Hur man kan se eller känna till min Facebook-e-post från min mobiltelefon om jag har glömt

När du håller din Facebook-session alltid öppen har du tendens att glömma ditt lösenord och din e-postadress. Om detta är ditt fall och du inte kommer ihåg e-postmeddelandet du länkade till ditt Facebook-konto, oroa dig inte, det är väldigt lätt att hitta e-postadressen du angav när du öppnade ditt Facebook-konto. Denna handledning du kommer att förklara hur du ser eller känner till Facebook-e-postmeddelandet från din mobiltelefon om du glömmer det .

Steg för att se registrerad e-post i Facebook från mobiltelefon:

Stegen för att känna till e-postmeddelandet som är kopplat till Facebook-kontot är enkla, men processen är längre på mobiltelefonen än på datorn ; Denna handledning kommer att lära dig hur du hittar e-postmeddelandet på både mobil och PC. Här är stegen att följa från Facebook Lite-appen:

 1. Gå till Facebook Lite-appen.
 2. Väl i din Facebook-profil, gå till det övre högra hörnet och klicka på ikonen för tre horisontella linjer (den ena under den andra).
 3. När en meny visas, hitta och välj alternativet ‘Konfiguration’ detta alternativ har på höger sida ikonen för ett kugghjul.
 4. I det nya avsnittet kommer du att få flera avsnitt där du kan konfigurera ditt konto; men för att se e-postmeddelandet du har länkat till din profil måste du gå till den första sektionen som heter ” Kontoinställningar” .
 5. I det här avsnittet måste du klicka på det första alternativet “Personlig information” .
 6. I avsnittet “Personlig information” ser du en ruta med ditt kontonamn, e-postadress och telefonnummer. Om du vill redigera e-postmeddelandet för att du inte längre använder detta e-postmeddelande, kan du göra det genom att klicka på “Redigera”.

När du klickar på alternativet “Redigera” kan du göra olika justeringar angående e-post; till exempel, ändra e-postmeddelandet som du för närvarande har för en annan, kan du också lägg till ett andra e-postmeddelande för att din profil ska ha två e-postadresser; Om du har två e-postadresser kan du i det här avsnittet ändra status, d.v.s. välja vilken som ska vara den primära och sekundära e-postadressen.

E-postmeddelandet du ställer in som primärt är där alla meddelanden från Facebook kommer; Men om du någon gång stäng av aviseringar så att de inte längre når din e-poste-post du sluta komma åt den primära e-posten men du kommer att fortsätta att få aviseringar i det e-postmeddelande du har angett som sekundärt.

Hur vet jag vilken e-post jag använder på Facebook från min dator?

 1. Logga in på ditt Facebook-konto.
 2. I din profil klickar du på Pilspets som finns i det övre högra hörnet.
 3. När menyn visas klickar du på alternativet “Inställningar och integritet” .
 4. Välj alternativet i den nya menyn ‘Inställningar’ detta alternativ har på vänster sida ikonen för ett kugghjul.
 5. På skärmen kommer du omedelbart att se avsnittet “Allmänna kontoinställningar”; I det här avsnittet visas e-postadressen som du länkade till ditt Facebook-konto. I det här avsnittet kan du redigera e-postmeddelandet, även om du vill kan du lägga till en sekundär e-post.

Hur tar man reda på någon annans e-post på Facebook från din mobil?

 1. Väl i din Facebook-profil, gå till profilen för den person vars e-postadress du vill veta. Du kan hitta en person på facebook via telefonnummer eller med ett foto snabbt och enkelt .

 2. På det här kontot ser du profilen och omslagsfotot på personen, under dessa bilder ser du olika personuppgifter om kontoinnehavaren, men du ser även alternativet “Ta reda på om… (din väns namn)” ; klicka på det här alternativet.
 3. I avsnittet “Information” bör du leta efter avsnittet med titeln “Kontaktinformation” i det här avsnittet hittar du din väns e-postadress och mobilnummer. Om du inte ser personens e-post har de denna information dold för sina vänner och andra användare.

Facebook är ett mycket komplett och lättanvänt socialt nätverk; Om du fortfarande har frågor om några av funktionerna i denna populära applikation, besök miracomosehace.com där du hittar handledningar som hjälper dig att bättre använda detta sociala nätverk.

Relaterade Artiklar

Back to top button