Hur man inaktiverar Google Assistant på Android

Fastän Google Assistant kan vara användbar för din Android smartphone(Android smartphone), vissa av oss kan inte stänga av den snabbt nog. Om en(Oavsett om du inte vill att dina enheter ska lyssna på alla dina ord, eller om du bara hade tillräckligt med läskiga stunder när Google Assistant besvaras utan en uppmaning, ibland är det användbart att kunna stänga av den. Den här guiden visar hur du inaktiverar Google AssistantAndroid smartphone eller surfplatta(Android smartphone eller surfplatta) . Processen är ganska enkel, så låt oss komma igång:

NOTERA.(OBS:) I den här guiden använde vi enheten ASUS ZenFone Max Pro under(ASUS ZenFone Max Pro-enhet) kontroll Android 9 Paj . De nödvändiga stegen är desamma även om du har en smartphone från Samsung , Huawei , Motorola , Nokia eller annan tillverkare. Om du inte känner din android version(Android-version), läs Hur man kontrollerar android version(Android-version) på din smartphone eller surfplatta(smarttelefon eller surfplatta).

Hur man inaktiverar Google AssistantAndroid

Stänga av Google AssistantAndroid smartphone(Android smartphone) är en enkel process. Det första du behöver göra är att öppna appen Google . Du kan göra detta genom att klicka på Googles logotyp(Google-logotyp) per rad Sök(Söka på hemskärm(Hemskärm) .

Du kan också enkelt komma åt applikationen Google genom att klicka på den på skärmen ” Alla applikationer.(Alla appar)

Öppna Google-appen från skärmen Alla appar.

Ansökan öppnas Google .

Klicka på knappen ” Dessutom(Mer)” i det nedre högra hörnet.

Klicka på

Tillgång till inställningar(Inställningar) genom att klicka på den.

Klicka på inställningar

På menyn ” inställningar(Inställningar) » tryck « Google Assistant(Google Assistant) » .

Klicka på Google Assistant

Klicka på ” Assistent”.(Assistent)

Rulla ner på fliken Assistent.

Scrolla ner till ” Assistentenheter(Assistent-enheter)” och klicka på ” Telefon(Telefon) » .

Telefonåtkomst på enheter med assistent

Nästa skärm låter dig “Konfigurera assistentinställningar på den här enheten (“Justera inställningarna för assistenten på den här enheten”)» . Parametern du letar efter är överst och kallas Google Assistant . Klicka på det.

Klicka på Google Assistant

Strömbrytaren stängs av och alla andra inställningar försvinner från skärmen.

Om du klickar på alternativet inaktiveras omkopplaren

Grattis! Du har inaktiverat Google Assistant på din Android-smarttelefon.

Varför stängde du av Google Assistant på hans Android ?

Jag följer personligen en strikt kod för att göra det svårare arbete (jobb hårdare)skynet(Skynet) när tiden är mogen. Detta hindrar mig från att tillåta enheter att avlyssna mina dagliga aktiviteter. 🙂 Och du? Varför stängde du av Google Assistant ? Hur länge har det gått sedan det började irritera dig? Låt oss veta i en kommentar nedan.

Även om det kan vara praktiskt på din Android-smarttelefon, kan vissa av oss inte inaktivera det snabbt nog. Oavsett om du inte känner för att låta dina enheter lyssna på varenda ord du säger, eller om du helt enkelt hade tillräckligt med läskiga ögonblick när du svarade utan uppmaning, är det användbart att kunna stänga av det ibland. Denna handledning visar hur du inaktiverar på din Android-smarttelefon eller surfplatta. Processen är ganska enkel, så låt oss börja:

NOTERA: För den här handledningen använde vi en ASUS ZenFone Max Pro-enhet som kör Android 9 Pie. Stegen är desamma, även om du har en smartphone från Samsung, Huawei, Motorola, Nokia eller någon annan tillverkare. Om du inte känner till din Android-version, läs Hur du kontrollerar Android-versionen på din smartphone eller surfplatta.

Hur man stänger av Google Assistant på Android

Att stänga av din Android-smarttelefon är ingen komplicerad process. Det första du behöver göra är att öppna appen. Du kan göra det genom att trycka på Googles logotyp i fältet, på din .

Öppna Google-appen från sökfältet

Du kan också enkelt komma åt appen genom att trycka på den från skärmen.

Öppna Google-appen från skärmen Alla appar

Appen öppnas.

Tryck på knappen i det nedre högra hörnet.

Tryck på Mer

Åtkomst genom att trycka på den.

Tryck på Inställningar

I menyn trycker du på .

Tryck på Google Assistant

Tryck på fliken.

Rulla till botten av Assistent-fliken

Rulla ned till avsnittet och tryck på .

Öppna Telefon under Assistant-enheter

Nästa skärm låter dig . Alternativet du letar efter finns överst, och det heter . Tryck på den.

Tryck på Google Assistant

Strömbrytaren stängs av och alla andra inställningar försvinner från skärmen.

Om du trycker på alternativet inaktiveras omkopplaren

Grattis! Du har inaktiverat på din Android-smarttelefon.

Varför inaktiverade du Google Assistant på din Android?

Jag följer personligen en strikt kod för att göra Skynets jobb svårare när det är dags. Detta hindrar mig från att tillåta enheter att lyssna på mina dagliga aktiviteter. 🙂 Hur är det med dig? Varför inaktiverade du ? Hur lång tid innan det började irritera dig? Låt oss veta i en kommentar nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button