Hur man kontrollerar Instagram-meddelanden på din dator (2021)

Många människor föredrar att använda sociala medier på sina datorer och bärbara datorer, och vi antar att du älskar att använda sociala medier på PC också. Det kan vara din önskan att använda en större skärm, eller så kan det bero på att du är på jobbet och vill scrolla igenom flödet i fem minuter. Tja, vi är inte här för att ifrågasätta dina skäl. Vi är här för att hjälpa till på alla sätt vi kan.

Nu förstår vi att det inte är lika lätt att ta bort din smartphone varje gång du vill bläddra igenom flödet eller svara på meddelanden som en extra flik i din dators webbläsarfönster. Du kan fritt lägga ifrån dig telefonen och använda sociala nätverk på din PC.

Hur man kontrollerar Instagram-inlägg(Instagrammeddelanden) på din dator

Metod 1: Instagram Web App på PC(Metod 1: Instagram webbapplikation på PC)

Webbapplikation eller, säg, webbläsarversion Instagram lika cool som mobilappen. Från användargränssnittet till knapparnas position kommer allt att vara sig likt i en webbapplikation. För några månader sedan webbapplikation Instagram erbjöd inte en funktion för direktmeddelanden. Detta var den största begränsningen i webbapplikationen. Den hade varken funktionen att skicka meddelanden eller möjligheten att läsa dem.

Det finns dock inget mer att oroa sig för nu. Instagram inkluderade nu även meddelandefunktionen i webbappen. Användargränssnittet är detsamma som i mobilappen (se skärmdump nedan). Tack vare detta kan du enkelt kontrollera dina Instagram-inlägg på din PC(Och med det kan du enkelt kontrollera dina Instagram-meddelanden på din PC) .

Användargränssnittet är detsamma som i mobilappen |  Kontrollera Instagram-meddelanden på PC

Tja, bara för att meddelandefunktionen är aktiverad i webbappen, tro inte att vi lämnar dig här. Vi kommer att fortsätta att guida dig från grunderna. I den här artikeln kommer vi att berätta hur du skickar och tar emot meddelanden i en webbapplikation. Instagram, samt några andra funktioner. (Instagram) Följ noga stegen nedan:

ett. Innan(Först av allt, starta din föredragna webbläsare på din PC och öppna webbapplikationen Instagram. Du kan också komma åt den härifrån – instagram.com. Logga in(Logga in) på ditt konto Instagram . Du kan logga in med Facebook eller använda ditt Instagram-användarnamn och lösenord.(Du kan antingen logga in via Facebook eller så kan du använda ditt Instagram-användarnamn och lösenord.)

Logga in på ditt Instagram-konto

2. Efter att ha loggat in kommer du att tas till startsidan för ditt Instagram-konto(hemsidan för ditt Instagram-konto) .

3. Fokusera på knapparna längst upp på sidan. Ikoner, som(ikoner) hittar du i längst ner på mobilapplikationen(längst ner på din mobilapplikation) placeras på den övre raden i webbapplikationen.

Instagram webbapp på PC

4. Vi börjar från vänster och har en knapp Instagram som leder direkt till startsidan.

Från vänster har vi en Instagram-knapp som leder direkt till startsidan.

5. Den andra är sökruta(Sökruta). Bredvid sökfältet finns hemknapp,(Hemknapp) som tar dig till startsidan för ditt konto. Hem- och Instagram-knapparna fungerar på samma sätt i Instagram-webbappen.(Knappen “Hem” och “Instagram” fungerar på samma sätt i Instagram-webbappen.)

6. Bredvid hemknappen finns ” Meddelande(Meddelandeknapp) » . Bredvid den finns knapparna Utforska, Avisering och Profil.(Bredvid finns knapparna Utforska, Meddelande och Profil.)

7. Klicka på knappen “Meddelande”.(Klicka på knappen Meddelande) . Instagram-meddelandefönstret öppnas. Här är det; nu kan du enkelt skicka och ta emot meddelanden.(Din Instagram-meddelandelåda öppnas. Där har du den; du kan nu enkelt skicka och ta emot meddelanden.)

Bredvid hemknappen finns erbjudandet du är här för.  Meddelandeknapp |  Kontrollera Instagram-meddelanden på PC

Läs också: (Läs också:) Hur man fixar Instagram som inte fungerar på Wi-Fi (Fix Instagram fungerar inte på Wi-Fi)

Metod 2. (Metod 2: )Ladda ner(Ladda ner) applikation Instagram(Instagram-appen) Windows 10.

1. Ladda ner Instagram-appen för Windows 10 från Windows App Store.

2. Tryck på knappen Installera( Installera knapp) ” för att installera programmet Instagram till din dator.

Klicka på knappen

3. När du har installerat programmet startar du det.

Starta Instagram-appen på Windows 10.

4. Klicka på ikonen direkt meddelande(Direktmeddelande-ikonen)” i den övre raden, klicka sedan på ” skicka ett meddelande(Skicka meddelande) ” . Eller så kan du se din konversations- eller meddelandehistorik här.(Eller så kan du se din konversations- eller meddelandehistorik här.)

Klicka på direktmeddelandeikonen för att skicka ett privat meddelande till någon.  |  Kontrollera Instagram-meddelanden på PC

5. Om du inte ser ” Skicka ett meddelande”, klicka på ikonen ” (Skicka meddelande)Penna”( Pennikon) bredvid ditt användarnamn.

6. I fältet ” Till vem:(Till:) » ange användarnamnet för den person du vill skicka ett privat meddelande till.(skriv användarnamnet för den person som du vill skicka ett privat meddelande.)

