Hur man inaktiverar eller stänger av ljud i videoautomatisk uppspelning på valfri webbplats

Om du ofta surfar på olika webbplatser, kanske du har märkt att vissa av dem börjar spela upp videor så fort du landar på deras sida, utan att vänta på någon åtgärd från dig. Detta kan vara väldigt irriterande och irriterande. Vi har redan sett hur du kan stoppa videor från att spelas automatiskt (stoppa videor från att spelas automatiskt) ; men vad händer om du bara vill stänga av ljudet men vill att videon ska fortsätta spela? I det här inlägget kommer vi att se hur du dämpar ljudet på alla videor som spelas automatiskt när du öppnar en webbplats, inklusive Facebook använder sig av Chrome webbläsare(Chrome) eller Firefox .

Inaktivera eller Inaktivera ljud(Ljud) i autoplay video-(Video)

Du kan stänga av ljudet för automatiskt uppspelade videor i Krom och även i webbläsaren Firefox med ett webbläsartillägg. Låt oss titta på dem.

Blockera automatisk uppspelning(Blockera) ljud in Google Chrome

Tillägget kallas Silent Site Sound Blocker och den kan laddas ner från Chrome webbutik(Chrome webbutik). Om din enda avsikt är att stänga av alla webbplatser behöver du bara ladda ner och installera det så kommer det att gå bra.

Men förutom den här funktionen erbjuder den andra alternativ:

  • Vit(Vitlista webbplats) webbplatslista: Om du vill blockera alla webbplatser utom en eller två kan du inkludera dessa webbplatsnamn i den här listan.
  • Svartlista webbplats(Svartlista): Detta är raka motsatsen till det första alternativet. Med andra ord kan du blockera ljud för en specifik webbplats och tillåta andra webbplatser.
  • Bara för nu(Endast för närvarande) : Som sagt kan du tillåta en specifik webbplats att spela upp ljud en gång.
  • Läge(Läge): låter dig välja mellan hemsida från vit (Vitlista webbplats)lista(Svartlista webbplats) och en svartlistad webbplats. Fungerar som en profil.

Om du använder Google Krom och vill ladda ner det här tillägget kan du göra detta härifrån(här).

Inaktivera(Stäng av) automatisk ljuduppspelning in Mozilla Firefox

Hur man stänger av automatisk videouppspelning på vilken webbplats som helst

För Firefox du måste installera tillägget Stäng av för webbplatser som standard. (Stäng av webbplatser som standard) Som med tillägget Krom , du behöver inte göra något annat än att installera det. Funktionaliteten är enklare än tillägget Krom och det har inga andra alternativ än det som tillåter användare att vitlista vilken webbplats som helst.

UPPDATERING(UPPDATERING) : Firefox stoppar nu automatisk uppspelning innan den startar. Om du vill höra eller se det, tryck bara på play-knappen för att titta på det.

inaktivera firefox autostart

i alla fall autoplay blockering(Blockera automatisk uppspelning) kommer inte att stoppa videon från att spelas upp, istället kommer videon att spelas upp utan ljud som sajterna avser.

Vi hoppas att dessa enkla webbläsartillägg hjälper dig att stänga av oönskade ljud.(Hoppas dessa enkla webbläsartillägg hjälper dig att stänga av oönskade ljud.)

Relaterad läsning(Relaterad läsning): Stoppa videor från att spelas automatiskt på webbplatser) .

Om du ofta surfar på olika webbplatser, kanske du har märkt att vissa av dem börjar spela upp en video så fort du landar på deras sida utan att vänta på några input från dig. Detta kan vara ganska irriterande och irriterande. Vi har alltid sett hur du kan stoppa videor från att spelas automatiskt; men vad händer om du bara vill stänga av ljudet men vill att videon ska fortsätta spela? I det här inlägget kommer vi att se hur du dämpar ljudet i en video som spelas automatiskt när du öppnar en webbplats, inklusive Facebook, med webbläsaren Chrome eller Firefox.

Stäng av eller stäng av ljudet i video som spelas automatiskt

Du kan stänga av ljudet i videor som spelas upp automatiskt i Chrome och Firefox med hjälp av ett webbläsartillägg. Låt oss ta en titt på dem.

Blockera automatisk uppspelning av ljud i Google Chrome

Namnet på tillägget är Silent Site Sound Blocker, och du kan ladda ner den från Chrome Web Store. Om din enda avsikt är att stänga av ljudet på alla webbplatser behöver du helt enkelt ladda ner och installera det – och du kommer att vara igång.

stäng av ljudet i video som spelas automatiskt

Men förutom denna funktion erbjuder den också andra alternativ:

  • vitlista webbplats: Om du vill blockera alla webbplatser utom en eller två kan du inkludera dessa webbplatsnamn i den här listan.
  • svartlista webbplats: Detta är raka motsatsen till det första alternativet. Med andra ord kan du blockera en viss webbplats från att spela upp ljudet och tillåta resten av webbplatserna.
  • Endast vid denna tidpunkt: Som den definierar kan du tillåta att en viss webbplats spelar upp ljud en gång.
  • läge: Det låter dig välja mellan Whitelist Site och Blacklist Site. Det fungerar som en profil.

Om du använder Google Chrome och vill ladda ner det här tillägget kan du göra det från här.

Stäng av automatisk uppspelning av ljud i Mozilla Firefox

Hur man stänger av automatisk videouppspelning på vilken webbplats som helst

För Firefox måste du installera Stäng av webbplatser som standard förlängning. Precis som Chrome-tillägget behöver du inte göra något annat än att installera det. Funktionerna är enklare än Chrome-tillägget, och det kommer inte med något annat alternativ förutom ett som tillåter användare att vitlista vilken webbplats som helst.

UPPDATERING: Firefox kommer nu att stoppa autouppspelningen innan den kan starta. Om du vill höra eller se den klickar du bara på uppspelningsknappen för att se den.

blockera autoplay firefox

Blockera automatisk uppspelning kommer dock inte att stoppa videon från att spelas upp och istället spelas videon upp utan ljud som sajterna har för avsikt att göra.

relaterad läsning: Stoppa videor från att spelas upp automatiskt på webbplatser.

Relaterade Artiklar

Back to top button