Hur man installerar Amazon Prime Video på Xiaomi Mi Box

Med skapandet av överföringsplattformar via streaming där du kan få tillgång till serier, videor eller filmer har antalet personer som vill ha dem på sina enheter ökat.

Nuförtiden är Att hyra filmer från Amazon Prime Video är väldigt enkelt.

Av denna anledning har många av dessa applikationer lyckats locka ett stort antal kunder, inklusive denna Amazon Prime Video, endast för smartphones, TV Box med System D’ utnyttjande AndroidTV, som Xiaomi MiBox.

Som vi har märkt har användarnas behov av att söka underhållning skapat stora plattformar i applikationsnätverket för att tillfredsställa dessa kunder. Naturligtvis, bland dessa finns det många val, men vi kommer att se ett särskilt fall när något speciellt händer, det viktigaste kommer att vara hur man löser detta problem.

Idag finns det applikationer som inte är kompatibla med någon enhet så du måste veta hur du skaffar dessa applikationer, detta är fallet med Amazon Prime Video när vi installerar det i Xiaomi Mi Box.

Helt enkelt Amazon Prime är inte kompatibel med Xiaomi Mi Box, nu ska vi se vad vi måste göra för att se den här applikationen på min enhet med System D’ utnyttjande android .

Vi kommer att lära oss hur det finns tre sätt att komma åt denna Amazon Prime-app för att komma åt den med Xiaomi MI Box, det är väldigt enkelt, lätt att göra. Du kan få mer produktinformation Xiaomi på den officiella hemsidan.

Metoder för att titta på Amazon Prime Video från Xiaomi Mi Box

Metod 1

Denna metod utförs från datorn för att se till att mobiltelefonen och Xiaomi Mi Box är anslutna till densamma wifi-nätverk .

Du måste logga in från datorn till Amazon Prime-sidan via Google Chrome. Sedan går vi till menyn för att hitta filmen, serien, dokumentären du vill se, vi trycker på play för att spela upp den.

Nu måste vi lokalisera på skärmen uppe till höger, där vi kommer att få tre poäng, vi trycker där, sedan öppnas en meny där vi ska leta efter den som säger: “Att sända” vi trycker på den och sedan öppnas ett fönster, där det finns en lista över enheter som är kompatibla med streaming.

Vi hittar enheten i vilken vi vill sända, i det här fallet Xiaomi Mibox kommer den omedelbart att börja streama för att se den på vår TV.

Om du vill veta var man laddar ner Amazon Prime Video för pc eller mobil, Jag inbjuder dig att konsultera föregående länk.

Metod 2

Ett annat alternativ för att lösa detta problem är att installera applikationer från platser eller inofficiella butiker, alltså vad som kallas sidolastning . Naturligtvis är detta mycket fördelaktigt när vissa applikationer inte är tillgängliga i vårt hemland eller inte är kompatibla med vår Android-mobiltelefon. Vi måste också se till att de kommer från pålitliga källor.

Vad vi gör är att hitta en filutforskare, ladda ner den och installera den på Xiaomi Mibox alla fungerar så länge det är kompatibelt med Android.

Därefter laddar vi ner installationspaketet i Apk-format från Chrome, kopierar det sedan till en USB-enhet och öppnar det från den redan installerade filutforskaren. När du gör detta måste du installera paketet Krom . Efter att ha installerat Google Chrome hittar vi Amazon Prime-adressen och laddar den.

Metod 3

Det kan också sägas att du kan söka efter en Amazon Prime videoapp på inofficiella platser, det gör du genom att söka på Google det finns en som heter Aptoid dess funktion är densamma som de som förklaras ovan.

Eftersom vi har kunnat se om Amazon Prime kan installeras i en Xiaomi Mi Box är det här praktiska och enkla förslag. Om vi ​​följer stegen som beskrivs här för att göra det kommer du att lyckas.

Amazon Prime Video för andra enheter

Med dessa trick kan du också se det på din Xiaomi Mi Box, men dessa geniala metoder kan vara det används för andra TV-boxar och även med andra enheter.

Allt som återstår är att komma åt din Xiaomi Mi Box, logga in på ditt Amazon Prime Video-konto och njuta av serierna, filmerna, dokumentärerna och mycket mer som den här tjänsten erbjuder. strömning .

Du kanske vill kolla in nästa artikel på hur du kan se och installera Amazon Prime Video på Smart TV.

Relaterade Artiklar

Back to top button