Hur man kontrollerar integritetsspelfiler på Steam

Ånga är det föredragna valet för spelare när det gäller att utforska och ladda ner onlinespel. Det finns inga större tekniska buggar på plattformen, men det finns mindre problem då och då, som att spel kraschar. Ånga eller deras dåliga beteende. Sådana fel uppstår vanligtvis på grund av skadade cachefiler. Det är här funktionen kommer väl till pass. integritetskontroller. (verifiera integritet) Läs den här guiden till slutet för att lära dig hur du verifierar integriteten för dina spelfiler på Steam.

Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam(Hur man verifierar spelfilernas integritet på Steam)

Tidigare kunde spelare inte lämna spelet däremellan. Om de gjorde det skulle de förlora sin speldata och framsteg. Tack och lov är detta inte längre ett problem som dagens fantastiska speldistributionsplattformar som t.ex Ånga tillåt användare spara(Spara) och till och med uppskjuta(Pausa) dina nuvarande spel. Följaktligen(Därför) Du kan nu gå in i eller avsluta spelet som du vill. Du kan ladda ner den genom att klicka här.(här.)

Tyvärr kommer du inte att kunna spara spelets framsteg om spelfilerna blir skadade. Du kan verifiera spelfilernas integritet på Steam för att identifiera saknade eller skadade spelfiler. Steam(Steam)-plattformen omdirigerar sig själv till Steamapps-mappen(Steamapps-mappen) för att noggrant skanna spelfiler mot äkta spelfiler. Om en Ånga upptäcker eventuella fel, fixar den automatiskt dessa fel eller laddar ner saknade eller skadade spelfiler. På så sätt återställs spelfilerna och ytterligare problem undviks.

Dessutom kommer det att vara användbart att kontrollera spelfilerna när du installerar om det här programmet. Ominstallation Ånga innebär att du avinstallerar alla spel som är installerade på din dator via Steam Store . Men om du verifierar spelfilernas integritet, Ånga kommer att kontrollera katalogen och registrera spelet som funktionellt och tillgängligt.

Hur man sparar speldata

(Hur man sparar speldata)

Innan du fortsätter att verifiera integriteten för spelfilerna i Ånga måste du se till att spelfilerna från din dator också lagras i spelmappen i programmet Ånga . Om du inte redan har gjort det, så här kan du göra det på en Windows 10-dator:

1. Gå till C:\u003e Programfiler (x86)\u003e Steam som det visas på bilden.

Navigera till Program Files (x86) och sedan Steam som visas.

2. Öppna en mapp steamapps genom att dubbelklicka på den.

3. Välj alla spelfiler genom att trycka på Ctrl-tangenterna samtidigt Ctrl+AtangenterKlicka sedan Ctrl+C-tangenter att kopiera dessa filer från mappen med allmän(vanligt namn ,

4. Starta programmet Ånga och gå till mappen Spel.(Spelmapp.)

5. Klicka Ctrl+V-tangenter för att klistra in de kopierade filerna.

Läs också: (Läs även:) Fixa Steam Corrupt Disk Error på Windows 10

Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam(Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam)

För att göra detta, följ dessa steg:

1. Starta programmet Ånga på ditt system och gå till ” Bibliotek(Bibliotek) » överst.

Starta Steam-applikationen på ditt system och gå till Bibliotek |  Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam

2. I avsnittet ” Spelbibliotek(Spelbibliotek) » kommer du att se en lista över alla dina spel. Hitta spel(spel) du vill testa. Högerklicka på den för att öppna Egenskaper(Egenskaper) , som visas i figuren.

Högerklicka på spelet för att öppna egenskaper.

3. Klicka på ” Lokala filer(Lokala filer)” i fönstret för spelegenskaper.

4. Klicka här “Verifiera integriteten för spelfiler(Verifiera spelfilernas integritet )” som visas nedan.

Klicka på knappen Verifiera spelfilers integritet |  Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam

5. Vänta(Vänta tills Ånga kontrollera integriteten för dina spelfiler.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att detta är en kort guide om hur man verifierar integriteten hos spelfiler i Ånga , var till hjälp och du kunde lösa problemet. Om du har några frågor eller förslag angående den här artikeln, lämna dem gärna i kommentarsfältet.

