Hur man installerar Steam Skins och 6 bästa att prova

Standard mörkblå hud du vanligtvis ser när du öppnar Steam är inte dålig, men du kanske undrar om denna bakgrund kan ändras. Om du inte riktigt har fördjupat dig i andra funktioner i Steam förutom spelstartaren, kanske du inte vet att du faktiskt kan ladda ner olika skins. Ånga att använda.(Ånga)

Om du ofta använder Ånga hudförändring är ett utmärkt sätt att förena din skrivbordsmiljö och säkerställa en bra hudförändring Steam som standard. (Steam) Laddar faktiskt ner och installerar ett nytt skal Ånga kan vara lite av en process, men om du följer dessa instruktioner bör du snabbt kunna sätta upp ett nytt skal och arbeta med Ånga .

Var man hittar Steam-skins(Var man hittar Steam-skins)

Ny(Nya Steam) Steam-skins kan lätt hittas online om du letar efter Steam-skins att ladda ner. Du kan hitta dem på många sajter, men när du letar efter skinn måste du vara försiktig med vilka filer du laddar ner. Om en webbplats verkar misstänksam är det bäst att hoppa över den. Särskilt om du laddar upp en fil som inte ser rätt ut eller ber dig ladda upp något du inte vill ha.

Webbplatser som steamskins.org är bra ställen att leta efter ett nytt skinn. Eller så kan du gå direkt till sajten för att välja den hud du vill ha, vilket vanligtvis är det säkraste alternativet. I slutet av den här guiden hittar du en lista över de bästa skinnen att använda.

Under tiden, när du hittar det skal du vill ha, ladda ner det till din dator. Du bör få en .zip- eller .rar-fil. Se till(Se till) att du har ett program som kan öppna dessa typer av filer och extrahera dem.

Hur man installerar Steam-skins(Hur man installerar Steam Skins)

Följ instruktionerna nedan för att korrekt installera det nedladdade Steam-skalet.

  1. Extrahera filen och skicka den till en av följande platser, beroende på vilken dator du använder:

Windows : C:/Program Files (x86)/Steam/skins

linux : ~/.local/share/Steam/skins

Innan du fortsätter, se till(Se till) att skalet ligger i rätt mapp.

  1. Öppna Steam och gå till Ånga > inställningar( Inställningar ) > Gränssnitt(Gränssnitt) .

  1. Du bör se ett avsnitt märkt “Välj det skal du vill använda på Steam(Välj det skal du vill att Steam ska använda) » . I rullgardinsmenyn nedan bör det nedladdade skalet vara tillgängligt. Välj den och klicka OK(OK).
  1. Du måste nu stänga av och starta om Steam för att din hud ska dyka upp.

Om du inte ser din hud i rullgardinsmenyn kanske du inte har extraherat skalfilen till rätt plats på din dator. Om du är säker på att du har gjort detta kan problemet bero på själva skalfilen, så du kanske vill försöka ladda ner en annan.

Efter omstart Ånga du bör vara redo att använda det nya skalet ånga.

6 bästa Steam-skins du bör prova(6 bästa Steam-skins att prova)

För Ånga Det finns många skinn tillgängliga, så det kan vara svårt att välja bara ett. Här är en lista över de bästa så att du inte behöver oroa dig för att hitta en bra att använda med din Ånga .

ett. Underjordiska(Metro)(Metro)

Hud Metro rensar det mesta av gränssnittet Ånga med stor likhet med Windows-program(Windows-program) , som du kan se i typsnitt och knappstilar. Färgskalan är ren och tilltalande för ögat.

2. Gammal Flat Green

Huvuddragen för denna hud är färgschemat, som har en fin ljusgrön bakgrund med olika gröna nyanser för de andra knapparna. Om du vill ge Ånga ny vacker färgsättning, detta är förmodligen ett av de bästa alternativen för detta. Det fungerar också väldigt bra med Ånga .

3. Tryck

Pressure-skalet skiljer sig inte så mycket från det ursprungliga Steam-utseendet, men gör gränssnittet mer användarvänligt. Du kan behöva fokusera på den nya layouten, men eftersom den är intuitiv tar det inte lång tid. Själva layouten ser väldigt modern och elegant ut, ett utmärkt val om du vill förbättra din Steam-upplevelse.

4. Pixelvision 2 (Pixelvision 2)

Pixelvision är bra om du letar efter en mörkare version av klienten ånga. Layoutmässigt är det inte så mycket annorlunda, så om du inte vill ha ett helt nytt gränssnitt men ändå vill ha en förändring är det här ett jättebra skin att använda. Det lägger definitivt till en fantastisk miljö till den övergripande användarupplevelsen.Ånga .

5. Kompakt

Denna hud, som namnet antyder, ger dig en väldigt minimalistisk klient. Ånga , som ger enkel åtkomst till de viktigaste funktionerna för att starta och spela dina spel. Om du vill ha en mer avskalad version Ånga , det kommer att ge dig exakt det. Den har också ett fint mörkt färgschema som kompletterar den övergripande layouten.

6. Luft

Luft kommer att ge dig en mycket stor skillnad från den ursprungliga klienten Ånga , som helt återupplivar de ursprungliga mörka färgerna med ljusblått och vitt. Som namnet antyder, Luft minimerar klienten Ånga för att ge dig ett gränssnitt som är mycket lättare för ögonen och lättare att navigera. Luft – ett av de bästa skinnen Ånga så se till att ge det ett försök.

