Hur man kommer åt iMessage i Windows 10/11

Låt oss ta itu med detta först. Du kan inte använda iMessage i Windows 10 eller Windows 11 direkt. Till skillnad från andra textmeddelandetjänster, Äpple tillhandahåller inte en nedladdningsbar app (eller ens en webbapp) som kan användas för att skicka och ta emot meddelanden. Men om du också har Mac eller iPhone, har du ett par inte så bekväma lösningar som kan visa sig användbara under vissa omständigheter.

Den första metoden innebär att använda Chrome Remote Desktop för att komma åt och använda iMessage på Mac via PC med Windows . Den andra metoden kräver användning av en applikation Dell Mobile Connect men det kräver en PC Dell och iPhone.(Dell)

Hur man använder iMessage i Windows 10/11 Med chrome fjärrskrivbord(Chrome Remote Desktop)

Chrome Remote Desktop är ett webbläsartillägg för Google Chrome som gör att du kan fjärråtkomst till din Mac från din PC. Du kan sedan använda iMessage för att skicka och ta emot meddelanden. Denna metod är idealisk eftersom du kan interagera inte bara med iMessage, utan med alla dina Mac när du inte är hemma.

Här är några saker du kan behöva göra innan du börjar:

 • Installera Google Chrome på både Mac och PC.
 • Logga in Krom på båda enheterna med ett Google-konto.
 • Se till att båda enheterna har en aktiv internetanslutning.
 • Anpassa(Ställ in) din Macs skärm så att den alltid är på (gå till ” Systeminställningar(Systeminställningar) » > « energi sparande(Strömsparare) / batteri(Batteri) » ).

1. Öppna Google Chrome på hans Mac och gå till sidan för Chrome Remote Desktop.

2. I avsnittet ” Konfigurera fjärråtkomst(Ställ in fjärråtkomst) » tryck på knappen « Ladda”.(Ladda ner)

3. Popup-fönster Chrome Web Store välj ” (Chrome webbutik)Lägg till i Chrome(Lägg till i Chrome)” för att installera tillägget ” Chrome Remote Desktop.(Chrome Remote Desktop)

4. Välj Lägg till tillägg(Lägg till tillägg) för att bekräfta din åtgärd.

5. På sidan Chrome Remote Desktop ange ett namn för din Mac eller lämna standardnamnet oförändrat. Välj Ytterligare(Nästa) för att fortsätta.

5. Skapa STIFT -kod (du behöver den för att komma åt din Mac genom Windows senare) och klicka på ” Start(Start) ” .

6. Ange din Macs administratörslösenord och ge behörigheter Chrome Remote Desktop Host(Chrome Remote Desktop Host) för att komma åt och spela in skärmen.

7. Du har slutfört installationen Mac genom att använda Chrome Remote Desktop . Du kan stänga sidan, men lämna Krom arbete i bakgrunden.

8. Gå till sidan Chrome Remote Desktop(Chrome Remote Desktop) på din PC. Din Mac kommer att visas som en fjärrenhet – välj den.

9. Ange STIFT -kod du skapade tidigare och välj “Hoppa”(Gå).

10. Din Mac-skärm visas i Krom . Välj ” Meddelanden » på (meddelanden)Docka(Docka) för att öppna och använda appen för att skicka och ta emot meddelanden med dina kontakter. Läs mer om hur du använder Chrome Remote Desktop.

Om du har problem med att använda iMessage, gå till “Meddelanden(Meddelanden) » > « inställningar(Inställningar) » > iMessage ‘ för att se till att dina meddelandeinställningar är korrekt inställda. Om du fortsätter att stöta på problem, kolla in hur du fixar iMessage på Mac (fixa iMessage på Mac) .

Hur man använder iMessage i Windows 10/11 Med Dell Mobile Connect

Dell Mobile Connect är ett verktyg som tillåter Windows ansluta till iPhone via Blåtand och utföra många åtgärder, från att ringa telefonsamtal till att överföra filer och skicka meddelanden. Detta hjälper dig att fokusera på din dator. i alla fall Dell Mobile Connect fungerar bara på produktions-PC Dell .

