) Öppna(Öppna)” på vänster sida windows och klicka(fönster och klicka) eller tryck på ” Recension(Bläddra) » .

Alternativt, om du redan har filen inläst Ord öppna menyn Fil”(Fil) längst upp till vänster i fönstret, välj ” Öppna(Öppna)” och klicka eller tryck sedan på ” Recension(Bläddra) » .

Arkiv-menyn från Word

I alla fall efter att du har klickat/tryckt Recension(Bläddra), gå till din dator eller enhet(dator eller enhet) för att hitta PDF-fil(PDF-fil). När du har gjort det, välj det och klicka “Öppna(Öppna) ” .

Visa på PC och öppna PDF-fil

Ord frågar om du vill att han ska göra en kopia av din PDF-fil(PDF-fil) och konverterade den till ett redigerbart dokument. Det rapporteras också att den konverterade Word-fil(Word-fil) kanske inte ser exakt ut som originalet PDF-fil(PDF-fil) speciellt om den innehåller mycket grafik. All text bör dock kunna redigeras. Välj OK(OK) för att fortsätta.

Att konvertera PDF-filer tar lite tid och vissa bilder kan gå förlorade under processen.

Efter att konverteringen är klar pdf till Word (Ordkonvertering)Ord(PDF) ladda ner din(Word)PDF – fil(PDF-fil) som ett dokument som du kan redigera.

En PDF-fil konverterad till ett redigerbart Word-dokument.

NOTERA.(OBS:) Eftersom Microsoft Word skapar en kopia PDF-fil(PDF-fil) gör du inga ändringar i originalet.

2. Konvertera PDF-fil(PDF-fil) för att redigeras word-dokument(Word-dokument) med hjälp av Google Dokument.

Ett annat enkelt och helt gratis sätt att konvertera PDF -filer till redigerbara dokument Ord erbjudanden Google Drive(Google Drive). Öppna din favorit webbläsare(webbläsare) och gå till https://drive.google.com . Om du ännu inte är inloggad på din Google-konto(Google-konto), gör det nu. Sedan på Google Disk (Google Drive)klicka eller tryck(klicka eller tryck på) knappar Skapa(Ny)” i det övre vänstra hörnet på sidan.

Ny knapp från Google Drive

På menyn Skapa(Ny) välj Filuppladdning(Filuppladdning) .

Alternativet

Bläddra(Navigera) din dators lagring och välj pdf-fil,(PDF-fil) som du vill konvertera. Genom att välja(en gång) tryck eller tryck på ” Öppna(Öppna) ” .

Visa och välj PDF-fil på PC

Vänta(Vänta tills Google Drive(Google Drive) nedladdning PDF-fil(PDF-fil) till ditt moln lagring(lagringsutrymme) .

När det är klart bör du se en ruta i det nedre högra hörnet på sidan som säger att nedladdningen är klar. Klick(Klicka) eller tryck på ditt namn PDF-fil(PDF-fil).

Öppna en nedladdad PDF-fil

Dessutom kan du också hitta PDF-fil(PDF-fil) på din Google Drive(Google Drive) och dubbelklicka eller dubbelklicka sedan på den.

Den nedladdade PDF-filen finns tillgänglig på Google Drive.

Sedan Google Drive(Google Drive) kommer att visa dig en förhandsgranskning PDF-fil(PDF-fil). Längst upp på sidan bör du se en knapp “Öppna med Google Dokument”. (“Öppna med Google Dokument.”)Klicka eller tryck på den.

Väljer att öppna en PDF-fil med Google Dokument

Nu Google Dokument förvandlar och öppnar din PDF-fil(PDF-fil) som ett redigerbart dokument.

PDF-filen har konverterats av Google Docs till ett redigerbart dokument.

Om du vill kunna använda Ord för att redigera nästa fil, klicka eller tryck på ” Fil(Fil) ” , gå till ” Ladda ner(Ladda ner)” och välj ” Microsoft Word (.docx)” .

Ett redigerbart dokument från Google Drive kan laddas ner som ett Word-dokument.

Den föregående åtgärden laddar den konverterade PDF-fil(PDF-fil) till din dator eller enhet(dator eller enhet), till mappen ” Nedladdningar(Nedladdningar)” eller var du vill spara den som word-dokument(Word-dokument) , som du sedan kan redigera som du vill.

NOTERA(NOTERA:) . original- PDF-fil(PDF-fil) förblir densamma. När du öppnar den med Google Dokument(Google Dokument) Google Drive(Google Drive) skapar automatiskt en kopia av den med samma namn men i ett annat textformat(textformat).

Redigerbar kopia av PDF-fil från Google Drive

Lyckades det(har) du konverterat filerna PDF till redigerbara dokument Ord ?

Det här är två enkla och gratis sätt att konvertera filer PDF till dokument (PDF)Ord , som du kan redigera. Som du har sett är de båda enkla och alla kan använda dem. Lyckades det(har du konverterat din PDF(PDF) -filer ? Säga(Berätta) för oss hur du skulle beskriva din upplevelse i kommentarerna nedan.