Det mörkblå standardskalet du vanligtvis ser när du öppnar Steam är inte dåligt, men du kanske undrar om det är möjligt att ändra denna bakgrund. Om du inte har fördjupat dig mycket i Steams andra funktioner förutom att vara en spelstartare, kanske du inte vet att du faktiskt kan ladda ner olika Steam-skins att använda.

Om du använder Steam ofta är att byta skal ett bra sätt att förena din skrivbordsmiljö och ge en trevlig förändring från Steams standardskal. Att ladda ner och installera ett nytt Steam-skinn kan faktiskt vara något av en process, men om du följer dessa instruktioner bör du kunna få upp din nya hud och arbeta med Steam på nolltid.

Var man hittar Steam Skins

Nya Steam-skins kan lätt hittas online om du söker efter Steam-skins att ladda ner. Det finns många sajter där ute du kan hitta dem på, men när du letar efter skinn vill du vara försiktig med vilka filer du laddar ner. Om en webbplats verkar misstänksam är det bäst att hoppa över den. Speciellt om du laddar ner en fil som inte ser rätt ut eller ber dig att ladda ner saker du inte vill.

Webbplatser som steamskins.org är bra ställen att leta efter ditt nya skinn. Eller så kan du gå direkt till webbplatsen för den individuella hud du vill ha, vilket vanligtvis är det säkraste alternativet. I slutet av den här guiden hittar du en lista över de bästa skinnen att använda.

För nu, när du har hittat det skal du vill ha, ladda ner det till din dator. Du bör skaffa en .zip- eller .rar-fil. Se till att du har ett program som kan öppna dessa typer av filer och extrahera dem.

Hur man installerar Steam Skins

Följ dessa instruktioner nedan för att korrekt installera ditt nedladdade Steam-skinn.

  1. Extrahera filen och skicka den till en av dessa filplatser beroende på vilken dator du använder:

Windows: C:/Program Files (x86)/Steam/skins

linux: ~/.local/share/Steam/skins

Se till att skalet ligger i rätt mapp innan du fortsätter.

  1. Öppna Steam och gå till Ånga > inställningar > Gränssnitt.

  1. Du bör se ett avsnitt som läser Välj det skal du vill att Steam ska använda. I rullgardinsmenyn under detta bör skalet du laddade ner vara ett tillgängligt alternativ. Välj den och tryck OK.
  1. Nu måste du stänga av och starta om Steam för att din hud ska synas.

Om du inte såg din hud i rullgardinsmenyn, så har du förmodligen inte extraherat skalfilen till rätt plats på din dator. Om du är säker på att du gjorde det kan det vara ett problem med själva skalfilen, så du kan prova att ladda ner en annan.

När du startar om Steam bör du vara redo att använda ditt nya Steam-skinn.

6 bästa Steam-skins att prova

Det finns många skins för Steam tillgängliga, så det kan vara svårt att välja ett. Här är en lista över de bästa där ute så att du inte behöver oroa dig för att hitta en bra att använda med Steam.

ett. Metro

Metro-skinnet rensar upp mycket i Steam-gränssnittet, med många likheter med ett Windows-program, som du kan se i typsnitt och knappstilar. Färgskalan är ren och lätt för ögonen också.

2. Gammal Flat Green

Den här hudens huvudfunktion är färgschemat, som har en snygg ljusgrön bakgrund med olika gröna nyanser för andra knappar. Om du vill ge Steam ett snyggt nytt färgschema är det här förmodligen en av de bästa som finns för det. Det fungerar också mycket bra med Steam.

3. Tryck

Pressure-skalet skiljer sig inte särskilt mycket från Steams ursprungliga utseende, men gör gränssnittet mycket mer användarvänligt. Du kanske måste omorientera dig till den nya layouten, men eftersom den är så intuitiv tar det inte lång tid att göra det. Layouten i sig är väldigt modern och elegant, ett utmärkt val om du vill uppgradera din Steam-upplevelse.

4. Pixelvision 2

Pixelvision är bra om du letar efter en mörkare version av Steam-klienten. Layoutmässigt är det inte särskilt annorlunda, så om du inte vill ha ett helt nytt gränssnitt men ändå vill ha en förändring är det här ett bra skal att använda. Det lägger definitivt till en fantastisk miljö till den övergripande Steam-användarupplevelsen.

5.Kompakt

Detta skal, vilket framgår av namnet, ger dig en väldigt minimalistisk Steam-klient som ger enkel tillgång till de viktigaste funktionerna för att starta och spela dina spel. Om du vill ha mer av en avskalad version av Steam kommer detta att ge dig precis det. Den har också ett tilltalande mörkt färgschema som lägger till layouten som helhet.

6. Luft

Air kommer att ge dig en mycket stor förändring från den ursprungliga Steam-klienten, och lysa upp de ursprungliga mörka färgerna helt med en ljusblå och vit layout. Som namnet antyder, minimerar Air Steam-klienten för att ge dig ett gränssnitt som är mycket lättare för ögat och att navigera. Air är ett av de bästa Steam-skinnen som finns att använda, så ge det definitivt ett försök.

Relaterade Artiklar

Back to top button