Här är vad du bör vara uppmärksam på när du använder Dell Mobile Connect :

 • Din iPhone måste alltid vara nära din dator för att säkerställa anslutningen Blåtand .
 • Medföljande applikation Dell Mobile Connect ska vara i förgrunden på din iPhone.
 • Du kan inte visa historik i befintliga konversationstrådar.

1. Installera och öppna Dell Mobile Connect på din Dell-dator.

2. Installera och öppna Dell Mobile Connect-appen på din iPhone.

3. Skanna QR-koden med din iPhone.

5. Följ appens instruktioner Dell Mobile Contact för att ge den behörighet att komma åt kontakter, filer, Blåtand aviseringar och meddelanden på din iPhone.

6. Välj Redo(Klar) för att slutföra installationsproceduren.

7. Välj ” Meddelanden(Meddelanden)” i appens sidofält Del Mobile Connect . Välj sedan ” Ett nytt meddelande(Nytt meddelande)”, välj en kontakt och börja använda iMessage. Appen kommer också att varna dig om inkommande meddelanden i form av popup-aviseringar.

Om du har problem med att använda appen är det bäst att besöka supportsidan för Dell Mobile Connect för mer information om hur det fungerar. Om problemet bara är med att skicka och ta emot meddelanden, kolla in hur du fixar iMessage på din iPhone (fix iMessage på din iPhone) .

Börja använda(Börja använda) iMessage på Windows 10/11

De två lösningarna som beskrivs ovan är inte de enklaste, men lika långa som Äpple kommer inte att ge support (vilket kan hända eller inte), du har inget annat val än att använda dem. Du kanske har sett alternativa metoder online som innebär att du använder iPadian och Cydia . iPadian är dock en simulator (som bara efterliknar iPadOS användargränssnitt), och Cydia kräver att du jailbreakar din iPhone.

För att göra saken värre fungerar inte iOS-simulatorer som Appetizer (iOS-simulatorer som Appetizer) inte heller med iMessage trots att du låter dig logga in med Apple ID .

Men hur är det med virtualiseringsprogramvara? De kommer inte att hjälpa dig heller, eftersom du behöver ett giltigt enhetsserienummer för att ansluta till iCloud och använda funktioner som iMessage.

Låt oss få det här ur vägen först. Du kan inte använda iMessage på Windows 10 eller Windows 11 direkt. Till skillnad från andra textmeddelandetjänster tillhandahåller Apple ingen nedladdningsbar app (eller ens en webbapp) som du kan använda för att skicka och ta emot meddelanden. Men så länge du också har en Mac eller en iPhone, har du ett par inte så bekväma lösningar som kan visa sig vara användbara under specifika omständigheter.

Den första metoden innebär att använda Chrome Remote Desktop för att komma åt och använda iMessage på en Mac via din Windows-dator. Den andra metoden kräver att du använder Dell Mobile Connect-appen, men den kräver en Dell-dator och en iPhone.

Hur man använder iMessage på Windows 10/11 med Chrome Remote Desktop

Chrome Remote Desktop är ett webbläsartillägg för Google Chrome som låter dig komma åt din Mac på distans från din PC. Du kan sedan använda iMessage för att skicka och ta emot meddelanden. Denna metod är idealisk eftersom du inte bara får interagera med iMessage utan även hela din Mac när du är ute och går.

Här är några saker du kan behöva göra innan du börjar:

 • Installera Google Chrome på både Mac och PC.
 • Logga in på Chrome på båda enheterna med ett Google-konto.
 • Se till att båda enheterna har en aktiv internetanslutning.
 • Ställ in din Mac-skärm så att den alltid är på (gå till Systeminställningar > strömsparare/Batteri).

1. Öppna Google Chrome på din Mac och besök sidan Chrome Remote Desktop.

2.Under Konfigurera fjärråtkomstVälj Ladda ner knapp.