Har du en PDF-fil som du vill kunna redigera med Microsoft Word? Vill du lära dig hur du gör det utan att behöva köpa specialiserad programvara eller ladda upp dina PDF-filer till onlinekonverteringsverktyg? Om du svarade ja, så här är två enkla och gratis sätt att konvertera en PDF-fil till ett redigerbart Word-dokument med hjälp av Microsoft Word eller Google Drive:

1. Konvertera en PDF-fil till ett redigerbart Word-dokument med hjälp av Microsoft Word

Microsoft Word erbjuder det enklaste sättet att konvertera en PDF-fil till ett redigerbart Word-dokument. Du kan dock bara göra det om du äger en prenumeration eller en licens för Microsofts Office 365, Office 2019, Office 2016 eller Office 2013. Du bör läsa 5 sätt att hitta den exakta versionen av Microsoft Office som du använder, om du vill kontrollera vilken version av Office du äger.

För att redigera en PDF-fil i Word, öppna först Word. Klicka eller tryck sedan på till vänster i fönstret och klicka eller tryck på .

Använda Word för att öppna en PDF-fil

alternativt, om du redan har en fil laddad i Word, öppna menyn uppe till vänster i fönstret, välj och klicka eller tryck sedan på .

Arkiv-menyn från Word

Oavsett vilket, när du har klickat/knackat på, navigera genom din dator eller enhet för att hitta PDF-filen. När du har gjort det, välj den och tryck på .

Bläddra igenom en PC och öppna en PDF-fil

Word frågar om du vill att den ska göra en kopia av din PDF-fil och omvandla den till ett redigerbart dokument. Den berättar också att den konverterade Word-filen kanske inte ser exakt likadan ut som den ursprungliga PDF-filen, särskilt om den innehåller mycket grafik. Ändå bör all text bli redigerbar. Välj att fortsätta.

Att konvertera PDF-filer tar ett tag och viss grafik kan gå förlorad under processen

När PDF till Word-konverteringen är klar, laddar Word din PDF-fil som ett dokument som du kan redigera.

En PDF-fil som har konverterats till ett redigerbart Word-dokument

NOTERA: Eftersom Microsoft Word skapar en kopia av PDF-filen gör du inga ändringar i originalet.

2. Konvertera en PDF-fil till ett redigerbart Word-dokument med hjälp av Google Dokument

Ett annat enkelt och helt gratis sätt att konvertera PDF-filer till redigerbara Word-dokument erbjuds av Google Drive. Öppna din favoritwebbläsare och gå till din https://drive.google.com. Om du inte redan är inloggad på ditt Google-konto, gör det nu. Sedan, på din Google Drive, klicka eller tryck på knappen i det övre vänstra hörnet på sidan.

Nytt-knappen från Google Drive

Välj på menyn.

Filöverföringsalternativet från Google Drives Ny meny

Navigera genom din dators lagring och välj den PDF-fil som du vill konvertera. När du har valt den klickar du eller trycker på knappen.

Bläddra och välja PDF-filen på en PC

Vänta tills Google Drive laddar upp PDF-filen till ditt molnlagringsutrymme.

När det är klart bör du se en ruta i det nedre högra hörnet på sidan som talar om för dig att uppladdningen har slutförts. Klicka eller tryck på namnet på din PDF-fil.

Öppnar den uppladdade PDF-filen

Alternativt kan du också hitta PDF-filen på din Google Drive och sedan dubbelklicka eller dubbelklicka på den.

Den uppladdade PDF-filen är tillgänglig i Google Drive

Google Drive visar dig sedan en förhandsvisning av PDF-filen. Överst på sidan bör du se en knapp som heter Klicka eller tryck på den.

Väljer att öppna PDF-filen med Google Dokument

Nu konverterar och öppnar Google Dokument din PDF-fil som ett redigerbart dokument.

PDF-filen har konverterats av Google Dokument till ett redigerbart dokument

Om du vill kunna använda Word för att redigera filen nästa, klicka eller tryck på , gå till och välj .

Det redigerbara dokumentet från Google Drive kan laddas ner som ett Word-dokument

Den föregående åtgärden laddar ner den konverterade PDF-filen på din dator eller enhet, i din mapp, eller där du väljer att spara den som ett Word-dokument, som du sedan kan redigera som du vill.

NOTERA: Den ursprungliga PDF-filen förblir densamma. När du öppnar den med Google Docs skapar Google Drive automatiskt en kopia av den, som använder samma namn, men ett annat textformat.

Den redigerbara kopian av PDF-filen från Google Drive

Lyckades du konvertera dina PDF-filer till redigerbara Word-dokument?

Det här är två enkla och gratis sätt att konvertera PDF-filer till Word-dokument som du kan redigera. Som du har sett är de båda enkla och alla kan använda dem. Lyckades du konvertera dina PDF-filer? Berätta för oss hur du skulle beskriva din upplevelse i kommentarerna nedan.