7. Välj en användare från rullgardinsmenyn(Välj användaren från rullgardinsmenyn) och klicka på knappen Ytterligare(Nästa) .

Välj en användare från rullgardinsmenyn och klicka på Nästa.

8. Slutligen, Ange ditt meddelande(skriv meddelandet) i fältet ” Meddelande(Meddelande)” och tryck på Enter för att skicka meddelandet.(tryck på Retur för att skicka meddelandet.)

Skriv ditt meddelande och tryck på Enter för att skicka meddelandet.

Ser? Det är lika enkelt som en mobilapp. Medan för några månader sedan var folk tvungna att ta till olika metoder bara för att checka in sina meddelanden Instagram . Nu när vi har pratat om Instagram-webbappen och appen Instagram för (Instagram)Windows(Instagram Windows), det spelar ingen roll om du är på kontoret eller på din institution; man kan busa med Instagram och dölj det på en sekund med flikväxlaren.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp och att du kunde kolla Instagram-meddelanden på din dator. (kolla Instagram-meddelanden på din PC) Om du nu stöter på något problem eller problem, lämna en kommentar nedan så svarar vi.

Många människor föredrar att använda sociala medier på sin PC och bärbara datorer, och vi antar att du gillar att använda sociala medier på PC också. Det kan vara din önskan att använda en större skärm, eller så kan det bero på att du är på jobbet och vill scrolla feed i fem minuter. Tja, vi är inte här för att ifrågasätta dina skäl. Vi är här för att hjälpa till på det sätt vi kan.

Nu förstår vi att det inte är lika smidigt att ta ut smarttelefonen varje gång du vill rulla flödet eller svara på meddelanden som en extra flik i webbläsarfönstret på din dator. Du kan fritt lägga din telefon åt sidan och använda sociala medier på din PC.

Hur man kontrollerar Instagram-meddelanden på din dator

Hur man kontrollerar Instagram-meddelanden på din dator

Metod 1: Instagram webbapplikation på PC

Webbapplikationen, eller säg webbläsarversionen av Instagram är lika cool som mobilapplikationen. Från UI till knapppositioner kommer du att uppleva allt på samma sätt i webbappen. För några månader sedan erbjöd Instagram-webbappen ingen funktion för direktmeddelanden. Det var den största begränsningen i webbappen. Varken den hade en funktion för att skicka meddelanden, eller den gav en funktion för att läsa dem.

Det finns dock ingen anledning att oroa sig längre nu. Instagram har nu även inkluderat meddelandefunktionen i webbappen. Användargränssnittet är detsamma som mobilapplikationen (titta på skärmdumpen nedan). .

Användargränssnittet är detsamma som mobilapplikationen |  Kontrollera Instagram-meddelanden på PC

Tja, bara för att meddelandefunktionen är aktiverad i webbappen, tro inte att vi lämnar dig här. Vi kommer fortfarande att guida dig från grunderna. I den här artikeln kommer vi att berätta hur du skickar och tar emot meddelanden på Instagram-webbappen, tillsammans med några fler funktioner. Följ de angivna stegen noggrant:

1. Först och främst, starta din föredragna webbläsare på din PC och öppna Instagram-webbappen. Du kan också komma åt den härifrån – instagram.com. Logga in på ditt Instagram-konto.

Logga in på ditt Instagram-konto

2. När du har loggat in kommer du till startsidan för ditt Instagram-konto.

3. Fokusera på knapparna längst upp på sidan. De ikoner vad du hittar på längst ner på din mobilapplikation placeras i den översta raden i webbappen.

Instagram webbapplikation på PC

4. Från vänster mest har vi Instagram-knappen, som leder direkt till hemsidan.

Från vänster mest har vi Instagram-knappen, som leder direkt till hemsidan

5. Den andra är sökruta. Bredvid sökfältet finns hemknapp som leder dig till startsidan för ditt konto.

6. Bredvid hemknappen finns meddelandeknappen.

7. Klicka på knappen Meddelande.

Bredvid hemknappen finns affären du är här för - Meddelandeknappen |  Kontrollera Instagram-meddelanden på PC

Läs också: Fixa att Instagram inte fungerar på WiFi

Metod 2: Ladda ner Instagram-appen på Windows 10

1. Ladda ner Instagram-appen för Windows 10 från Windows App Store.

2. Klicka på installera knappen för att installera Instagram-appen på din PC.

Klicka på knappen Installera för att installera Instagram för Windows 10 PC

3. När appen är installerad, starta den.

Starta Instagram-appen på Windows 10

4. Klicka på direktmeddelandeikon från det översta fältet och klicka sedan på skicka meddelande knapp.

Klicka på direktmeddelandeikonen för att skicka ett privat meddelande till någon.  |  Kontrollera Instagram-meddelanden på PC

5. Om du inte kan se knappen Skicka meddelande klickar du på pennikon bredvid ditt användarnamn.

6. UnderTill:fält,

7. och klicka på Nästa knapp.

Välj användaren från rullgardinsmenyn och klicka på knappen Nästa

8. Slutligen, skriv meddelandet under”meddelande”fält och

Skriv meddelandet och tryck på Enter för att skicka meddelandet.

Ser? Detta är lika enkelt som en mobilapplikation. För några månader sedan var folk tvungna att ta till olika metoder bara för att kontrollera sina Instagram-meddelanden. Nu när vi har pratat om Instagram-webbappen och Instagram Windows-appen spelar det ingen roll om du är på kontoret eller din institution; du kan busa med Instagram och dölja det inom en sekund med en flikknapp.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här artikeln var användbar och att du kunde kolla Instagram-meddelanden på din dator utan några problem. Om du nu stöter på något problem eller problem, kommentera nedan så svarar vi.