3. I Chrome Web Stores popup-fönster väljer du Lägg till i Chrome för att installera Chrome Remote Desktop-tillägget.

4.Välj Lägg till tillägg för att bekräfta din åtgärd.

5. På sidan Chrome Remote Desktop, infoga ett namn för din Mac eller lämna standardnamnet intakt. Välj Nästa att fortsätta.

5. Skapa en PIN-kod (du behöver denna för att komma åt din Mac via Windows senare) och välj Start.

6. Ange din Macs administratörslösenord och ge Chrome Remote Desktop Host-behörigheter för tillgänglighet och skärminspelning.

7. Du har slutfört konfigureringen av din Mac med Chrome Remote Desktop. Du kan lämna sidan men låta Chrome köras i bakgrunden.

8. Gå till sidan Chrome Remote Desktop på din PC. Din Mac kommer att visas som en fjärrenhet – välj den.

9. Ange PIN-koden du skapade tidigare och välj .

10. Din Mac-skärm visas i Chrome. Välj meddelandeikonen på Dock för att öppna och använda appen för att skicka och ta emot meddelanden med dina kontakter. Läs mer om hur du använder Chrome Remote Desktop.

Om du har problem med att använda iMessage, gå till meddelanden > Inställningar > iMessage för att säkerställa att dina meddelandeinställningar är korrekt inställda. Om du fortsätter att stöta på problem kan du lära dig hur du fixar iMessage på Mac.

Hur man använder iMessage på Windows 10/11 med Dell Mobile Connect

Dell Mobile Connect är ett verktyg som gör att Windows kan ansluta till en iPhone via Bluetooth och utföra en mängd saker från att ringa telefonsamtal, överföra filer till att skicka meddelanden. Det hjälper dig att hålla din uppmärksamhet centrerad på din dator. Dell Mobile Connect fungerar dock bara på datorer tillverkade av Dell.

Det här är vad du måste hålla utkik efter när du använder Dell Mobile Connect:

 • Din iPhone måste alltid vara nära din dator för att säkerställa Bluetooth-anslutning.
 • Dell Mobile Connect-appen måste vara i förgrunden på din iPhone.
 • Du kan inte se historiken i befintliga konversationstrådar.

1. Installera och öppna Dell Mobile Connect på din Dell-dator.

2. Installera och öppna Dell Mobile Connect-appen på din iPhone.

3. Skanna QR-koden med din iPhone.

5. Följ instruktionerna för Dell Mobile Contact-appen för att ge den behörighet till din iPhones kontakter, filer, Bluetooth, aviseringar och meddelanden.

6. Välj Gjort för att slutföra installationsproceduren.

7.Välj meddelanden på sidofältet i Del Mobile Connect-appen. Välj sedan nytt meddelande, välj en kontakt och börja använda iMessage. Appen kommer också att varna dig om inkommande meddelanden som toast-aviseringar.

Om du har problem med att använda appen är det bäst att kolla supportsidan för Dell Mobile Connect för mer information om hur det fungerar. Om problemet bara är relaterat till att skicka och ta emot meddelanden, läs hur du fixar iMessage på din iPhone.

Börja använda iMessage på Windows 10/11

De två lösningarna ovan är inte de mest enkla, men tills Apple tillhandahåller support (vilket kan hända eller kanske inte någonsin) har du inget annat val än att använda dem. Du kanske har sett alternativa metoder online som involverar användning av iPadian och Cydia. iPadian är dock en simulator (som bara efterliknar iPadOS-användargränssnittet), medan Cydia kräver att du jailbreakar din iPhone.

För att göra saken värre spelar iOS-simulatorer som Appetizer inte heller boll med iMessage trots att du låter dig logga in med ett Apple-ID.

Men hur är det med virtualiseringsprogramvara? De kommer inte att hjälpa dig heller eftersom du behöver ett giltigt enhetsserienummer för att ansluta till iCloud och använda funktioner som iMessage.

Relaterade Artiklar

Back to top button