Hur man känner till Facebook för en person som har Badoo på ett enkelt sätt – Hitta någon på Facebook

Badoo är en av de bästa flirtande nätverk, men i många fall är det viktigt att känna till Facebook för de människor vi känner.

Badoo är positionerat som ett av de mest använda och välkända sociala nätverken för flirting, på grund av dess popularitet finns miljontals människor på det registrerad.

Även om Badoo är ett ganska komplett socialt nätverk som låter dig ladda upp bilder, skicka privata meddelanden, kommentera och andra verktyg, uppstår ofta nyfikenhet att veta mer om den här personen vi möter i Badoo.

När du känner ett romantiskt intresse eller finner dig själv flirta med någon är känslan av att vilja veta mer om den personen naturlig, så i den här artikeln kommer vi att lära dig hur du hitta den där speciella personen på Badoo.

Be om Facebook för en person som har Badoo

En av krav som Badoo måste registrera är att länka ett Facebook-konto, vanligtvis har de flesta Badoo-användare ett Facebook-konto.

Länka Facebook-konto to Badoo gör det möjligt att verifiera användarens profil, så att veta om en person som är i Baddo har länkat sitt Facebook-konto är extremt enkelt.

För att göra detta måste du gå till profilen för den önskade personen och om facebook ikon visas och antalet vänner av det betyder att personen är verifierad.

På Badoo är det möjligt att fråga personen direkt efter sin Facebook-länk genom att helt enkelt klicka på symbolen för det sociala nätverket.

Hur vet man Facebook för en person som har Badoo?

Ibland personen som äger Badoo länkar inte sitt Facebook-konto till applikationen är det därför inte möjligt att begära länken till nämnda nätverk i dess profil.

Men den ett av de sociala nätverken dem mer använda och dem mest populära i världen är Facebook, så att hitta den där speciella personen du träffat på Facebook är inte en svår uppgift.

Det första steget för att hitta den där speciella personen på Badoo är att kopiera namnet på deras profil i applikationen och placera den i Facebooks sökmotor och kolla bland resultaten den som matchar.

Om den personen du träffade på Badoo är i samma stad är det extremt lätt att hitta personer i samma stad eller stad på Facebook vilket kommer att göra denna uppgift lättare.

För det räcker det att placera namnet på personen i facebook sökmotor och konfigurera sökningar efter region, vilket kommer att göra antalet matchningar mindre men mer exakt.

Alternativ för att hitta Badoo-personer på Facebook

Om du inte har hittade fortfarande denna persons facebook som du har stött på på Badoo med de tidigare lösningarna, det finns flera alternativ som vi nämner nedan.

Om du har mobilnumret till den där speciella personen du träffade på Badoo kan du söka eller hitta en person på Facebook genom deras mobilnummer.

På Facebook, han är möjligt att registrera endast ett mobiltelefonnummer per konto, så om den där speciella personen eller någon vi känner har registrerat sig på Facebook med sitt mobilnummer behöver de bara ange det i Facebooks sökmotor för att det ska visas.

Om du inte har mobilnumret och du bara har bilder på denna person du vill söka går det också att hitta en person på Facebook med ett foto.

Det som skiljer denna forskning från de som nämnts ovan är att den är gjord via Googles bildsökmotor.

För att göra detta måste du gå in i Googles sökmotor och ladda upp fotot på personen du vill hitta på Badoo, sedan måste du ange personens namn och ordet “Facebook”.

Detta sista alternativ är vanligtvis ganska exakt och korrekt eftersom det inte ger flera resultat, på detta sätt kommer det att vara möjligt att hitta Facebook för den personen du träffar på Badoo utan att behöva fråga dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button