Steam är det föredragna valet för spelare när det kommer till att utforska och ladda ner onlinespel. Det finns inga större tekniska fel på plattformen, men mindre problem dyker upp då och då som att Steam-spel kraschar eller inte fungerar som de ska. Sådana fel uppstår vanligtvis på grund av korrupta cachefiler. Det är här verifiera integriteten funktionen kommer väl till pass. Läs den här guiden till slutet för att lära dig hur du verifierar spelfilernas integritet på Steam.

Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam

Hur man verifierar spelfilernas integritet på Steam

Förr i tiden kunde spelare inte lämna sina spel däremellan. Om de gjorde det skulle de sluta med att förlora sin speldata och göra framsteg. Lyckligtvis är det inte längre ett problem eftersom dagens fantastiska speldistributionsplattformar, som Steam, tillåter användare att Spara och även, Paus deras pågående spel. Därför kan du nu gå in i eller avsluta spelet när det passar dig. Du kan ladda ner den genom att klicka här.

Tyvärr kommer du inte att kunna spara spelförloppet om spelfilerna blir korrupta. Du kan verifiera spelfilernas integritet på Steam för att identifiera saknade eller korrupta spelfiler. Steam-plattformen omdirigerar sig själv till Steamapps-mappen att skanna spelfilerna noggrant, i jämförelse med autentiska spelfiler. Om Steam hittar några fel löser den automatiskt dessa fel eller laddar ner de saknade eller korrupta spelfilerna. På så sätt återställs spelfilerna och ytterligare problem undviks.

Dessutom kommer det att visa sig vara fördelaktigt att verifiera spelfiler när du installerar om det här programmet. Att installera om Steam skulle innebära att alla spel som är installerade på din dator raderas via Steam Store. Men om du verifierar spelfilernas integritet kommer Steam att gå igenom katalogen och registrera spelet som funktionellt och tillgängligt.

Hur man sparar speldata

Innan du fortsätter att verifiera spelfilernas integritet på Steam måste du se till att spelfilerna från din dator också lagras i spelmappen i Steam-appen. Om du inte redan har gjort det, så här kan du göra det på din Windows 10-dator:

1. Navigera till C:\u003e Programfiler (x86)\u003e Steamsom visat.

Navigera till Program Files (x86) och sedan Steam, som visas.

2. öppen steamapps mapp genom att dubbelklicka på den.

3. Välj alla spelfiler genom att trycka på Ctrl+Atangenter tillsammans. Tryck sedan på Ctrl+C-tangenter för att kopiera dessa filer från mappen med titeln allmänning,

4. Starta Ånga appen och navigera till spelmappen.

5. Tryck på Ctrl+V-tangenter tillsammans för att klistra in de kopierade filerna.

Läs också: Fixa Steam Corrupt Disk Error på Windows 10

Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam

Följ de angivna stegen för att göra det:

1.Starta Ånga applikation på ditt system och växla till Bibliotek fliken från toppen.

Starta Steam-applikationen på ditt system och växla till biblioteket |  Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam

2. Under Spelbibliotek ser du listan över alla dina spel. Leta upp spel du vill verifiera. Högerklicka på den för att öppna Egenskapersom visat.

Högerklicka på spelet för att öppna egenskaper

3. Växla till lokala filer flik i fönstret Egenskaper i spelet.

4. Klicka här Verifiera spelfilernas integritet knappen, som visas nedan.

Klicka på knappen Verifiera spelfilers integritet |  Hur man verifierar integriteten för spelfiler på Steam

5. Vänta för Steam att verifiera integriteten hos dina spelfiler.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här snabbguiden om hur man verifierar spelfilernas integritet på Steam var till hjälp och att du kunde lösa problemet. Om du har några frågor eller förslag angående den här artikeln får du gärna släppa dem i kommentarsektionen.