Hur man installerar 64-bitars Office via Office 365

Kontorsprodukter(Kontor 365 Personlig , Hem eller företag är ett utmärkt sätt att komma åt alla Microsoft-produkter kontor på en stationär dator, surfplatta eller mobiltelefon. Det är mycket bättre än att köpa varje version Kontor av(Office) separat och ange produktnyckeln, som vi gjorde tidigare.

FRÅN Kontor 365 du får gratis uppdateringar när en ny version kommer ut och det är väldigt enkelt att överföra din kopia kontor från en dator till en annan. Om du har ett hem eller företag kan du enkelt installera Office på flera datorer.(kontor)

Men som standard Kontor 365 installerar 32-bitarsversioner på system kontor . Jag antar att de gör detta i kompatibilitetssyfte. De flesta moderna datorer är dock 64-bitars kapabla och har 64-bitars operativsystem installerade, så varför installera 32-bitars programvara när du kan undvika det?

I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du installerar 64-bitarsversionen kontor genom att använda Kontor 365 .

Steg 1. Ta bort den aktuella versionen(– Avinstallera aktuell version) Office .(kontor)

Först, hur man avgör om du kör 32-bitarsversionen kontor eller inte? Tja, det är lätt. Bara(Bara) öppen Aktivitetshanteraren(Aktivitetshanteraren). Du kan göra detta med kortkommandot CTRL + FLYTTA + ESC eller genom att högerklicka på ” Start(Start)” och välj Aktivitetshanteraren.

Alla program som har (32-bitars)( (32 bitar)) Texten till höger om programnamnet är en 32-bitars applikation. Som ni kan se min version excel för närvarande 32-bitars. Innan vi kan göra detta måste vi avinstallera den aktuella versionen kontor . Det fantastiska med att installera och avinstallera Kontor 365 att de går mycket snabbare än förr i tiden när installationen kontor tog 30 minuter.

Klick ” Start(Starta)”, tryck sedan på ikonen ” inställningar(Inställningar) ” (kugghjulsikon), klicka sedan på ” Ansökningar(Apps)” och scrolla ner tills du ser Microsoft Office 365 . Klicka på detta och klicka sedan “Radera(Avinstallera) » .

Borttagning kontor tar inte mer än några minuter. När detta är gjort måste du logga in Kontor 365 . Om du använder version Personlig eller Hem , kan du gå till store.office.com(stores.office.com) . Logga in med din Microsoft ID och klicka sedan på ditt namn högst upp och sedan – Mitt konto(Mitt konto) .

Då ser du knappen ” Installera(Installera)” i det övre vänstra hörnet. Det kommer också att visa hur många installationer du för närvarande har använt av totalt.

Nu är detta steg viktigt. Inte(Gillar inte) den stora knappen ” Installera » till höger! (Installera) Istället måste du klicka på ” Språk, 32/64-bitars och andra installationsalternativ .

På nästa skärm kommer du att kunna välja version kontor du vill installera. Oftast väljer jag bara Office – 64-bitars(Office – 64-bitars) . Du kan också välja ett förskottsprogram Kontorsbedömningar(Office Insider) , som låter dig få de senaste versionerna före alla andra. Dessa versioner kan dock ha fler buggar. Långsam vanligtvis mer stabil än Snabb .

Det är ungefär det. Nu ska den installeras kontor och du bör vara redo att arbeta med 64-bitarsversionen.

Slutligen kan du kontrollera detta genom att gå tillbaka till aktivitetshanteraren och märka att 32-bitarsversionen inte längre används i programmets namn.

Enligt min mening fungerar 64-bitars programvara bättre på 64-bitars hårdvara. Du borde ha färre krascher och färre problem totalt sett. Njut av!

Office 365 Personal, Home eller Business-produkter är fantastiska sätt att komma åt alla Microsofts Office-produkter på din stationära dator, surfplatta eller mobiltelefon. Det är mycket bättre än att behöva köpa varje version av Office individuellt och ange en produktnyckel, som vi brukade göra tidigare.

Med Office 365 får du gratis uppdateringar när en ny version släpps och det är verkligen enkelt att flytta ditt exemplar av Office från en dator till en annan. Om du har Home eller Business kan du installera Office på flera maskiner utan problem.

Men som standard installerar Office 365 32-bitarsversioner av Office på system. Jag antar att de gör detta för kompatibilitetssyften. De flesta moderna datorer stöder dock 64-bitars och har 64-bitars operativsystem installerade, så varför installera 32-bitars programvara om du kan undvika det rätt?

I den här artikeln ska jag visa dig hur du kan installera 64-bitarsversionen av Office med Office 365.

Steg 1 – Avinstallera aktuell version av Office

För det första, hur kan du avgöra om du kör 32-bitarsversionen av Office eller inte? Tja, det är lätt. bara öppna Aktivitetshanteraren. Du kan göra det genom att använda CTRL + FLYTTA + ESC kortkommando eller genom att högerklicka på Start-knappen och välja Aktivitetshanteraren.

Alla program som har (32bit) texten till höger om programnamnet är en 32-bitars applikation. Som du kan se är min version av Excel för närvarande 32-bitars. Innan vi kan göra det måste vi avinstallera den nuvarande versionen av Office. Det fantastiska med installationer och avinstallationer av Office 365 är att de är så mycket snabbare än förr där det skulle ta 30 minuter att installera Office.

Klicka på Startklicka sedan på inställningar ikon (kugghjulsikon), klicka sedan på Appar och scrolla sedan ner tills du ser Microsoft Office 365. Klicka på det och klicka sedan Avinstallera.

Det bör inte ta mer än några minuter för Office att avinstallera. När det är gjort måste du logga in på Office 365. Om du använder versionerna Personal eller Home kan du gå till stores.office.com. Logga in med ditt Microsoft-ID och klicka sedan på ditt namn högst upp och sedan på Mitt konto.

Du kommer då att se knappen Installera längst upp till vänster. Här kommer det också att berätta hur många installationer du för närvarande har använt av det totala antalet.

Nu är detta steg det viktiga. Gilla inte på den stora Install-knappen till höger! Istället måste du klicka på Språk, 32/64-bitars och andra installationsalternativ.

På nästa skärm kommer du att kunna välja den version av Office du vill installera. Jag brukar bara välja Office – 64-bitars. Du kan också välja mellan kontorsinsider, som i princip låter dig få de absolut senaste versionerna före alla andra. Men dessa versioner kan också ha fler buggar. Långsam är vanligtvis mer stabil än Snabb.

Det är ungefär det. Nu bör den installera Office och du bör vara bra att gå med 64-bitarsversionen.

Slutligen kan du kontrollera genom att gå tillbaka till Aktivitetshanteraren och märka att 32-bitarna nu är borta från programnamnet.

Enligt min mening fungerar 64-bitars programvara bättre på 64-bitars hårdvara. Du bör ha färre krascher och mindre problem totalt sett. Njut av!

Relaterade Artiklar

Back to top button