Hur man inaktiverar Facebook Messenger

Idag får vi se hur man inaktiverar Facebook Messenger . Processen är ganska enkel att göra och på några minuter kommer du att ha ditt konto avaktiverat och ingen annan kommer att kunna se dig på det sociala nätverket.

Messenger är ett extremt användbart program för att hålla kontakten med alla våra vänner på socialt nätverk . Med tidens gång och med alternativ som Messenger Lite, det är verkligen väldigt enkel att använda och framför allt lätt, effektiv och snabb.

Men du kanske av någon anledning inte vill fortsätta använda appen. Ett alternativ är att avinstallera och glömma att det finns. En annan är att tillfälligt inaktivera kontot så att ingen skickar meddelanden till oss och vi inte behöver oroa oss för det.

Just av denna anledning kommer vi att se lite nedan en ganska enkel handledning så att du vet hur inaktivera ditt Facebook Messenger-konto tillfälligt . På så sätt kan du använda den igen när du vill.

Hur man inaktiverar Facebook Messenger

För avaktivera Messenger, du måste först avaktivera ditt Facebook-konto. Du kan inte inaktivera Messenger utan att först göra det med ditt Facebook-konto. Så låt oss ta en snabb titt på hur du ska gå igenom den här processen på Facebook.

  • Logga in med ditt konto och gå upp till höger på skärmen. Klicka på pilen som pekar nedåt så kommer en meny upp.
  • Bland alla tillgängliga alternativ kommer vi att välja » Konfiguration “.
  • Vi går till en ny sida och här måste vi välja i den vänstra kolumnen » Din Facebook-information “.
  • Sedan alternativet längst ner på denna nya sida » Deaktivering och kassering “.
  • Välj alternativet » Inaktivera konto och klicka sedan på “Fortsätt med kontoavaktivering”.

När avaktivering av ditt konto, du måste ta hänsyn till att ingen annan kommer att kunna se din profil. Vissa av de åtgärder du har vidtagit på Facebook kommer fortfarande att vara synliga som kommentarer och skickade meddelanden. Ingen kommer dock att kunna söka efter dig på det sociala nätverket eller komma åt din profil.

Om du vill återaktivera ditt konto loggar du bara in igen så fungerar det som vanligt inom några sekunder.

När det gäller Messenger kan du fortsätta att använda det som om ingenting hade hänt. Du kommer att ha din profilbild och du kan skicka meddelanden som vanligt. Om du vill inaktivera Budbärare, följ stegen som vi lämnar dig lite nedan.

Inaktivera Messenger steg för steg

För att göra detta kommer vi att göra den här handledningen från applikationen. Det är ganska enkelt och inom några sekunder kommer ditt konto att avaktiveras tills du bestämmer dig för att använda det igen.

  • Öppna appen.
  • Väl in klickar du bara på din profilbild i det övre vänstra hörnet.
  • Gå nu till » Villkor och policyer “.
  • Klicka på ” Inaktivera Messenger “.
  • Bekräfta sedan med » Inaktivera “.

Denna process görs på samma sätt på android och iOS . Det är ganska enkelt och som vi nämnde ovan kommer du att få Messenger avaktiverad snabbt.

På samma sätt som det händer med ditt Facebook-konto. Om du loggar in igen återaktiveras kontot utan att du behöver göra något annat.

Som du kan se är det extremt lätt att lära sig för att avaktivera Messenger . Det enda du behöver tänka på är att det inte går att avaktivera Messenger utan att först göra det med Facebook-kontot. Det är dock fortfarande en ganska enkel och framför allt snabb process.

Samtidigt bör du tänka på att avaktivering av ett konto är en tillfällig process och att du kan återaktivera den när du vill. Mycket annorlunda än permanent eliminering först efter 90 dagar från början av processen, nämnda konto kan inte vara återhämtat sig .

Relaterade Artiklar

Back to top button