Hur man installerar om Microsoft Store Apps på Windows 10

Ibland Lagra appar(Windows Store-appar) Windows 11 och Windows 10 kan skapa problem. Ibland vägrar applikationer att starta eller krascha! I vissa andra scenarier kan du få ett felmeddelande Denna applikation kan inte öppnas. (Denna app kan inte öppnas) I andra fall kan användare inte uppdatera befintliga applikationer för att lösa problem som de upplever med den aktuella versionen.

I alla sådana fall kan du prova registrera om eller installera om Microsoft Store-appar(registrera om eller installera om Microsoft Store-apparna) .

Denna applikation kan inte öppnas

Om systemapplikationer inte startar på grund av problem med användarkontot kan problemet lösas genom att skapa ett nytt administratörskonto eftersom Windows ställer automatiskt in appar till fabriksinställningar för nya konton. Omregistrering av applikationer är en offlineoperation och du behöver inte hålla dig ansluten till Internet(Internet). Detta kan göras genom att köra ett enkelt kommando i Windows PowerShell . Om du har flera problem med appar på ditt system, försök att registrera om apparna och bli av med problemen.

Registrera om eller installera om Microsoft Store-appar.(Microsoft Store-appar)

Låt oss se hur du omregistrerar eller installerar om Microsoft Store-appar(Microsoft Store) och Store Windows(Windows Store) Windows 11/10 . Det kan hjälpa att fixa det här programmet kan inte öppnas(Denna app kan inte öppnas) och andra problem. Du har tre sätt att göra detta:

  1. Kör ett PowerShell-kommando
  2. Använd Windows-inställningar
  3. Använd 10AppsManager.

Låt oss nu titta på procedurerna i detalj.

1]Omregistrera appar Microsoft Store med hjälp av kommandot PowerShell.

Skapa först systemåterställningspunkt(Systemåterställningspunkt) .

Klicka sedan WinKey+Q skriv powershell och välj Windows PowerShell från resultaten, högerklicka på det och välj Kör som administratör(Kör som administratör) .

Windows PowerShell administrativt fönster(administrativt Windows PowerShell)(administrativt Windows PowerShell) skriv följande kommando och klicka sedan Enter-tangent(Stiga på) :

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Omregistrering-Modern-Appar-2

Efter framgångsrik utförande av kommandot kan du stänga Windows PowerShell och starta om datorn.

Detta kommer att installera om alla applikationer. Det är också användbart om du upptäcker att din Microsoft Store saknas.

Efter omstart av systemet, problem med applikationer i Windows måste elimineras.

RÅD(DRICKS) . Det här inlägget visar hur du installerar om alla standardappar för Windows Store i Windows 11/10 med ett manus powershell.

2]Använd Windows-inställningar

återställa eller återställa Microsoft-appar

Du kan återställa eller reparera Microsoft Store-appar (Återställ eller reparera Microsoft Store-appar) via Windows-inställningar.

Öppna menyn ” Start(Startmenyn)” och klicka på ” inställningar(Inställningar) ” . Sedan(Nästa) gå till Appar > Appar och funktioner. Identifiera programmet som inte fungerar korrekt och klicka på det. Du får se Ytterligare(Avancerade alternativ.

Klicka slutligen på ” Återställa(Återställ) » för att starta applikationsåterställningsprocessen. Detta kommer att radera appdata och installera om appen med standardinställningar. Detta är användbart om du vill installera om ett specifikt program.

3]Använd 10AppsManager

10appsmanager 2

10AppsManager är en gratis programvara som gör att du enkelt kan avinstallera och installera om alla standardinbyggda förinstallerade Lagra appar(Windows Store) Windows in Windows 10 .

Med vänliga hälsningar.(Med vänliga hälsningar.)

Ibland, i Windows 11 och Windows 10 kan skapa problem. Ibland vägrar apparna att starta eller krascha! I ytterligare andra fall kan användare inte uppdatera befintliga appar för att lösa problemen de upplever med den aktuella versionen.

I alla sådana fall finns det en sak du kan prova, och det är att registrera om eller installera om Microsoft Store-apparna.

Den här appen kan inte öppnas

omregistrera Windows Store-appar i Windows 8

Om systemapparna inte kan starta på grund av problem med användarkontot kan problemet lösas genom att skapa ett nytt administratörskonto, eftersom apparna automatiskt ställs in på fabriksinställningarna för nya konton. Omregistrering av appar är en offlineoperation, och du behöver inte vara ansluten till internet för det. Det kan göras genom att köra ett enkelt kommando i . Om du har problem med flera problem med appar på ditt system, försök att registrera om apparna och bli av med problemen.

Registrera om eller installera om Microsoft Store-appar

Låt oss se hur du omregistrerar eller installerar om apparna Microsoft Store och Windows Store i Windows 11/10. Detta kan hjälpa till att fixa Den här appen kan inte öppnas och andra problem. Du har tre sätt att göra detta:

  1. Kör ett PowerShell-kommando
  2. Använd Windows-inställningar
  3. Använd 10AppsManager.

Låt oss nu se procedurerna i detalj.

1]Registrera om Microsoft Store-appar med PowerShell-kommandot

Skapa en Systemåterställningspunkt först.

Tryck sedan på WinKey+Qskriv powershell och välj bland resultaten, högerklicka på det och välj Kör som administratör.

Skriv följande kommando i fönstret och tryck sedan på tangenten:

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Återregistrera-Modern-Appar-2

När kommandot har utförts kan du stänga och starta om maskinen.

Detta kommer att installera om alla appar. Detta är också användbart om du upptäcker att din Microsoft Store saknas.

Efter omstart av systemet bör problem med appar på din åtgärdas.

DRICKS: Det här inlägget visar dig hur du installerar om alla dina standardförinstallerade Windows Store-appar i Windows 11/10 med hjälp av ett PowerShell-skript.

2]Använd Windows-inställningar

reparera eller återställ Microsoft-appar

Du kan återställa eller reparera Microsoft Store-appar via Windows-inställningar.

Öppna Start-menyn och klicka på ikonen Inställningar. Gå sedan till Appar > Appar och funktioner. Identifiera appen som inte fungerar korrekt och klicka på den. Du kommer att se avancerade alternativ.

Klicka slutligen på knappen Återställ för att starta processen för att återställa appen. När du gör detta kommer appdata att raderas och appen kommer att installeras om med standardinställningar. Detta är användbart om du vill installera om en viss app.

3]Använd 10AppsManager

10appsmanager 2

10AppsManager är ett gratisprogram som gör att du enkelt kan avinstallera och installera om alla standard, inbyggda, förinstallerade Windows Store-appar i Windows 10.

Relaterade Artiklar

Back to top button